יש לי בקשה.....

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
יש לי בקשה.....

מי שיודע, שירשום את כל הפרויקטים מעל 70 מטר שיבנו בת"א ור"ג בלבד..... (ואם בא לו או שיש לו זמן, גם ירשום איפה בערך הפרויקט ממוקם..... תודה מראש!

four seasons

New member
המגדל הגבוה ביותר במזרח התיכון

אושר השבוע, מגדל אמקור, לא יודע גובה מדוייק אבל הוא יהיה גבוה יותר משער העיר בר"ג המגדל יבנה בר"ח יגאל אלון בין טויוטה לעזריאלי סמוך לתחנת דלק איילון (עתון חדשות המיתולוגי). לעומת זאת מגדל אגד בוטל (לא חדש) אבל רישמי, הוא יפוצל לשני מגדלים בני 30 קומות. ואם כבר ביטולים בוטל בניית מגדל בין 50 קומות בצומת רעננה שהיה אמור להבנות ע"י האחים עופר. ויוה ת"א מחזירה לעצמה את הכבוד ובקרוב תתהדר במגדל הגבוה ביותר בארץ ובמזרח התיכון.

oren*

New member
כרגע מומלץ לקחת הכל בערבון מוגבל

נחמד לאשר מגדלים ולהלהיב את המשקיעים ובעלי המניות שמתייחסים להודעות הללו כאל סימנים חיוביים. בסופו של דבר, חלק קטן מאוד מהפרוייקטים הללו יוצא לפועל, ובכל הכרזה שכזו על מגדל חדש יש סעיף שאומר שהפרוייקט תלוי בהיענות השוכרים. היכן קראת את הידיעה?

four seasons

New member
בעיתון ידיעות אחרונות

דווקא לגבי המגדל הזה יש נכונות ורצון לבנות אותו, תראה מגדל כזה יקח כמה שנים לבנות, סביר להניח שהמצב עד אז ישתפר לעומת מגדל בין 20 קומות שנבנה תוך שנה + למרות שאני מסכים לדעה כל עוד פרוייקט בסדר כזה לא נבנה הוא בגדר פיל לבן או נייר.

ארזל

New member
לכול אלה שרוצים לשמור על הסביבה

לכול אלה שטוענים כי בניית המגדלים החדשים בת"א היא רעיון פסול- אתם כנראה לא מבינים את משמעות הקמתם גורדי שחקים בעיר. נכון יש להם את המגרעות שלהם (פקקים, חסימת השמש וכו´) אבל הימצאות גורדי שחקים במרכז עירוני תוסס כמו תל-אביב הינו דבר חיובי ביותר שמצביע על צמיחה כלכלית ומערך עסקים עשיר באותה עיר. על הטבע מגינים במקומות שנמצאים מחוץ לעיר, העיר נועדה לפיתוח וקידום. המצב הכלכלי בארץ גם ככה לא מי יודע מה ולכן חשוב מאוד עידוד בנייה עיסקית ונדלנ"ית במרכזי הערים שימשכו בהווה, ובעתיד בעיקר, חברות בינלאומיות שישתכנו בארץ. ואל תידאגו לא כול כך מהר כול עיר הופכת לניו-יורק אחרי הקמת מגדל או שניים!

למעלה