יש לי דיעה אישית

יש לי דיעה אישית ../images/Emo41.gif

סתם כי בא לי.. אטיוד- אתה רשאי לשמור על זכות השתיקה :) תגידו, לא נראה לכם מוזר שהפורום בקושי פעיל? שבקושי נכנסים לפה אנשים חדשים? לי יש תחושה שאנשים נמנעים מלכתוב פה כי יש פה מן הרגשה כזו שהוותיקים שולטים בפורום הזה, פעם לא מזמן כתבתי פה, אבל הרגשתי עויינות מסויימת, נחיתות מסויימת שאני חושב שגם אחרים מרגישים פה. זהו, סתם חומר למחשבה, כי חבל, הפורום הזה נושא על דיגלו את אחת המילים היותר משמעותיות.

נסיך אין שום קשר

לעניין הותיקים אף אחד לא מפריע לאף אחד לכתוב פה משהו לא ברור למה הפורום הזה לא פעיל וככה זה עם פורומים יש עליות ויש ירידות

../images/Emo6.gif

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ...

אטיוד5

Active member
נחות יקר

אולי לא שמת לב, כבר כמה חודשים טובים אני לא ממש כאן. גם רוב הותיקים האחרים לא. לא מייקי. לא מביטה בצד. לא חלזון. לא בעיקר שואלת. לא ירקרק. לא ענת הגדולה. לא פיטר פן/נועם. לא שלומית. לא עגיל מופלג. לא רגשניתמיד. לא אחותו של שקספיר. לא הנוסע השמיני. חלקם באים, מציצים, ושוב נפעמים מהדלות, ולפעמים אפילו כותבים חצי הגיג. זהו. וסליחה עם אלו שלא הזכרתי.

אטיוד5

Active member
נכון

ולכן טפילת האשמה למצב הפורום הזה על הותיקים היא טמטום במקרה הטוב ורשעות לב במקרה הפחות טוב. אבל אני, מה 'כפת לי אני, אני נהנה לי בפורומים אחרים.

אז אולי תשאר רק בהם?

אתה טיפש, אתה אומלל ומריר, בקיצור - אתה מסכן. לך מפה כבר ועזוב את המקום הרדוד הזה, פן תטבע בו יום אחד בטעות, והאמן לי, איש לא יזנק כדי להוציא את ראשך הקטן והנפוליאוני מהמים.

אטיוד5

Active member
בחיי שחשבתי ...

עלייך עם השיגור, וגם על זאב אפור. ככה זה כשמסתלנים.

נסיך, מה אכפת לך

מחבורת הזבל? אתה לא מבין שהייתה פה קבוצה קטנה, מגובשת בשנאתה-אהבתה לחבריה, שלא יכלה לשאת אנשים חדשים? ברוך השם, הקבוצה הזאת כבר לא פה. אומללי כל העולם נעלמו. נשארו רק אלה שיכולים לשאת אנשים חדשים. כתוב כאוות נפשך את מה שמתחשק לך לכתוב בגבולות של תפוז, ואתה ממש, אבל ממש, לא חייב לקרוא את מה שכותבים אחרים. לדוגמא: אני לא קוראת אותך בדרך כלל, פשוט כי לא מעניין אותי לקרוא , אני לא קוראת [למעט הפעם, בגללך] את מה שאדיוט כותב, כי לא באתי לעולם כדי לעסוק בשנאה, מרירות וטמטום שמסתתר מאחורי יכולת התנסחות טובה. ואני כותבת את מה שאני רוצה לכתוב. ואם זה לא נעים לעיניים אחרות - הן מוזמנות לנדוד למקומות אחרים.

ללא נסיך ../images/Emo141.gif

יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא, אני לא כל כך מבין בפוליטיקה של הפורום הזה, אני עדיין מתלמד בפורום הזה, אבל רציתי להגיד לך, שאני קורא תמיד כל דבר שאתה אישית כותב, אני בהחלט מתעניין מאוד במה שאתה אומר. לא תמיד אני יודע מה להגיב, אבל אני בהחלט קורא אותך. מאחל לך כל טוב.

שלום לך נסיך מושלם

אני לא ותיקה ולא חדשה אני רגילה ואני צר לי שיש לך כזו מין תחושה אני חושבת שפשוט ככה זה אין הסבר של ממש ואני לא חושבת שיש פה משהו של ותיקים שולטים בפורום או שפשוט לא הבנתי מה הכוונה אבל אל לך לחוש נחיתות לא מסויימת ולא לט מסויימת גם אם יש לך הרגשה שיש כאן ותיקים ששולטים תשלוט גם אתה אני מרגישה כאן מיצויין ליאור

הינה, ותיק בא: אתה כותב לא לעניין..

...זאת הרגשה אישית שלך... לפורום אין משמעות ללא כותבים... אז לדעתך הותיקים רוצים לא לכתוב?... הרי הותיקים טחנו אחד דברי רעהו שנים... הרי דם חדש רק משביח את הישן... לכן דעתך לא מתקבלת אצלי...

למעלה