יש לי בקשונת...

יש לי בקשונת...

אני יודעת שאני לא ממש שכיית לפורום הזה..כאילו ף פעם לא רשמתי הודעות וכאלה אבל אני ממש צריכה את עזרתכם :) שמעו ..יש לי דודה מארצות הברית ששלחה לי אימייל ואני ורצה לענות לה אבל אני לא ממש מסתדרת עם האנגלית..אז אם אתם יכולים בבקשב בבקב לתרגם לי את המכתב?? פליזזזז *מתחננת* הנה המכתב: היי מתוקה גם אני עצובה לחזור לבית ספר וגם לחזור מצרפת כי היה ממש כיף . הכתובת אימייל של גידי היא:[email protected] שחזרתי אז עולי (זוכרת?) רצתה ליראות תמונה שלך...כי היא אומרת שאני מדברת עלייך כל כך הרבה והיא רוצה ליראות מי את... אני מתגעגעת אלייך מאודדדדדדדדדדדד. גם אני רוצה לשחק איתך בילירד עוד פעם...כל הזמן צחקנו שם... אוהבת אותך מאוד מאוד ליקי בקקשה בבקשה בבקשה תתרגמו לי..זה ממש חשובבבב תודה מראש לי....

שעטנז

New member
...

היי מתוקה גם אני עצובה לחזור לבית ספר וגם לחזור מצרפת כי היה ממש כיף . הכתובת אימייל של גידי היא:[email protected] שחזרתי אז עולי (זוכרת?) רצתה ליראות תמונה שלך...כי היא אומרת שאני מדברת עלייך כל כך הרבה והיא רוצה ליראות מי את... אני מתגעגעת אלייך מאודדדדדדדדדדדד. גם אני רוצה לשחק איתך בילירד עוד פעם...כל הזמן צחקנו שם... אוהבת אותך מאוד מאוד ליקי
Hey Sweety
Yeah, I'm not too keen on going back to school either. Gidi's E-mail addy is: [email protected] When I'd come back, Uly (Remember?!) wanted to see your pic... she says I talk about you 24/7, that's why she wanted to see your pics! Miss ya much! I too want to play Billiard with you again, we didn't stop laughing... Love ya much, Liki.​

תודהההההה!

אתם ממש חמודים! עזרתם לי מאוד... שעטנז..אני לא מכירה אותך מפורום המורדים במקרה???

שעטנז

New member
כן אני מפורום המורדים ../images/Emo6.gif השולט

ד"א, כפי שנאמר, שכחתי את הקטע עם צרפת... זה חשוב

שעטנז

New member
שחכתי את צרפת...

Hey Sweety Yeah, I'm not too keen on going back to school either, not to mention getting back from France-I enjoyed it so very much!!! Gidi's E-mail addy is: [email protected] When I'd come back, Uly (Remember?!) wanted to see your pic... she says I talk about you 24/7, that's why she wanted to see your pics! Miss ya much! I too want to play Pool with you again, we didn't stop laughing... Love ya much, Liki.​

Human Nature

New member
המממ... |טל|

ה-too לא צריך לבוא במקום אחר? כלומר:
I want to play with you pool again, too​

שעטנז

New member
אותו דבר... פשוט לא שמתי פסיקים

כי זה סתם אי מייל לדודה שלה... I, too, want to play with you pool again אתה בטוח שכתבתי PLAY WITH YOU POOL... אני בטוח ששינית משהו, זה פשוט לא נראה לי משהו שאני אכתוב... אולי פליי פולל וויז יו...

Human Nature

New member
צודק. |טל|

בקיצור, לא נשמע נורמלי לשים את ה-"too" במקום ששמת אותו. נסּיתי להגיד לעצמי את זה בראש כמה פעמים, וזה פשוט לא נשמע נכון- והשמיעה שלי מאוד רגישה
גם קראתי את מה שאני כתבתי שוב, וגם אצלי מצאתי טעות (טעות לדעתי לפחות
). לטעמי זו הצורה המושלמת שזה צריך לבוא בהּ- אשמח לתיקונים וכו':
I want to play pool with you again, too.​

שעטנז

New member
אני אומר את זה שוב... זה בדיוק אותו

דבר
ורק תדע, אם אומרים משהו הרבה פעמים בראש, אז באיזשהו שלב הכל נשמע סינית... ככה זה אצלי לפחות
ו UMMMM רגישה רגישה... זה נכון!

Human Nature

New member
פאק, |טל|

חשבתי לנצַּח את ה"מומחה" לעתיד ולזכות באדום השווה במקומו

שעטנז

New member
../images/Emo3.gif נו צ'אנס אין אלל ../images/Emo3.gif סתאאאאם...

זה מתקשר למה ששאלת לפני כמה ימים, או שמא זה היה אתמול...

למעלה