יש לי דילמה

pardoi

New member
יש לי דילמה

שאשמח אם תוכלו לייעץ לי... אני עובדצ כבר שנה בשרות לקוחות בחברה מסויימת, כאשר המטרה שלי היא דיי להתקדם (כרגע אני גם חונכת ועוזרת לאחמש"ים). ביום ראשון אני אומרה לגשת לראיון עם מנהל המוקד בנוגע למועמדות שהגשתי לתקיד אחמשי"ת. (אגב, הבנתי שהוא בא לראש צוות שלי כדי להודיע לה על הראיון איתי). לידע כללי, הם מחפשים 2 אחמשים ועורכים ראיונות...והראש צוות שלי רמזה שיש לי אולי סיכוי טוב אם מנהל המוקד הגיע להודיע לה את זה ולא היא הייתה צריכה לרדוף אחריו... עכשיו, מה הבדילמה אתם שואלים? אז ככה: לפני כמה ימים סגרתי שאני מתחילה ללמוד-שיפור מתימטיקה ואח"כ פסיכומטרי. מבחינת שעות, אם אני אלמד אני לא אוכל לתת את השעות לתפקיד בעבודה, מצד 1 אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד ולסיים את כל ההשלמות האלה למינהן ומצד שני.. כן אני רוצה להתקדם (אגב, לא בטוח בכלל שיקבלו אותי מן הסתם) מה אתם אומרים? לגשת לראיון? ואם אני אתקבל, לוותר על הלימודים??

התלבטות קשה

את בטוחה שאין מצב שתוכלי ללמוד ולעבוד במקביל? כמה שעות עבודה ידרוש ממך תפקיד האחמ"שית? אני הייתי לוקחת בחשבון דבר אחד - מה יתן לך למעשה הקידום. האם את מתכוונת להמשיך לעבוד באותו מקום בשנים הקרובות? כי אם את סבורה שלא תוכלי לשפר בגרות וללמוד לפסיכומטרי במקביל לעבודה, מה יהיה כשתתחילי ללמוד לתואר? שאלה נוספת, היא עד מתי תוכלי לדחות את הלימודים. בתור מי ששיפרה כמה בגרויות ופרשה את זה, אני ממליצה לך בלום לא לעשות את זה אם את יכולה - עדיף לגמור עם זה כמה שיותר מהר ולא לדחות את שנת הלימודים עוד פעם. בכל מקרה, לא משנה מה תחליטי - שיהיה לך המון בהצלחה!

pardoi

New member
אין מצב

הלימודים הם 3 פעמים בשבוע בערב ככה שאין מצב (גם מבחינת הדרישות לתפקיד) התפקיד הוא מאוד תובעני, יש הרבה אחמ"שים שנמצאים 10-12 שעות במוקד. מבחינת הקידום-נותן המון, כאשר הקטע העיקרי הוא הכסף, מבחינת התחייבות תהייה לי התחייבות לשנה , לא שיש לי בעיה עם זה ובגלל שטוחנים שעות והמשכורת יותר דולה אני אוכל לחסוך יותר ללימודים.. אוף, אני בתסביך. עכשיו חשבתי על עוד דבר..ואם אני אתחיל את התפקיד, אסיים את ההתחייבות של השנה ארצה להתחיל ללמוד..מה אני אתפטר? יחזירו אותי להיות נציגה (אין מצב) כי להשלים וכאלה אפשרי בעבודה של משמרות

Marble Arch

New member
לדעתי את יכולה לשלב גם וגם.

3 פעמים בשבוע בערב, אני מתארת לעצמי שזה בערך 3-4 שעות כל פעם. זה לא ביג דיל בכלל. בתור מישהי שהיא תיכוניסטית וקורעת את עצמה גם בין הלימודים לבין כ40 שעות שבועיות- אם ממש רוצים, אפשר.
אבל זה רק אם את בנויה לזה וזה לא גורם לך סבל..

pardoi

New member
בקטע הזה

לא נראה לי שתהייה לי בעיה (למרות שזה יהייה ממש קשה) השאלה אם הם יסכימו לזה

Mip Mip

New member
די מבינה אותך...

בסניף הקודם שעבדתי בו עבדתי משרה מלאה כל יום 8-17 כעקרון אבל עם השעות הנוספות היינו גם יוצאים ב18:00-19:00... המנהל שלי ממש אהב אותי וקיבלתי הרבה רמזים על קידום... אבל אז החלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד. בהתחלה חשבתי שאני אעזוב את החברה, אבל הם לא הסכימו לוותר עלי כנראה (אויש זה נשמע נורא...) אז העבירו אותי למשרת סטודנט בנתב"ג. אין לי ספק שבכך ויתרתי על קידום שיכולתי לקבל תוך חודשים ספורים, אבל פשוט שאלתי את עצמי איפה אני רואה את עצמי בעתיד? באותה חברה שאני עובדת (שאין שם יותר מדי לאן להתקדם וזו עבודה די שוחקת למי שממשיך בה) או במקצוע שאני רוצה ללכת ללמוד. המשפט השני היה הנכון מבחינתי, ולכן עשיתי את הבחירה שלי. וככה תשאלי את עצמך, אם אין מצב לשלב בין השנים, מה יותר חשוב לך מבחינת העתיד שלך? הקידום בעבודה מול הבגרות והפסיכו'...

pardoi

New member
שניהם מאוד חשובים לי

כאשר העבודה חשובה לי כי אני אוכל לחסוך יותר ללימודים הגעתי למסקנה, אני אגיד בראיון שאני מתחילה ללמוד אם הם מספיק רוצים אותי הם יקחו, מקסימום-לא, לא קרה כלום

למעלה