מסכים
D Doctor Evil New member 17/2/04 #23 אז כנ"ל לגבי ציקהלה אפשר גם להבין מה הוא אומר, ולא צריך להעיר לו שיבדוק את הספלינג בוורד.
נ נעמצי New member 17/2/04 #26 מה היה לי להגיד לציקהלה? את זהכתבתי בפעם הראושנה. אח"כ? אולי אני עייפה מדי מבשביל לראות תגובה לציקהלה. בכל מקרה חמש ועשרים. הגיע זמן לישון
מה היה לי להגיד לציקהלה? את זהכתבתי בפעם הראושנה. אח"כ? אולי אני עייפה מדי מבשביל לראות תגובה לציקהלה. בכל מקרה חמש ועשרים. הגיע זמן לישון
צ ציקהלה New member 18/2/04 #30 גם אני לא מצאתי את זה נחמד במיוחד מהערות שלך אליי תמיד שהם בדרך כלל מטומטמות בלי בסיס סליחה עם זה עוקץ זה לא אמור לעשות את זה
גם אני לא מצאתי את זה נחמד במיוחד מהערות שלך אליי תמיד שהם בדרך כלל מטומטמות בלי בסיס סליחה עם זה עוקץ זה לא אמור לעשות את זה
נ נעמצי New member 18/2/04 #31 זה רק אני או ש אין לי מה ליכתוב פה אז אני פשוט יכתוב פה משפט מטומטם מצלצל לי נורא מוכר מאיפשהוא? אבל חפיף. יום טוב אנשים!
זה רק אני או ש אין לי מה ליכתוב פה אז אני פשוט יכתוב פה משפט מטומטם מצלצל לי נורא מוכר מאיפשהוא? אבל חפיף. יום טוב אנשים!
נ נעמצי New member 18/2/04 #35 סו??? הוא כתב לה שהיא אומרת דברים מטומטמים. והוא כותב על עצמו שהוא כותב דברים מטומטמים זה סתם שיעשע אותי.
סו??? הוא כתב לה שהיא אומרת דברים מטומטמים. והוא כותב על עצמו שהוא כותב דברים מטומטמים זה סתם שיעשע אותי.
צ ציקהלה New member 19/2/04 #36 אם שניכם לא יודעים יש לה לקאט נטייה לדבר על שהיא לא יודעת.. ולהגיב על זה.... אני לא אוהב אנשים כאלה והמישפט שלי אין לו שום קשר למה שאני באמת ובניגוד לקאט אני סותם את הפה על דברים שאני לא יודע ואם אני רוצה לדעת יש את הגוגל וספרים ואז אני פותח את הפה....
אם שניכם לא יודעים יש לה לקאט נטייה לדבר על שהיא לא יודעת.. ולהגיב על זה.... אני לא אוהב אנשים כאלה והמישפט שלי אין לו שום קשר למה שאני באמת ובניגוד לקאט אני סותם את הפה על דברים שאני לא יודע ואם אני רוצה לדעת יש את הגוגל וספרים ואז אני פותח את הפה....