יש לי בקשה...

Buba Te Amo

New member
יש לי בקשה...

איה קורן בהודו עכשיו ואמרו לי שהיא הסתפרה(לא!!!) אז אם למישהו יש תמונה עם הלוק החדש שלה שישים תמונה בבקשה

מ-ה ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מי אמר לך שהיא היסתפרת
היא אמרה שהיא בחיים לא תסתפר ושהיא לא אוהבת שנוגעים לה בשיער...
בגלל זה היא בלי תיסרוקות בסידרה..
יפיופי ....

איה קרון הסתפרה?????

אני בשוקקקקקק בכתבה שהיתה על איה קורן באתר של גיא ונעמה כתוב שהיא בחיים לא התסתפר!!!!! אני ב-ש-ו-ק!

Buba Te Amo

New member
תרגעו! תרגעו!

אני לא בטוחה שזה נכון!!! חברה שלי אמרה לי והיא לא ממש אמינה... אז חשבתי שאולי מישהו מיכם יודע על זה מה שיאמר שזה נכון אבל אם אף אחד לא יודע על זה אז כנראה שזה לא נכון!!! סליחה!!!

גם לי עכשיו אמרו שהיא היסתפרה ../images/Emo70.gif

אבל.. אם זה היה נכון כבר היו מפרסמים לא
אני לא מאמינה כי איה לא אוהבת שנוגעים לה בשיער ..... מיש'ו יודע מתי היא חוזרת מהודו
והיא נסעה לסתם לחופש או למש'ו במיוחד

Buba Te Amo

New member
זה באמת יכול להיות שהיא הסתפרה...

ואין קשר לזה שהיא לא אוהבת שנוגעים לה בשיער! אולי היתה לה בעיה עם השיער, לי היה שיער בלונדיני ארוך-עד למותניים, ואז התחיל לנשור לי שיער בקצב מטורף והספרית שלי אמרה שזה קורה להרבה אנשים שיש להם שיער ארוך אז הייתי חייבת להסתפר, אולי זה מה שקרה לה! חוץ מזה, יכול להיות שפשוט נמאס לה משיער כל כך ארוך! אתם יודעים כמה עבודה זה שיער כזה?!?!?!

צודקת מ100% אפילו שאני לא יכולה

לתאר אותה עם שיער קצר פיתאום!!! בכלל היא נסעה להודו וכמעט כל מי שנוסע לשם חוזר משוגע...( מגדל זקן, מאריך שיער, במקרה הזה זה לגזור שער כל אחד והשגעונות שנכנסות לו למוח)

צודקת מ100% אפילו שאני לא יכולה

לתאר אותה עם שיער קצר פיתאום!!! בכלל היא נסעה להודו וכמעט כל מי שנוסע לשם חוזר משוגע...( מגדל זקן, מאריך שיער, במקרה הזה זה לגזור שער כל אחד והשגעונות שנכנסות לו למוח)

למעלה