יש לי בקשה

Pete Doherty

New member
יש לי בקשה

שאולי תיראה בשבילכם ילדותית קצת אבל לי היא קריטית .. אם אפשר להפסיק \ להפחית לדבר על קייט מוס ( פשוט היא מתחתנת עם פיט וזה מעלה לי ת'עצבים כי אני שונאת אותה כלכך!!
) אני יודעת שהיא קשורה לג'וני אבל אם ג'וני התגבר ושכח אותה אנחנו גם יכולים תודה ? נולי

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo12.gif

קריטית? את לא רוצה לדבר, תתעלמי, אל תגיבי.. חוץ מזה שאת המשכת לדבר עליה. תתבגרי חמודה.

mjlk

New member
וה../images/Emo115.gif זה רעל כדי להרוג אותה?../images/Emo4.gif

תודו שיש לי חוש הומור מפותח

מאוד..מאוד מפותח... ../images/Emo115.gif

וזה ה
שיהרוג אותך.. סתם...זה המאומץ שלי!! זה הכמיקל שלי!!

Dead Scene

New member
אבסינת'? אברלין? אמבטיה?

מים עכורים זה רע :( פויה פרד קח קלגון

מיצי007

New member
לא מתקבל, מצטערת

א. עד שהגעת לכאן לא ממש דיברנו על קייט מוס, ולא ממש הזכירו אותה פה בכלל. ב. זה שהיא מתחתנת עם פיט דוהרטי זה כבר לא בטוח בכלל, תהיי לפחות מעודכנת בחדשות על האנשים שאת מעריצה. ג. אני המנהלת, לא את.

Dead Scene

New member
O'rly?

קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס קייט מוס

Dead Scene

New member
לא, חבר שלי עסוק כרגע. אולי יותר

מאוחר. *הולכת להביט בישו מתקלח*

StArShInE2

New member
../images/Emo207.gif

שוקולד,יום שני,YES1, 14:36
לפני שהלילה יורד, יום שני,YES3,00:06

RotemLoveJohnny

New member
בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

יש לי הוט :( טוב , אני ילך להציק לחברה לראות אצלה ! (א אני חייבת להוסיף תמונה , זה עושה לי יפה בעיינים חחח )

למעלה