S S H I R O N I New member 31/12/06 #26 ../images/Emo187.gif../images/Emo95.gifדריה../images/Emo99.gif את נסגדת את מכירה את עלמה זק?
A ady18 Well-known member 1/1/07 #30 שאלה שלי מה עם סבוב הופעות? ואיזה מאכל אהוב עליך? ולמי היית עושה ילדים?
ד דריה פלג New member 1/1/07 #32 תשובה שלי עדי, אני עושה סיבוב רק על האופניים, שלי החצאים עולה אל-על ובדרך אוכלת לי חרדל... עושה הרבה ילדים, אבל הם כל הזמן נאבדים. דריה
תשובה שלי עדי, אני עושה סיבוב רק על האופניים, שלי החצאים עולה אל-על ובדרך אוכלת לי חרדל... עושה הרבה ילדים, אבל הם כל הזמן נאבדים. דריה
כ כלה להשגה New member 1/1/07 #38 עם כל הכבוד ויש כבוד עדי לא כותבים עםy עדי כותבים adi אז אולי כדאי שתלמדי עברית ואנגלית לפני שכותבת הודעות
עם כל הכבוד ויש כבוד עדי לא כותבים עםy עדי כותבים adi אז אולי כדאי שתלמדי עברית ואנגלית לפני שכותבת הודעות
כ כלה להשגה New member 1/1/07 #41 נפגעתי עד עמקי נשמתי ../images/Emo7.gif אם היית שולחת לי לפני שליחה הייתי מתקנת לך את הטעות
ד דריה פלג New member 1/1/07 #42 אהה ככה זה עובד? כנראה שהלכו לי הבטריות שירי איתי במנגינה של "איתי" אהובתי, כלה - לה את אישיות רבת עוצמה למה שלא תעשי לך הסבה, עם כושר של ביקורת שכזה גם ביבי היה מתקשה להתקשה...
אהה ככה זה עובד? כנראה שהלכו לי הבטריות שירי איתי במנגינה של "איתי" אהובתי, כלה - לה את אישיות רבת עוצמה למה שלא תעשי לך הסבה, עם כושר של ביקורת שכזה גם ביבי היה מתקשה להתקשה...
ד דריה פלג New member 2/1/07 #53 בבקשה שיר איתי במנגינה של איתי: אתה, בחור לטיני מסוקס, לכתוב שוב ושוב זה כבר נמאס, מצאת דרך מקורית בחתימה, "פניות בלשון נקבה לא ייענו" נקודה.
בבקשה שיר איתי במנגינה של איתי: אתה, בחור לטיני מסוקס, לכתוב שוב ושוב זה כבר נמאס, מצאת דרך מקורית בחתימה, "פניות בלשון נקבה לא ייענו" נקודה.
P pRimaVeriTaVIV New member 2/1/07 #63 דריה, אולי תכתבי לי אלבום?../images/Emo121.gif ואת מוזמנת גם לנגן בו וגם לביים לי את כל הקליפים
ד דריה פלג New member 2/1/07 #66 היי היי זהירות - אל תרתום את העגלה ליפני הרוח!!! אני עוד לא בנויה לאלבומים. אולי נתחיל מפיסטוק? דריה
P pRimaVeriTaVIV New member 3/1/07 #79 נתפשר על אירוח בהופעה שלך?../images/Emo121.gif אגב, מה קורה עם האלבום?! מתי יהיה עוד סינגל?