יש לי בקשה

galilk

New member
יש לי בקשה

אני נמצאת בתקופה מאוד מבולבלת מבחינה כלכלית, החבר לשעבר מטריד את מחשבתי הרבה ואני מרגישה שאני הולכת עם הראש בקיר. כאילו מחפשת תשובה חד משמעית למשהו אך לא בטוחה למה. הכל מבולבל לי ואני רוצה לשאול את הקלפים בתקוה לקבל תשובה שתכוון אותי מכל הבחינות גם כלכלית וגם החבר לשעבר אך אני לא בטוחה מה לשאול ואיך.אולי לכם ישנה תשובה עזרה, הכוונה. אודה לכם אם תעשו זאת.

s l y z e r

New member
../images/Emo140.gif אני הייתי שואל -

בד"כ כשיש לי משבר בחיים ואני יודע שהוא מושפע מכמה סיבות ( במקרה שלך - האקס והמצב הכלכלי ) אני שואל את הקלפים שאלה - מהתשובה שאני מקבל אני שואל שאלה נוספת ולמעשה אני יוצר מעין סיפור פסיפס כזה ובסוף, אחרי כמה פתיחות שעשיתי אני מצרף הכל לכדי תמונה אחת ברורה - אתן לך את דעתי אם הייתי במצבך : שאלה ראשונה : מה באמת מטריד את הנשמה שלי בתקופה זו ? ואז תוכלי לקבל כיוון - מה באמת עיקר הבעיה - המצב הכלכלי או שמא האקס יותר מטריד את מנוחתך ? או שאולי זה בכלל היחסים שלך עם המשפחה ?...לכי תדעי .. אחרי שתקבלי כיוון למקור העיקרי של הבעיה - תוכלי לשאול - מה עליי לעשות כדי לשפר את הרגשתי ? את וודאי תקבלי תשובה מאד מורכבת אבל רק את תוכלי להוציא את התשובות מהפריסה ...כי בסה"כ הקלפים הם גם כלי להוצאת האמת מן התת מודע .. התשובות נמצאות אצלך ..הקלפים רק מסייעים לך להגיע אליהן ( זאת דעתי בכל אופן ) וזאת סתם דוגמא לשתי פריסות , את יכולה לשאול שאלות אחרות אבל הרעיון שניסיתי להעביר הוא שלדעתי כדאי לך לפרק את הנושא, כי הוא מורכב מידי .. לפרק אותו למספר שאלות שיביאו לך מספר תשובות - וביחד ייצרו תמונה בהירה יותר ... אשמח לשמוע את דעתך :) שבת שלום !

צ ל י ל 8

New member
היי גלי, והערה לסליזר

סליזר, אין בעיה עם ניסוחי השאלות ופירוטם לאחר מכן לגורמים, אך זה לא מתאים במסגרת פורום זה, אלא בייעוץ אישי. יש לשמור על כללי הפורום. בפורום אנו מנסים לדעת בדברים ספציים ולשאול שאלות נקודתיות. גלי - אנא פרטי מהי בעייתך הכלכלית. האם את עובדת? איך את מרגישה במקום עבודתך? לגבי האקס, כמה זמן הייתם ביחד, מתי נפרדתם והאם את רוצה לדעת אם שווה לך לחזור אליו...?

galilk

New member
לגבי בקשתי

ובכן תודה על תגובתכם. אז ככה לגבי העבודה אני עובדת וטוב לי במקום עבודתי אך יש לי חובות שאני לא מצליחה לעמוד בהם ואני ממש אובדת עצות בעניין. לגבי החבר לשעבר זה כבר המון זמן שאנחנו לא ביחד וההינו המון זמן ביחד (אפשר לומר שנים) ממש חברים הכי טובים. זה נגמר מבחינתו והיתה רגיעה ארוכה מאוד (לפחות שנה)שלא חשבתי ועבר כל העניין איתו ממש המשכתי הלאה אך לאחרונה הוא מופיע לי במחשבות באופן אינטנסיבי אין לי מושג למה ואני לא רוצה לדבר איתו או להתקשר אליו אך משהו כנראהלא סגור ביננו.

צ ל י ל 8

New member
גלי...

קודם כל לגבי החבר.... למה שלא תתקשרי וזהו? אם את מרגישה שיש משהו שלא סגור, תרימי טלפון ותשאלי מה שלומו.... לגבי המצב הכלכלי.... תעשי פריסת שאלה: מה הפוטנציאל הכלכלי שלי בחצי שנה הבאה? 4 קלפים+קלף סיכום

galilk

New member
צליל יקרה../images/Emo24.gif

צליל יקרה לגבי החבר אני לא מסוגלת לדבר איתו במיוחד שהוא חתך את העניינים בשיא ועוד אחרי שעזרתי לו וההיתי איתו ברגעים הכי קשים שלו גם לאחר שנפרדנו. אין לי את הרצון להתקשר או לחזור אליו אני לא מעוניינת בו בכלל רק לדעת למה הוא מטריד את מחשבותי.האם אפשר לשאול שאלה כזאת או אולי הוא חושב עלי ואני מתקשרת איתו באיזו שהיא דרך(אני משערת יכול להיות שזה סתם השערה טיפשית) לגבי המצב הכלכלי פרסתי ויצא: מה-אביר המטבעות הפוטנציאל הכלכלי-תשעה מטות שלי-שבעה גביעים בחצי שנה הבאה?-שמונה מטבעות סיכום-שמונה מטות

צ ל י ל 8

New member
בואי גלי בואי גלי לי

מה-אביר המטבעות הפוטנציאל הכלכלי-תשעה מטות שלי-שבעה גביעים בחצי שנה הבאה?-שמונה מטבעות סיכום-שמונה מטות אויש. תצטרכי לעבוד קשה כי לא הולך להיות לך קל. את נאבקת להישאר מעל הקרקע, בעודך מרגישה מבולבלת. תראי, אני לא יכולה לאמר לך שדברים הולכים להשתנות לטובה לפתע פתאום. את צריכה להיות יותר ממוקדת בעשייה. אולי להיות פחות בררנית לגבי עבודה. עבודה עבודה עבודה. זו מילת המפתח.
לגבי החבר, לא ניתן לדעת מה שאת רוצה בעזרת קלפי הטארוט. מצטערת

galilk

New member
הי צלילוש

הי צלילוש. אין ספק עבודה היא חיינו ואני מחפשת עבודה נוספת אך קשה למצוא בשעות שאני צריכה. אני שוקלת לקחת הלוואה ממישהו (לא במקום עבודה קשה אלא כדי להוריד מעלי את נטל החובות)ואני קצת חוששת לעשות את הצעד הזה מהחשש שלא אעמוד בתשלומים בזמן לכן שאלתי את הקלפים בתקוה שניסחתי נכון: האם-האיש התלוי כדאי -מלך החרבות לי -כוח לקחת-אביר המטות הלוואה -אס החרבות מ-X ? -מלכת המטבעות סיכום-שני מטבעות מקווה שניסחתי נכון וניתן לשאול לגבי זה. תודה

למעלה