יש לי גלשן =))

אFרת

New member
יש לי גלשן =))

קניתייייי אעהאאאעעע!!!!!!!!!!!!! תחדשו אותי =) של ריפ קארל, יד שניה, אדום מאחורה, מקדימה לבן ובצדדים אדום, עם שלוש חרבות נשלפות ויש לו פיצוץ קטן בצד אבל אני אלך לסדר אותו מתישו בזמן הקרוב... אני אצלם אותו ואעלה אותו לכאן אם תבקשו יפה P: הייתי אצל רפי, שייפר אחד בקריית-שאול שהמליץ עליו מישו מהפורום... ממש עזר לי, תודה! 0544895197 זה המספר שלו אם מישו רוצה.

aniki man

New member
תחדדש גבר גם אני קניתי היום גלשן

חדש מרפי זה הגלשן השלישי שלי בהצלחה

אFרת

New member
הממ....

אז משו פה קצת לא הגיוני... מוטבע לי בענק ריפ קארל בקדימה ובאחורה שלו (זאת לא מדבקה, אני לא מטומטמת עד כדי כך). קצת עזרה פה? אהה ו....תודה =)

אין גלשנים של..

ריפ קארל.. כי ריפ קארל היא חברה של ביגוד/אופנת גלישה (כמו בילאבונג) יש סמל של ריפ קארל על הגלשן כי- א. או שמישהו שהגלשן היה שלו בהזמנה ביקש את הסמל שלהם כי הוא נראה לו יפה ב. הגלשן שלך היה אולי של טימניק (מישהו שגולש על הגלשן ומייצג את ריפ קארל כ-חברה של ביגוד גלישה) על הגלשן שלך אמור להיות לפחות עוד סמל אחד שיצביע על החברה שבנתה עיצבה וכו'.. את הגלשן שלך. סתם דוגמא.. קלי סלייטר לא גולש על גלשן של קוויקסילבר.. הוא רק מייצג את החברה שהיא בעצם אופנת גלישה (ומקבל על זה המון כסף ובגדים) ובעצם הוא גולש על גלשנים של אל-מריק (צ'אנל איילנד) ועל הגלשן שלו יש עוד כמה סמלים.. של חברת משקפי השמש שהוא מייצג וכו'...

אFרת

New member
אה הא!

מצאתי סימן קטן באחורה של הגלשן!! פשוט אין לי מושג של מה הוא... a קטנה כזאת עם אליפסה לאורך מסביבה. מישו יכול לעזור פה?

אודלינה

New member
תתחדשי

אין לריפ קארל גלשנים, ורפי אחלה בנאדם כדאי מאוד ללכת אליו הוא לוקח פחות כסף מחנויות אחרות, והתיקונים שלו מעולים ובמחירים טובים, ידידים שלי המליצו לי עליו והם צדקו..

אFרת

New member
הוא באמת אחלה =)

חברה שלי הגיעה אליו עם חרטום שבור ולא רק שהוא לא גבה ממנה כסף על התיקון (היא קנתה את הגלשן רק יום קודם.. =/ ), אלא גם הציע לה אחד אחר במקומו =) באמת שחסרים אנשים כמותו...

yanay4

New member
וואלה? כל הכבוד לו.

מעריך אותו מאוד. בעוד שחנויות ומפעלים לוקחים יותר מדיי כסף ועובדים על ילדים בעיניים וממסחרים את הגלישה (וזה כבר יותר לכיוון הקורסים), הוא עושה ההפך. יפה

אFרת

New member
בקשר לתמונות...

אני מאמינה שעד סוף השבוע אני כבר אעלה תמונות (הרגע צילמתי אותו:) בקשר לרפי... את האמת שבקשר לקורסים הוא אמר שזה סתם חרטוטים =/ אפילו אמא שלי, שהיא יצור סקפטי למדיי, אמרה שהוא בחור מקסים P:

אודלינה

New member
גם לי הוא אמר את אותם דברםי בדיוק.

הבעיה שאמא שלי לא הסכימה שאני אתחיל לגלוש בלי קורס לפני.. וגם עם אמא שלי, זה אותו סיפור.

cyb3rmaniak

New member
סוף סוף!!! תתחדשי :)

עכשיו לכי לים ותתכבסי קצת כדי סוף סוף להנות ממנו...

אFרת

New member
כבר אתמול

הייתי בפלמחים... התהפכתי אולי 50 פעם וכרגע יש לי מכות יבשות בערך בחצי גוף P: אבל אני גאה בהן חחח.... היה ממש ממש כיף.. וחכה חכה!! יום אחד אני אפילו אדע לגלוש ;) היום אני הולכת שוב, עוד מעט. הבנתי שיש גלים אז כנראה שאני אבלה את רב הזמן על החוף ולא ממש אצליח להשתלט על הגלשן במים =/ לא נורא, זה גם משו מבחינתי =))

068

New member
בהצלחה ותתחדשי

הכי חשוב שימי לב לעומק שאת נמצאת בו כי בזמן האחרון יש בקטנה גאות ומקום שנראה יחסית רחוק מהחוק הוא ממש רדוד וזה לא נעים להתחרטם\ליפול בעומק ברך =\

אFרת

New member
תודה...

שמתי לב לזה... אבל דווקא היום קרה לי ההפך ודי נסחפתי לעומק... קצת מבהיל =/

Terminal Frost

New member
אל תתיאשי

אחרי שיורדים את הדרופ הראשון (בניגוד ללעמוד על הגל הראשון) באמת מתמכרים...

068

New member
לרדת דרופ הכוונה לרדת פינה?

כי אני תמיד חשבתי שדרופ זה הכוונה ליפול מהנקודה הגובה ביותר של הגל עד הנמוכה ביותר בכלל שהגל נשבר מהר מידי\בבת אחת

אודלינה

New member
לרדת דרופ זה לרדת את הגל

כשהוא עדיין לא קצף, לתפוס פינה זה משהו אחר כבר

למעלה