יש לי דילמה מוסרית

• פותח הנושא Dor K
  • פורסם בתאריך

אקווה

New member
נראה

שהדילמה היתה האם לשתף אותנו בדילמה או לא... וכנראה שזו כבר לא דילמה. [סמויה שמחפשת משהו לומר, אחרי שתבין מה בדיוק קורה בפורום הזה...]

r i p l y

New member
עד עכשיו אני מחכה לשמוע איפה הדילמה

Gefen

New member
גם לי יש דילמה ענקית....

קולינרית.... מה לבשל לשבת? בא לי עוף, אבל איזה? רוצה שיהיה טעים, עסיסי, צבעוני, קל להכנה... והכי חשוב- שהילדים הבררנים שלי יאהבו אותו... אז למישהו יש עיצה? (ואל תשלחו אותי לפורום מתכונים..
) גפן

lovelyhind

New member
../images/Emo54.gif

תמיד אפשר לבשל את החתול....סתם. לוקחים כמה חתיכות עוף (אפשר ישר מהפריזר) שמים בסיר, לוקחים קולה(לא דיאט) מודדים ושופכים לסיר (בדרך כלל זה 2-3 כוסות קולה) על כל כוס שמים כך אבקת מרק בצל. מדליקים את האש, רתיחה, אש קטנה שעתיים מכוסה. מדי פעם בודקים שהאש לא חזקה מידי. עושים ליד אורז לבן(בשבוע הבא המתכון) רוחצים ידים ו........לאכול זמן הכנה ממוצע(כולל פתיחת הנליון של העוף והפקק של הבקבוק, 3 דקות) בתאבון רונית

Gefen

New member
באורז לבן אני אלופה אבל....

העוף שלך הוא אמיתי?? עוף בקולה?? בכל חיי הארוכים לא שמעתי מעולם על המצאה כזאת הזויה.....ולמה הדבר דומה? האם הטעם שווה? הם להסתכן ולנסות את הדבר המוזר הזה? מה את אומרת? עכשיו הכנסת אותי לדילמה ממש אמיתית... האם לעשות או לא לנסות עוף בקולה?

lovelyhind

New member
אז ככה

המתכון המקורי הוא מהספר בישולה. הטעם נהדר הצבע חום שזוף הילדים מתים על זה ההתמחות שלי בישול שלא לוקח יותר מחמש דקות תכיני אם לא ימצא חן בענייך תתקשרי ואני אבוא לקחת רונית

r i p l y

New member
../images/Emo175.gifאז זהו חשוב מאוד להקפיד../images/Emo175.gif

שהקולה תהייה מבית היוצר של "קוקה קולה" להבדיל מ RC קולה (מה זה?) בלית ברירה ניתן אף לקחת את הקולה של פפסי(גם טובה.) שופכים בוחשים ומבשלים עם העוף (זה פתוח>> איך שבא) אגב אופציה נוספת היא להגיש עוף עם תפוחי אדמה והקולה מוגשת כ ש ת י ה אני חוזרת שתיה (בכוס גבוהה עם קרח ולימון>מוסיף המון.) אגב לדעתי הההההודעה הנל היא מאין סממן אקלקטי > נקודת מפנה ברת משמעות בתולדות הפורום(לא??) שכן היא מביאה את את ההתמחות של הפורום בבישולים מהירים מהשרוול לרמת מומחיות סופר סופר מלאת אתגרים שלא תאמן.!!!!! (ראה ערך מרקים,(בהודעה הפותחת )ג´חנון אפוי ביצה או חצי. היו עוד?) אני מציעה שנפתח בקמפיין לשיווק ספרי בישול. מאמה עוף ואחכ נעבור לספרי ילדים.

Gefen

New member
ג´ודינקה....גוד טו סי יו...

את העוף בקולה ניסיתי ויצא אחלה תקראי למטההה... מואההההה.... גפן

אושר מ

New member
../images/Emo2.gifנו טוב.ז ה בטח כי אני לא אוהבת

קולה. אבל כשאמא שלי סיפרה לי פעם ראשונה על המתכון הזה התפחלצתי... אני הכי אוהבת את השיטה המסורתית. עוף ויחד איתו בתבנית תפוחי אדמה ובטטות. אני מאוד לא אקסקלוסיבית בטעמי..

judyr

New member
ואפשר לשדרג את המתכון של רונית

לתוך הסיר אפשר לפתוח כמה קופסאות שימורי פיט פיט פיטריות... וחומוס גרגרים.... ואז זה מעדןןןןןן זה היה המתכון שלי להפתעות פתאומיות של אנשים רעבים

r i p l y

New member
בתור צמחונית תני לי ליעוץ לך עצה

אבל פעם אכלתי עוף אז העוף שאהבתי זה היה עוף עם דבש או עוף מצופה בקמח מצה או משהו בסגנון(מי זוכר.?) אולי הז נקרא פריי צ´יקן. ?? אגב אני מאז ומעולם לא אהבתי פולקע(אגב היתוודע לי שמקור המילה הזאת אידיש....מפתיע יש לציין.)
השתדלתי לא שים את הגלידה החלבית. יש גבולללל

Gefen

New member
יצא לי עוף משו משו בנ.......

וואלה עובד עניין הקולה התמוה הזה.... פעלתי בדיוק לפי הוראות היצרן רק שבמקום לסיר הכנסתי את החגיגה לתנור (מכוסה בנייר כסף איזה שעתיים ואז ללא הנייר להשחמה...) ממש מומלץ מאוד אהבתי (וגם כל השאר..) תנסו כדאי לכם! ו-
ענקית לרונית, אה כן, וגם אחת קטנה לבישולה..) גפן

lovelyhind

New member
בוקר טוב

מה זה התבאסתי, עכשיו אין לי צהריים לילדים שלי. בניתי על העוף שלך. אני שמחה שמצא חן. האילתור תמיד עובד, ואם לא אז הפח תמיד מקבל את הכל. רונית

Gefen

New member
בוקר טוב רונית... אצלי ../images/Emo29.gif

עוד מעט אחת בלילה, הבית פה שקט כולם ישנים וגם אני בדרכי עוד רגע קט למיטה... מקווה שילדייך לא ישארו רעבים היום, מקסימום תכיני להם ביצה עין או מקושקשת או לחם מטוגן (אצל הקטנים שלי זה תמיד עובד..) בעצם, נדב שלי כל כך אוהב ביצות עין שאני חייבת לאיים עליו ש....אם לא יפסיק לזלול אותן יצמח לו עץ של ביצים בבטן. לא יודעת אם זה חינוכי או לא, מה שבטוח זה כנראה מבהיל...ועובד. גפן

lovelyhind

New member
../images/Emo1.gif

אז שיהייה לך לילה טוב אם תבקשי עוד מתכונים, אני פה והילדים שלי מקסימום יאכלו במקדונלד(ההורמונים בהמבורגר עושים מה ציצים גדולים אז ככה אני אחסוך ניתוח להגדיל את החזה) רונית

למעלה