התגובה שלי לשרשור הזה:
אני קודם כל רוצה לפתוח בהתנצלות. גם אני מרגיש, בלי קשר לשרשור הזה, ועכשיו גם עם קשר אליו, שאני לא נמצא פה מספיק בפורום. נכון, אמרתי בעבר ואני עדיין טוען כך, שמנהל הפורום לא חייב להיות המשתתף הכי פעיל בו, וגם אם הוא מנהל דומם זה לא כזה נורא. אבל, יחד עם זאת אני אוסיף ואומר שאני לא יכול להיות ככה. אני רואה בעצמי יותר ממנהל שאחראי על הסדר, אלא אחד שבאמת אפכת לו מהפורום ומהאנשים שבו, ואוהב את הפורום. בתקופה האחרונה, ובייחוד בשבועיים-שלושה האחרונים, אני כבר כמעט ולא פעיל לחלוטין, ולצערי זה ממש לא משהו שבשליטתי. עם כל הרצון שיש לי, ותאמינו לי שיש לי המון רצון, אין לי את היכולת לבקר פה כמו פעם, ולהיות פעיל פה כמו פעם. ותאמינו לי שהייתי רוצה. אני לא יודע כמה מכם זוכרים את הקיץ האחרון שעבר על הפורום, כמעט לפני שנה. הקיץ הזה היה אחת התקופות היפות ביותר שידע הפורום מעולם. חבל לי שהמצב לא כך עכשיו. ועם זאת, די מוזר לי שזה לא ככה, מפני שאי אפשר לומר שבקיץ הקודם היו יותר אנשים בפורום. פשוט כל אחד היה יותר פעיל משהוא עכשיו, ורואים את ההשפעה ואת ההבדל. ההיעדרות שלי מהפורום, לא הולכת להיפסק בחודש הקרוב. אני אמנם מאמין שכבר עוד שבועיים אני אחזור לפה ואהיה פה הרבה יותר מאשר סתם להיכנס 3 פעמים ביום בשביל לראות שהכל בסדר, אבל רק עוד חודש המבחנים ייגמרו ואז אני אחזור במלוא המרץ, ואני מקווה שגם אתם, אחרי הבגרויות וצרות אחרות, תהיו פה ונשחזר את מה שהיה. ועכשיו אני רוצה להתייחס לדברים שקראתי פה בשרשור: 1. ראיתי שהתנהל פה "תת-שרשור" לא קטן לגבי ההיעדרות של עדי. למען האמת אני חייב לציין שאני רואה פה את 2 הצדדים. מצד אחד אני מבין את האכזבה של עדי ושל ליהי מכך שעדי (הגדולה) פחות פעילה וזה כבר כמעט ורשמי. ומצד שני, אני יודע מה זה להיות קבור תחת ערימות של דברים וניסיונות להספיק הכל, ולפעמים צריך להקריב קורבנות. אחד מהם, הוא להנמיך פרופיל פה בפורום. אם תקחו בחשבון גם את העובדה שבגיל 19.5 זה לא מאוד סטנדרטי להסתובב בפורומים כמו זה (עקב התבגרות ושאר תהליכים בחיים), אולי תקבלו פרספקטיבה שונה לדברים. אני יכול להעיד על עצמי ולספר לכם על זה שאני מרגיש שעברתי תהליך ארוך מאז שנכנסתי לאוניברסיטה, ולומר לכם שאני בטוח שעדי עברה תהליך ארוך הרבה יותר בגלל הצבא. פשוט קחו את הדברים יותר בקלות. 2. לגבי רמת הפעילות בפורום - אין ספק שרמת הפעילות ירדה מאז הקיץ האחרון. אבל המצב הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממה שאתם מתארים וממה שהיה נדמה לי. בשיא שלנו שנה שעברה היו 2800 הודעות בחודש - כמעט 100 הודעות ביום. היום אנו עומדים על כ-70 הודעות ליום. אז פשוט צריך לקחת דברים בפרופורציות. לפי דעתי הסיבה היא פשוט שחל פה שינוי דרסטי באווירה אבל לפי דעתי הדברים ישתנו בקרוב, כשרובנו נהיה יותר בחופש. 3. מה שכן, טענות שהועלו פה לגבי סגירת הפורום הן חסרות כל שחר. גם פורומים עם רבע מההודעות שנכתבות פה בחודש, לא עומדים בפני סגירה. רק בשביל להכניס אתכם לפרופורציות - אולי אנחנו לא הפורום הכי פעיל בתפוז, אבל לפי מה שידוע לי ממש אין לנו מה להתבייש. פורום שאקירה, למשל, עד לא מזמן, ככל הידוע לי, עמד על בערך מחצית ההודעות שנכתבות אצלנו 4. לסיכום, אני מסכים עם כולכם בכך שהפורום צריך להתעורר, להתנער, ולקבל איזה "פוש" בקרוב. אני מקווה שכאשר אני אתפנה, וכאשר אתם תתפנו, המצב יהיה טוב יותר. בעיקר אני תולה את תקוותי בעדי (הקטנה), שהיא המשתמשת הכי פורה פה בתקופה האחרונה, ובליהי, שבקיץ הקודם, יחד עם עדי (הגדולה), כתבו יחד כ-80% מההודעות בפורום. תודה רבה על תשומת הלב ועל הקדשת הזמן. אשמח לשמוע מכם הערות וביקורת לגבי ובכלל. לילה טוב!