יש לי הגיג

../images/Emo3.gifעמוק

עמוק כמעט כמו הדברים שאולמרט אומר. בכל מקרה החתימה שלי באה בנקודות...הסבר קצר סתם בשביל לשרוף 24 שעות
--> *-אני מנהלת את הפורום של הש"ש אז אני מתרברבת שאני כחולה ולא רק באופי:]. *-אניה בוקשטיין השחקנית האהובה עליי עשתה חיקוי של דרקון
אז מאז אני באופן פסיכוטי קוראת לה דרקון קטן וחמוד(גם לפי הגובה שלה) *-וים אחד האור יעלה גם בשבילי..משמע אני רוצה להיות שחקנית
וכן כן קילשאהXD.. *-וב24.9 הלכתי להצגה "מלחמה" שבו אניה משחקת...וההצגה הייתה מרגשת,ועוד יותר מרגש היה לי לראות אותה על הבמה כה קרובה. מספיק ברור
ואנצור את השיר בליבי *נוצרת*...:]

עדיף כבר שאלות במתמתיקה

בואנה יש לך שיטות הצפנה שלא יביישו אף מדינה...נראה לי שכשתהיי שחקנית את תעבירי בין השורות מסרים סמויים שהאוייב לא ישמע!!!

ady18

Well-known member
מתי הדואט בינך לבין קרן?

ויש כבר רעיונות לשיר?

הממממ

יש לי רעיון שכזה - שעוד לא בשל - אולי ביום הראשון של האביב תהייה לי השראה, כזה? האהאהאהאאה(צוחקת בקול) פשוט נזכרתי איך פעם הייתה לי השראה לגבי שיר על בובות בחלון ראווה שאוכלות 3 סמבוסק כזה....נכון שזה נורא מצחיק??.

ady18

Well-known member
את אוהבת סמבוסק?

או גלידה כמו קרן בלילה ?

OpenYourEyes

New member
דריה את עוד עונה על שאלות?

אם כן, יש לי כמה שאלות: 1.מה דעתך לייצג אותנו באירוויזיון? 2. את יכולה לעשות לי נעל בית בצורת כלב? 3. מי הזמר/זמרת האהוב/ה עלייך? 4. השאלה האחרונה קצת חודרת לפרטיות, אבל היא מאוד חשובה לי ולפורום, אז בבקשה תעני עליה ברצינות: אביגיל תכננה מסיבת יום הולדת. היא הכינה חמישה קרמבואים לכל אורח, ושמרה בצד עוד שני קרמבואים למקרה שמישהו ירצה עוד. אחרי המסיבה התברר לה שאחד האורחים לא הגיע, אבל כל אורח שהגיע אכל שישה קרמבואים, ולבסוף נשארו לה שלושה קרמבואים מיותרים. כמה אורחים תוכננו להגיע למסיבה? תודה מראש, אני אוהבת ומעריכה אותך מאוד. תמשיכי ליצור ולשיר כ"כ יפה!!!

וואלה!! פתחת לי תעיניים!!

ידעתי למה נגמרו לי כל הקמבואים במסיבה שלי - הייתי צריכה להזמין רק 5 אנשים וזהו!!! תגידי - עבדת עלי והכנתי לך הרגע את שיעורי הבית?! לגבי השאלות: 1. אני דריה לא דנה. 2. אני יכולה לעשות לך חצי נעל בית ואז ישאר לך 30% למקום לגרב, תוסיפי 20% שומן ביגלל עודף קרמבואים וקיבלת נעל שלמה. 3. אם אין אני לא לי, דריה לי.

OpenYourEyes

New member
שיו היא הגיבה לי להודעה!!! *מתעלפת*

קודם כל- כן, הכנת לי את השיעורים, תודה :) יש לי מספר תגובות לתגובות שלך... 1. גם ירון זה לא דנה.. אבל ירון הפך להיות דנה... אז גם דריה יכולה להפוך להיות דנה. יאללה נראה אותך, תצאי גבר! 2. וואו אפשר עוד נעל בית כזאת? פשוט הרגל השנייה ממש קופאת... 3. גם אני אם אין אני לי דריה לי...

אל תתעלפי - פשוט תפתחי את העיניים

אני אצא גבר אם תעני לי את על החידה שלי: איזה שני נוזלים שוכנים זה לצד זה בטבע ולא מתערבבים? (ולא זה לא שמן ומים) המממממ?

OpenYourEyes

New member
אין לי שמץ... אבל אני יכולה לנחש...

חומץ ומשהו??? חומץ ושמן? חומץ ומים?

OpenYourEyes

New member
את יודעת מה, גם לי יש שיר על זה

לפי הלחן של "איתי" כמובן: איתי, אמרת חביתה יותר כדאי שמים במחבת, הופכים ודי עכשיו פיתחת אובססיית חביתה איתי אוכל אותה גם במיטה

*%$*#%&#@&@&*#$^&#$@../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מתמטיקה
אני אפתור
[כן, משעמם לי
] נסמן: X- אורחים 5X+2=6(X-1)-1+3 5X+2=6X-4 X=6 היו אמורים להגיע 5 אורחים
אז דריה באמת הזמנת 5

אויש למה הורדתי 1../images/Emo4.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שוב
5X+2=6(X-1)+3 5X+2=6X-6 X=8 תיקון[
]: 8 אורחים

למעלה