יש לי דעה!

N D R

New member
יש לי דעה!

ואפילו אכתוב אותה בהתרסה (העיקר שלא תיכתב כריקה מתוכן) אני מאמין שלכל אחד כאן כולל אלו שמדחיקים, כולל אלו שלא מאמינים וכולל אלו שמוצפים בפחדים לכל אחד מגיע שיהיה לו השבוע הכי טוב שיכול להיות!!! שבוע טוב לכוללללללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! (לא ריקה - נשבע, ספרתי XXX אותיות)

maof

New member
../images/Emo12.gif

לאן בדיוק
מעוף

מצוטטת

New member
נישבעת לך

לא יודעת כמה זה הכי טוב מתפשרת על טוב גם ללא ה~הכי לא שרואה את זה קורה לי כבר השבוע ~אבל מאמינה לך בכוונה~
{וללא בין מתחת מעל ומאחורי, אה גם ללא לשון!}:))

d a n i e l s 5

New member
Happy New Year גם לך ../images/Emo20.gif

כי מגיע לך ! כי מגיע לכולםםםםםםםםםם הכי......... Happy Happy

maof

New member
דארלינג ../images/Emo140.gif

את לא מקדימה ת'מאוחר
מעוף

d a n i e l s 5

New member
אוהבת ככה...

לחשוב קודם לפני שיהיה מאוחר מידי :)))))))) והנה , היום זה היום ......היום האחרון ל-2006 Happy New Year
גם לך דרלינגגגגגגגגגגג !

אחלה דיעה..

אני אומרת שתהייה שנה מדהימה שנת 2007. זו תהייה שנה עם המון ברכה. מאחלת לכולם HAPPY NEW YEAR

n o g a1

New member
עוד הודעה בלשון

התרסה בסגנון הזה והכל מתמוטט. שבוע נפלא שיהיה לכולם באשר הם : מודחקים , פחדנים , מתריסים , אמיצים ויפים ... וכמובן ליפות הנמות.

יערית

New member
XXX

זוכרת שהייתי בעבר חותמת במכתביי לחו"ל,לימדו אותי שזה אומר "נשיקות". אז XXX לך לשנה החדשה ושרק טוב ינחת עלינו והרבה

פפפ

X .......שם. X........פה. X.....משום מה לאחרונה נכנסת לכל שרשור ....גם אם היא לא פה.. האא.... ועכשף את מוסיפה לי XXX....וחתום בנשיקה. שגרי לי מהאייקון הזה לפה עם טונה של שום.. X...לאחרונה מסתבר....פורצת גבולות ומחסומים וחודרת לתודעה של גולשים מסוייגים גם בפינטוזיות ובחלומיות....
אוח...... מי אמר שהחיים בעמק הבלונד....לא זוהרים

R a c h e li

New member
מעניין למי כתבת ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

למה אצלי XXX זה פורנוגרפיה חחחחחחחחחח גדול הבן אדם כשאמר לך שXXX זה נשיקות חחחחחחחחחחחחח בוקר טוב יפתי

יערית

New member
מה ז"א פורנוגרפיה?

שלחתי לו בכל פעם מספר בתחתית הדף?
צהריים טובים נעביבשק נחובשק וכל השאר

למעלה