מזכיר קצת את יודה לוי אפשר אחת טבעית יותר?
M mikmikonet New member 2/1/07 #51 אעשה* ../images/Emo12.gif נו באמת דריה, בתור יוצרת, זמרת, מחברת וכו' אני רוצה לשמוע תירוץ ל"יעשה" הזה הפעם
אעשה* ../images/Emo12.gif נו באמת דריה, בתור יוצרת, זמרת, מחברת וכו' אני רוצה לשמוע תירוץ ל"יעשה" הזה הפעם
I is258 love shiri New member 31/12/06 #15 רכבת **באירופה../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif
L limors2 Well-known member 31/12/06 #19 הו דריה../images/Emo99.gif יש לי שאלה! האם את חושבת שזה הוגן שרק בגלל שעזבת את יואב הכלבלב המסכן מSOS צריך לסבול ולא לקבל בית חם? כי אני לא
הו דריה../images/Emo99.gif יש לי שאלה! האם את חושבת שזה הוגן שרק בגלל שעזבת את יואב הכלבלב המסכן מSOS צריך לסבול ולא לקבל בית חם? כי אני לא
ד דריה פלג New member 31/12/06 #22 הוא יקבל... אל דאגה הבנתי שזו שבמקומי עם יואב כבר פנתה אלהם. זו לא את במקרה, נכון?
ד דריה פלג New member 31/12/06 #27 אהה, צופית!!!! תשמעי, לא הצליח לך עם קרן - אז את באה אלי עכשיו? עליתי עליך!!
L limors2 Well-known member 1/1/07 #31 צופית?../images/Emo12.gif טוב, אז עלית עלי! עכשיו אפשר שיר וחתימה?
ד דריה פלג New member 1/1/07 #34 שירים עד כאן! צופית, את כוסית רצינית. גם חכמה וחייכנית, אבל תמיד אותי קצת מפחידה, עם הישירות בלי מבוכה, וגם ת'יידים תשמרי באזיקי ברזל שלא יעופו לך פתאום לעזעזל.
שירים עד כאן! צופית, את כוסית רצינית. גם חכמה וחייכנית, אבל תמיד אותי קצת מפחידה, עם הישירות בלי מבוכה, וגם ת'יידים תשמרי באזיקי ברזל שלא יעופו לך פתאום לעזעזל.
ד דריה פלג New member 1/1/07 #39 גם לא ממש קוראים לך לימור בואנה, את יכולה לכתוב שיר שאת שרה מהלב... אני לא צופית... וגם לא לימור בטח לא דריה ואני לא גרה בקיסריה... אז איך אמרת קוראים לך?
גם לא ממש קוראים לך לימור בואנה, את יכולה לכתוב שיר שאת שרה מהלב... אני לא צופית... וגם לא לימור בטח לא דריה ואני לא גרה בקיסריה... אז איך אמרת קוראים לך?
ד דריה פלג New member 1/1/07 #46 אמן שירי איתי במנגינת הפזמון של איתי: ליאורה, אל תפסיקי לזייף זה מצחיק וגם זה כיף כי במקום לכעוס שמבינים אותך עקום כזה אולי תשני את הניק וזהו זה.
אמן שירי איתי במנגינת הפזמון של איתי: ליאורה, אל תפסיקי לזייף זה מצחיק וגם זה כיף כי במקום לכעוס שמבינים אותך עקום כזה אולי תשני את הניק וזהו זה.
M mikmikonet New member 31/12/06 #24 ../images/Emo99.gif דריה סוגדת לך. אולי תכתבי לנו כמה שורות מאחד השירים על האקסים שלך? זה מרתק אותי אפילו שיר על קיציס!
../images/Emo99.gif דריה סוגדת לך. אולי תכתבי לנו כמה שורות מאחד השירים על האקסים שלך? זה מרתק אותי אפילו שיר על קיציס!
ד דריה פלג New member 1/1/07 #28 מה? קיציס הניג'יס? הנה לך. השיר המקורי - בלה מז'ור: איל - אמרת לא מתאים - חבל, אני בוגרת זה לא מעליב בכלל. אקח לי קרש עם מסמר קצת מעוקל ואפנצ'ר לב_- כ_בה את הגלגל. הוא ממש אקס מיתולוגי.
מה? קיציס הניג'יס? הנה לך. השיר המקורי - בלה מז'ור: איל - אמרת לא מתאים - חבל, אני בוגרת זה לא מעליב בכלל. אקח לי קרש עם מסמר קצת מעוקל ואפנצ'ר לב_- כ_בה את הגלגל. הוא ממש אקס מיתולוגי.