יש לי בקשה....

יש לי בקשה....

פשוט בגלךל שפול זמן לא ראיתי הכי גאים שיש..וכבר שחכתי..מישהו יכול להזכיר לי מה היה הסצנה אחרונה בעונה השנייה? טלספר לי טיפה על המשך העלילה בעונה השלישית בממש קצרה......על ג'סטין בריאן ואיתן?

ayaliar

Well-known member
הפרק נגמר

כשג'סטין עוזב את בבילון והמסיבה שבריאן עשה לו, עם אית'ן. בעונה ה-3 (ממש בקצרה) החיים ורודים ורומנטים עבור ג'סטין ואית'ן במשך 7 פרקים אבל אז אית'ן בוגד בג'סטין והם נפרדים. פרק אח"כ הוא חוזר לבריאן ומאותו רגע ועד סוף העונה הוא לא אומר או עושה שום דבר חשוב או מעניין.

רגע רגע....

איתן בגד בו?????????? למה?????????? איתן הכי ממי שבעולם!!! למה הוא פתאום מניאק?!?!

g a g a

New member
אממ... כי כל הגברים מניאקים?

אפילו ההומואים!
פשוט היו חייבים להחזיר את ג'סטין לבריאן, אז זה מה יש.

netaK

New member
../images/Emo4.gif

היה עדיף שיהרגו אותו מאשר שיהפכו אותו לאחד שייזכר כשרשע לעולם

ayaliar

Well-known member
היה שם איזה קטע

שאית'ן היה צריך להחביא את זה שהוא הומו כי איזה מישהו "לקח אותו תחת חסותו" והבטיח לקדם לו את הקריירה. אז הוא נסע לאיזו תחרות/קונצרט בלי ג'סטין אבל ג'סטין בא בכל זאת. כאילו בתור סתם צופה. אבל אית'ן כבר נורא התגעגע ל-
אז הוא מצא לו שם מישהו וג'סטין ראה. ואזזזזזזז המישהו הזה בא אליהם הביתה עם פרחים והיו צעקות ובכי ובלאגן והשכנים באו לראות אם הכל בסדר (טוב נו לא) וג'סטין הלך! עד היום יש ספקות באשר למקום מגוריו הנוכחי. יש הטוענים שהוא עדיין מתגורר עם דפני שאליה הוא ברח מאית'ן. וזהו בערך. אה רגע ואית'ן אמר לג'סטין את המשפט הכי פתטי בעולם כשג'סטין בכה וכאלה Look how many times you forgave Brian חחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט עצוב.

איזה כותבים חראותתתת

למה ככה הם עשו?! עד שג'סטין תפס ראש ועזב את בראין ומצא מישהו כמוהו! למה הם הרסו הכל!?!?!

ayaliar

Well-known member
לא יודעת אבל אני הייתי

מעדיפה שאית'ן יקח את ג'סטין איתו לאן שהוא לא הלך. כמו שהבנת אני לא מתה על ג'סטין אבל הוא ובריאן ביחד ממש יבשו לי את הנשמה העונה הזו. שעמום תהומי פשוט. כלום על גבי כלום על גבי כלום.

כרגיל תומכת באיה

באמת קצת שיעממו אותי המזמוזים הבנאליים האלה של בריאן וג'אסטין. מה שכן, נורא אהבתי את הקטע כשבריאן אומר לג'אסטין: "אתה לא שמוע מה שאתה רוצה לשמוע אז אתה בורח? למה שלא תעמוד על שלך פעם בחיים? תפגין קצת אומץ!" זה היה בפרק 8. ואז ג'אסטין מנשק את בריאן. זה קטע ענק. חוץ מזה, נורא אהבתי את השיר שמתנגן ברקע כשבריאן וג'אסטין עושים את זה, בסוף פרק 9. באופן כללי, הם נועדו אחד לשני. הם היו גומרים ביחד כך או אחרת. בשני המובנים של המילה...
ובקשר לאית'ן....אף פעם לא חשבתי שהוא מתאים לג'אסטין. העונה הסתיימה בדיוק כמו שהיא היתה צריכה להיגמר!

שאלה ששכחתי להוסיף...

אתן בטוחות שבעונה 3 יש 14 פרקים? אני לא מוצאת את הפרק האחרון אם ככה....
מה עושים?.......................

ayaliar

Well-known member
אממ...ממשיכים לחפש../images/Emo35.gif

בוודאי שאנחנו בטוחות. אנחנו ראינו את הפרק

ofrikit

New member
מה את מדברת

בריאן וג'סטין כול כך מדהימים ביחד!!! במיוחדדד בעונה השלישית,שאותי בכלל לא שיעממה להפך,עונה מדהימממהההההה!!!!! ובריאן וג'סטין הכי הכי הכי יפים ביחד!

למעלה