יש לי בקשה

יש לי בקשה

שכל אחד יכתוב את מי הוא אוהד בארץ .. ובNBA. מי יקחו אליפות לדעתו בNBA ובארץ .. ומי השחקן הכי טוב כרגע בעולם לדעתי .. הפועל ירושליים ולייקרס אלופים ! אני אוהד את שניהם כמובן .. :) והשחקן הכי טוב כרגע הוא .. מממ.. אלן אייברסון ?

התשובות שלי הן..

קודם כל,השם שלי אופיר ואני בטח כמו שכבר שמת לב,אוהד של מכבי רמת גן. ב-NBA אין אף קבוצה שאני אוהב יותר מדי. אני אוהב לראות משחקי NBA והשנה אני רוצה שפילדלפיה יזכו באליפות. בקשר לארץ,אחרי התלבטות קלה,החלטתי שהמועמדת החזקה ביותר היא מכבי תל אביב,אבל גם אותנו אסור לפסול. יש לי שני שחקנים שאני לא יכול להחליט מי מבינהם יותר טוב כי הם לא משחקים באותה עמדה,דני לואיס ושחר גורדון. אחריהם אלן איברסון.

הפועל י-ם

אני איתך באהדה להפועל אבל מה נעשה עם קני??????????????? איזו שטות ואיך אכלנו אותה............................

אנקונדה

New member
מה זאת אומרת מי הכי טוב??

קודם אם יש פה נכונות להטיל ספק באליפות של מכבי אז יש לכם בעיה.. סתאםם:)) ספורט זה ספורט אבל י-ם ודאי לא תקח, וודאי לא תקח בלי ווילאמס. ולגבי ה nba פורטלנד לוקחת אליפות כי כמה שאלן אייברסון טוב הוא לא יכול לסחוב על הגב שלו קבוצה שלמה עד האליפות! והגיע הזמן שפורטלנד שמשקיעה כ``כ הרבה כסף בשחקנים תרח אליפות, אפילו שבתוך ליבי אני רוצה שאייברסון יקח, כי הוא פצצה!

פו-הדוב

New member
תחזית אישית

אני אוהד את לייקרס והפועל ת``א והתחזית שלי היא: אלופה בליגה הטובה בעולם תהיה לייקרס עם בריאנט יבין ששאקיל אופציה ראשונה בהתקפה כי ראיתי רק גארד אחד שלוקח אליפות לבד וקראו לו ג`ורדן ובריאנט הוא עדיין לא כמוהו, אם קובי מנסה לנצח לבד ופוגע בקבוצתיות סאן-אנטוניו לוקחים אחרי ניצחון בגמר על הניקס שוב. בארץ למרות הכל ברור שמכבי לוקחים. השחקן הכי טוב בעולם לטעמי יש שניים שאני לא יודע להחליט בינייהם: ריי אלן-קלעי בחסד עליון דרק נוויצקי-ראיתם פעם אירופי 2.10 שמקפיץ וקולע מבחוץ ,ובנוסף מוביל את הקלעים בקבוצה שלו אם כן ספרו לי עליו אני מכיר רק אחד כזה. ביי אסף

למעלה