יש לי דיון!

backstreet girl

New member
יש לי דיון!

אז ככה...כפי שאתם יודעים-can't stop הוא שיר מ-by the way אלבום עם ביקורות רעות. ..אלבום מאכזב. השיר-can't stop בא לשחזר את תקופת הפ'אנק מטאל של רד הוט צ'ילי פפרז מתקופת blood suger sex magik. אתם חושבים ש-can't stop הצליח לשחזר גל השירים של blood suger sex magik? אתם חושבים ש-can't stop לאלבום כמו by the way? אתם חושבים שאם הפפרס היו מוציאים את can't stop כסינגל מהאלבום blood suger sex magik זה היה בושה\גאוני\לא הייתם מרגישים בהבדל? תקראו את השאלות,תחשבו טוב טוב ותחתבו את דעתכם על סמך השאלות.

idanem

New member
בטח

אני אישית לא מבין מה הבעיה עם ביי דה וואי...אלבום חמוד ביותר! קנט סטופ היה מקבל פחות אהבה אם הוא היה בבלוד, כי בביי דה וואי הוא יחודי מאוד! וכנראה שהמעריצים אוהבים את זה!

DAN1EL

New member
משחזר לא

אבל אני אוהב את השיר הזה, הוא ממש חמוד. וגם את האלבום BTW אני אוהב. לא את כל השירים בו, אבל בכללי אני אוהב אותו.

lollapalooza

New member
אוקיי

כבר אמרתי פעם, ואני עדיין חושבת ככה, שcan't stop נשמע כמו נסיון לחזור לסגנון של פעם, רק שלדעתי הוא נסיון די עלוב. כלומר, זה שיר מהיותר חביבים ב-BTW, אבל באלבום כמו BSSM הייתי מחשיבה אותו לרצועה חלשה ביותר. בעיניי זה שיר די סתמי ולכן הוא מתאים ל- BTW.

נכון.. הכל יחסי..

עם אלבום מצויין כמו BSSM קנט סטופ באמת היה נחשב לפחות איכותי, אבל בביי דה וואי שהוא אלבום הרבה יותר קליל, קנט סטופ מקבל מקום של כבוד.

backstreet girl

New member
אז כאילו השאלה שלי בעצם הייתה

מה עדיף להיות ראש לשועלים(can't stop ב-by the way) או זנב לאריות(can't stop ב-blood shuger sex magic)

backstreet girl

New member
אבל אין מצב כבר לא ייצא אלבום

כמו blood suger sex magik. שהו..הם הגיעו לשלב החיים של גיל 40 ומה לעשות. אני חושבת שהאלבום הבא ימשיך את קו by the way אבל השירים יהיו קצת יותר עצבניים: שירים כמו: by the way minor thing

lollapalooza

New member
לא אמרתי בלאד שוגר

כי ברור שלא יהיה עוד אחד טוב כמו האלבום הזה, אבל בהחלט התכוונתי לאלבום טוב. הם יותר ממסוגלים לעשות אלבום כזה.

טוב מה את רוצה

הם כנראה יותר עסוקים בלחפש אוצרות
מאשר לכתוב יצירות מופת. <חוץ מג'ון,אני מתכוונת
>

BloodSugarCrazy

New member
בסדר..

CANT STOP הוא אחד השירים האהובים עליי בביי דה ווי (שאגב, אני נגד ההיטפלות אליו. חכו עד שאתם תהיו בני 40 ואז תגידו אם אתם מעדיפים אותו או את פריקי סטיילי). לא נראה לי שהוא מתאים ל-BSSM, כי חסר בו הצליל הראשוני.. הוא מאוד מלוטש מכל הכיוונים, ושומעים שעשו אותו בסטודיו ולא באיזו וילה שכוחת-אל מחוץ להוליווד.. כעיקרון, השיר מתאים לדעתי לביי דה ווי, לפחות הוא נותן לדיסק עוד קצת צ'ילי פפר שחסר לו..

Shachaf D

New member
cant stop הוא

השיר הכי טוב מ"דרך אגב"... אבל הוא לא מתאים ל"דם סוכר סקס קסם"

can't stop הוא טוב

לדעתי הוא אחד מהטובים ביותר באלבום (שהוא די חלש) אבל, בואו נודה בעובדות,נשים את הקלפים על השולחן וניקרא לילד בשמו: הם עושים מוסיקה פחות טובה! לא רק זה, הם אומרים שlive in hide park הוא האלבום החדש! מופיעים בו רק 2-3 שירים חדשים. אז לצערי אפשר להגיד שהם הולכים ודועכים

למעלה