יש לי דילמה תעזרו לי

יש לי דילמה תעזרו לי

יש לי כאן בביתי הקט את הפרק הראשון של העונה השניה של סמולויל לראות או לא לראות זאת השאלה

עוד משהו בנושא אחר הידעת ש

אני ראיתי את הפרק של הפורצים וקעקועי הקריפטוניט (לא זוכר תשם) שבארץ היינו רק בפרק ה 2 אני ראיתי את הסידרה לפני שהיא התחילה בארץ

אלעד ר

New member
איך ומדוע?!

בכל מקרה, כיף לך! דרך אגב - אני יכול גם להפוך את השיער לבלונדיני וגם להאריך אותו, אבל זה משאיר אותי בלי גבות..

כן אצל הספר

אני לא ככה איך ממקורותי השונים אתה קולט ששהפרק הראשון שודר אני כבר הייתי באמצע הסידרה בערץ אני לא זוכר תסדר של הפרקים כל כך אהבתי את ניקודימוס אני מכור לטלוזיה אני מוריד סדרות שלא משודרות בארץ או לא שודרו בניהם הייתה סמולויל

אני אומרת לך מה שאמרתי לצחי ../images/Emo29.gif

זה חטא לראות פרק כזה חשוב (או פרקים חשובים בכלל), במחשב... זה פשוט הורס את כל החוויה... אמ... זאת העצה שלי...

אני ראיתי 9 פרקים של סמולויל לפני

שזה הגיע לארץ ראיתי את כל העונה הראשונה וחצי מהשניה של מלקום לפני שזה הגיע לביפ אז אני חוטא אני מוריד קרוב ל 10 סדרות שונות ו7 מהם לא משודרות בארץ

זה לא העיקרון... ../images/Emo29.gif

הפרק הזה הוא פרק ממש ממש חשוב! לא רק שהוא הפרק הראשון של העונה, הוא גם פרק המשך של טמפסט! זה פרק שממש חבל להרוס...

smosheus

New member
אתה יכול לראות בשקט

ראיתי כבר את הפרק הזה (השבוע היתי בארה"ב) ושום דבר מאוד חשוב לא קורא בו. אז אתה יכול לראות בשקט את הפרק בלי להרוס לעצמך כלום.

tאני לא מפחד להרוס סתם משעמם לי

אמרתי לך אני ראיתי את הפרקים עוד לפני שהם הגיעו לארץ ככה שראיתי בטלוזיה ואמרתי אה נו כבר ראיתי את זה בלה בלה

למעלה