יש לי דילמה

cj33

New member
מיטלוש תקשיבי (תזהרי זה ארוך ../images/Emo13.gif )

קודם כל- למה את מקטרת על החופש הזה? יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות בחופש הזה שלפני הגיוס, אני אישית מצליחה לנצל אותו בינתיים בצורה מצויינת (יש לי חופש של 8 חודשים). זה תלוי רק בך. דבר שני- מנילה לא משובחת? מתוקה, אם את לא רוצה גיוס כלל צה"לי (שדרך אגב זה לא תמיד רע ויש גם כמה תפקידים לא רעים בכלל) תגידי יפה תודה על המנילה, תסמני שם את ההעדפות שלך וזהו. אנחנו דור של מלש"בים מפונקים שחושבים שהצבא זה מערכת דמוקרטית...ושיכולים להתחשב בכל ציוץ שלנו...אז זהו , שלא. ואנחנו צריכים להגיד תודה בכלל שיש דבר כזה מנילה, כי לפני כמה שנים היו שולחים לך צו גיוס, ובבק"ום כבר מחליטים מה לעשות איתך, לפי הצרכים שלהם נטו. תאמיני לי שאת לא מכירה כל כך הרבה תפקידים שמוצעים לך, וישר פוסלת אותם כי זה לא נראה לך "טוב ומספק", אבל יכול להיות מאד שיהיו שם תפקידים שתוכלי להנות בהם מאד. אל תחשבי שאת יודעת הכל על כל התפקידים. מה שאת יודעת זה ממש הקצה של הקצה. ובקשר לשירות לאומי- זאת כבר העדפה אישית שלך ובכל מקרה זאת תרומה. אז מבחינתי זה לא משנה שירות צבאי או שירות לאומי. הרי שתינו יודעות שאת לא בדיוק תלכי להילחם בחזית אם תהיי בצבא...

למעלה