יש לי הודעה חשובה!!!!

JamesNox

New member
יש לי הודעה חשובה!!!!

היינו אתמול בביקורת אצל הרופא, שהודיע לנו קבל עם ואחות שמבחינתו - כלומר מבחינה רפואית - בעלי כבר לא חולה. הוא צריך אמנם עדיין לקחת תרופות, ויצטרך להקפיד בכל זאת על תזונה בריאה ולהמעיט במתח, אבל הוא יכול לחזור לחיים רגילים. הייתי בהלם!!!! אמנם יש שיפור עצום במצבו בחודש האחרון, הוא השליך לכל הרוחות את כיסא הגלגלים לא מזמן, יש לו תאבון והוא ישן טוב, אבל ראבאק! לא היה לי מושג שהוא כל כך התקדם!!!
עכשיו נשאר לראות כמה זמן יקח לו עד שהוא יתחיל לשלוח ידיים...
:-
]

unison

New member
יש!!! מזל טוב!!!../images/Emo48.gif

לא יודע לגמרי על מה מדובר אבל חדשות טובות, ועוד מהסוג הזה, מבורכות!! חיוך וחיבוק ענק לשניכם!

JamesNox

New member
תודה מתוק

אהובי מחלים משבץ קשה. לפני חודשיים הוא עוד בקושי דיבר ולא היה יכול ללכת יותר מכמה צעדים.

sidoni

New member
אני ממש שמח לשמוע...

אין כמו טיפול טוב ודואג מאדם שאוהב ואכפת לו ...אני גאה בך על כל מה שעשית עבורו אין כמו שתדע רק רגעי שמחה.

בופיק

New member
המון מזל טוב, אני ממש שמחה בשבילך...

אני יודעת שהתקופה האחרונה הייתה מאוד קשה לך... והשמחה עכשיו היא עצומה... כיף לשמוע הודעות טובות ומשמחות כאלה.... מאחלת לכם המון בריאות והחלמה מהירה... הכי מהירה שאפשר... חיבוק ענק ממני.. בופיק

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כבר הפסקתי לספור כמה פעמים אמרתי לך, אז הנה בפעם ה...... אני כל כך שמחה בשבילכם. ג'יימסי, אני יודעת שהוא עבד קשה מאד, ונלחם על מנת להבריא, אבל לך יש חלק גדול מאד בהחלמה שלו. העזרה, התמיכה והאהבה שלך, העובדה שהיית שם בשבילו בכל שניה של כל יום, עשו אולי את כל ההבדל, וזרזו את ההחלמה שלו. אני מאחלת לכם המון המון אושר ואהבה, ושתדעו לנצל כל רגע על מנת להנות אוהבת אותך
איריס

E W

New member
אהבה!

זו התרופה הטובה ביותר!!!!! מזל טוב!

איחוליי, גיימס, לך ולבן זוגך

שיחלים החלמה מלאה במהרה. ושתחזרו לחיים רגילים טובים ומהנים חיבוקים ממני פורטי

yosef 30

New member
הודעה חשובה ומשמחת ביותר ../images/Emo140.gif

היי ג'ימס ראשית האחל לבן וגך רפואה שלמה ומלאה. ואני מאחל לכם עוד הרבה שנים יפות ומלאות חוויות של אושר בריאות ואהבה
אני מחזק את ידיך באהבה הרבה שאתה מעניק להמשך קיומה של המשפחה שלך. בברכת בריואת ואושר יוסף.

dotandvir

New member
איזה כיף לשמוע ../images/Emo13.gif

רק הודעות טובות כאלו מעכשיו והלאה. דותן

tomeriko t

New member
באמת כיף לשמוע

כולנו לפעמים מתייעצים כאן בפורום על בעיות כל כך קטנות לעומתך וברגע ששומעים דברים כאלה הכל מתגמד ולוקחים דברים בפרופורציות... הכי חשובה הבריאות יותר מהכל! מקוה שיחזור לתפקד כמה שיותר מהר! סומך עליכם שיהיה בסדר בקרוב;)

m a t a n O

New member
נעים נעים לשמוע

נפש בריאה בגוף בריא. אין לנו יותר בעולם הזה מאשר אלו שאוהבים אותנו. השאר באמת לא חשוב ולא משמעותי. זה מגיע לכם. המון אהבה, בקרוב גם תרימו על זה כוסית :) מתן

../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

ג'יימס, אין כמו הודעות כאלה משמחות בנושאי בריאות. המון בהצלחה, איזה יופי לשמוע על שיפור כל כך משמעותי. גם אחי 'חטף' מחלה מאוד קשה ביום בהי אחד ואחרי כמה חודשים 'השליך לכל הרוחות את כיסא הגלגלים' - בדיוק כמו שתארת אתה

jjaki

New member
ג'יימסי היקר!

הרבה מזל טוב ובשעה טובה! כל כך שמחתי לשמוע!!!! אתה בהחלט חלק חשוב בהחלמה של בן זוגך! ממש כל כך שמח לשמוע וגרם נחת לקבל בשורות טובות! העיקר נדע רק שמחות והנאות בחיים (-: מאחל מכל הלב יעקב

למעלה