יש לי בקשה

יש לי בקשה

בס"ד זה בשבילכם ת'אמת. אני באמת מבקשת מכולכם להוריד את השיר הבא: תעשו חיפוש: "ליאת יצחק" ויופיע השיר "אין לי דבר" זה שיר שחייל רשם לחברה שלו לפני שהוא מת ושהוא מת היא לקחה את המכתב הלחינה אותו ועשתה ממנו שיר. אתם חייבים לשמוע אותו שיר מדהים!!!!!! אודרה

oria15

New member
אושי....

בסדר אני אשתדל נורא.. זה באמת נשמע שיר מרגש לאללה!

סראבי

New member
אושרה יקרה...(חרוז...)

לחייל שנהרג קוראים גדי עזרא הי"ד, והוא היה בוגר של הסניף שלי (בת-ים מרכז), והיה אף חבר טוב של אחי. הוא נהרג במבצע "חומת מגן"בעת שהותו בג'נין. בזמן שהוא בא לחלץ פצוע תחת אש, פגע בו כדור בעורף. גדי הספיק לומר שמע ישראל,ונדם. המילים שבשיר של ליאת יצחקי מבוססות על מכתב שגדי כתב לחברתו, גלית, כחודש לפני שיצא למבצע. המכתב מתאר גבורה בלתי רגילה, ובמרכזו הוא מבקש ממנה להפיץ את האמרה "אין יאוש-תמיד להיות בשמחה". גם יצא סטיקר עם כתובת זו. סניף בת-ים, כחודש לאחר שגדי נהרג, הקים ארגון ששמו "עזרה מגד" שמחלק אוכל לעשרות משפחות נזקקות בבת-ים והסביבה. אף יצא ספר ששמו "כלביא שכן" שעוסק בימים לאחר פסח-ימי השואה והזכרון, יום ירושלים וכו', וחלקו האחרון הוא הנצחה לגדי-תמונות,הספדים וכו'. בתור אחת שזכתה להכיר את גדי, ולראות עד כמה אדם גדול הוא היה, הצלחתי להבין שרק לאחר מותו הבנתי עד כמה עצום הוא היה. במידותיו, בחיוכיו, ובהתייחסות הקטנה לכל פרט ופרט. י יתן ונזכה כולנו ללמוד ממעלותיו.

למעלה