יש לי דה ז'ה וו

FreakOfNature

New member
יש לי דה ז'ה וו

גם היום בחדר כושר, כשעשיתי כפיפות בטן (בדיוק כמו פעם שעברה!), היה את Left Outside Alone. (משמיעים אצלנו את 99fm כך שבשתי הפעמים זה היה ב- 99. אני מתחיל לאהוב את התחנה הזו
)

Ana Lyn Newkirk

New member
זה בסדר.. תן לי לעדכן אותך

רוב תחנות הרדיו עוד משמיעות את זה מדי פעם.. גם 100FM ו91.8 עוד שמות את זה פה ושם.. בלי להיות סובייקטיבי, באמת LOA השאיר רושם גם כמה שנים אחרי שהוא ירד מהתהילה

adii1201

New member
../images/Emo207.gifעדכנתי../images/Emo3.gif

אז ככה הוספתי את הטאגליינס שלך עמית וכל מי שרוצה אם יש לכם רעיונות אתם מוזמנים לכתוב ולהיכנס לטאגליינס
בלי קשר גם עדכנתי את ה"חדש באנסטסיה" בעמ' הראשי אתם מוזמנים לקרוא
והוספתי את הקישור של אנסטסיה אנצ'רוד לקישורים המועדפים או איך שלא קוראים לזה
אם יש לכם עוד רעיונות או בקשות לעדכונים תדברו

זה כאילו יש לי ריבוע משל עצמי

בהוליווד..כזה עם כוכב וטביעות ידיים. אני כ"כ מתרגש!

רגע! כתוב שאנה מתחתנת באפריל השנה!

עכשיו אפריל השנה!!! מה?! לא התכוננתי! רגע, היא עוד לא התגרשה ממני אז איך היא מתחתנת?! לא טוב החתונה הזאת עכשיו. אני אבקש ממנה לדחות.

ויצא לה תינוק אפרו-אמריקני! עם שיער

שחור או חום! למה יש לה גנים רצסיביים?!?! אין מי שימשיך את השלמות! היא תיראה כמו אנגלינה ג'ולי! אישה לבנה עם תינוקות שיראו מאומצים! לאאא!

../images/Emo207.gif לא תאמינו מה שלחו לי עכשיו!!

מכון המחקר LernQuadrat באוסטריה מצא כי האזנה למוזיקה של רובי וויליאמס יכולה לשפר את יכולת הקליטה של המוח בזמן לימודים, להגביר את כושר הריכוז ולהבטיח שיותר מידע יאוכסן בזכרון ולא יאבד. לפי אתר אננובה, מי שעוד תקבל ח"ח ממשרד החינוך תהיה הזמרת אנסטסיה. מסתבר כי שיריה גרמו לשפעה דומה על התלמידים לזו של שיריו של וויליאמס וקישור לכתבה המקורית: http://news.walla.co.il/?w=/202/921721

וואלה? ולא חשבתם להודיע לי על זה?!

אני חי את חיי בלחץ ממבחנים כשאני פשוט יכול לשמוע את אנה כל שבוע?!

למעלה