יש לי הודעה להכריז!

מתן ב

New member
יש לי הודעה להכריז!

ממחר ועד הודעה חדשה אין לי ביצפר!!! ואני רצינית... אני לומדת בביצפר סליגסברג בירולשים, והוא מתפרק, אומרים שאיך שהגשם הראשון יורד כל הגג מתמוטט... אז ועד ההורים משבית את הביצפר, ואין לנו לימודים עד שיודיעו שזה בטיחותי בשבילנו ללמוד שם! איזה כיף לי

שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך

שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך שונאת אותך
גמני רוצההההההההה
לא הוגןןן ! אני רוצה שהבצפר שלי יישרף או משו
לא פייר
.. אממ .. והקטע של ה"שונאת אותך".. הכל מאהבה
(
)

חחחח ניצניץ גנבת לי ת´חתימה../images/Emo13.gif

חחחח סתם סתם לא נורא
איזה כיף לךךךךךךך
גם אני גם אני גם אני גם אני רוצההההההההההההההההה
בעע

חחח.. אני לא גנבתייייי../images/Emo70.gif אתה גנבת

ממני
.. אתה ידעת שאני אכתוב את זה היום.. וכדי להגיד שגנבתי לך תחתימה.. אתה כתבת אותה.. למרות שידעת שאני אכתוב תדבר הזה היום
אהההההההההה-הא! [?] שיעעעמוווום! חיחי

מתן ב

New member
אז תעבור לביצפר שלנו...

תביא איתך את מור, יהיו קטעים... תשבו לידי בבכיתה (רק ליד קירות! כדי שלא ניפול...) אם נחזור מתישהו ללמוד...

GirlFriend

New member
אני גם שובתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתן לפי הפתק אני מדגישה החל ממחר אנחנו שובתים!!! יפי לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק חרא שבגלל פרויקט מפגר אני צריכה לבוא בכל זאת מחר ב10 לבצפר

מתן ב

New member
מה באמת?!

לא ידעתי שאת גם שובתת!!! אז עמית ומור יולכו לשבת ליד שתינו מהיום!!!

Angel Girl1

New member
בכיף נבוא!

מחר אני ועמית לומדים עד 6!=(((( אין לנו כככככככככח! חח עמית! החלטתי! בגלל מה שמקודם עשית לי באיציק... אתה מקבל עונש! ממחר אני מתחילה להגיד לך שלום! ואתה תהיה חייב לענות! מוהאהאהאה!

מתן ב

New member
רק לא זה!!!

הוא צריך להגיד לך שלום?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

גרררררררר....../images/Emo46.gif

אז אני לא אביא חטיפים
(מילא לא התכוונתי להביא
עכשיו יש לי תירוץ
) אהא
אני אעשה ככה כל הזממןןןן אם תתחילי לאמר לי שלום
חוצפנית

מתן ב

New member
אתה לא צריך להביא חטיפים...

אצלנו בביצפר לא לומדים! ואם לומדים אז יורדים על המורים... במיוחד על המורה הטיפשה לערבית שטעתה בזמן כיבוד ירושלים ב700 שנה!

Angel Girl1

New member
תזהר עמית! דמך בראשך!

בעע=/ המבחן של אתמול השפיע עלי יותר מדי=/ בכל מצב! אתה תהיה חייב להביא חטיפים! יפתח, או יחזקאל, או איך שלא קוראים לו יכריח אותך! מזה יהיה?! טיסה בלי חטיפים?! בושה!
ואיך אתה תעשה?! כי מעכשיו אתה הולך לסבול ממני הרבה שלום! מוהאהאהאה!

מתן ב

New member
תעברי אלינו...

מחר כשאתם תשברו את הראש בשיעור מתמטיקה, או תזיעו כמו חמורים בשיעור ספורט, או פשוט ימאס לכם ללמוד בשיעור היסטוריה. אני יישן במיטה הכיפית והנוחה עד מאוד שלי!!!

ל א ק י

New member
חחחחחח כמעט צדקת בשיעורים....

אין לי מחר מטמטיקה... אבל יש ספורט... והיסטוריה.....

מתן ב

New member
כן כן...

יש לי מתנה, אני יודעת אני קוראת מחשבות... יש לך מחר גם אנגלית, אזרחות וספרות, נכון?

למעלה