יש לי בקשה..

יש לי בקשה..

מישהו יכול לתת לי את שמות השבטים שישנם בהנהגת מרכז? תודה מראש! ליאור

אוקיי.........

אופק - רעות אחווה - רמלה אייל - לוד איתן - ראש"לצ אפעל - כפר אזר ארנון - חולון אתגר - בית אריה דגן - בית דגן דן - בת ים הדר - באר יעקב זיו - יבנה יהודה - אור יהודה יובל - מודיעין יעד - ראש"לצ לפיד - לפיד מכבים - נווה מונסון משואות - יהוד ניר - ניר צבי סתריה - מושב סתריה עומר - חולון עופרים - עופרים עמית - שוהם שורק - ראש"לצ שלהבת - יוקנעם(המושבה) שקמה - אזור ואני חושבת שזהו=\

י ע ל 2

New member
שלהבת שייכים לנו!!!!

יוקנעם שייכים להנהגת צפון!! גם המושבה וגם עילית!!!!

י ע ל 2

New member
סליחה... זה לא היה אמור לצאת ככה..

מאיפה זה? מהפלייר של המחנ"ק?

באמת יפה...
אז יש לי קצת תוספות, ומטעמי נוחות אני אכתוב הכל מחדש...
: אזור: שקמה חולון: ארנון, עומר, עתיד* ראשל"צ: יעד, שורק, איתן בת-ים: דן לוד: אייל רמלה: אחווה רמת אפעל וכפר אזר: אפעל ניר צבי: ניר שוהם: עמית סתריה: סתריה* בית חשמונאי: חשמונאי* לפיד: לפיד* יהוד: משואות רעות ומכבים: אופק נווה מונוסון: מכבים באר יעקב: הדר בית אריה: אתגר בית דגן: דגן מודיעין: יובל אור יהודה: יהודה שבט רעות שבט עופרים ושבט לב* שאין לי מושג מאיפה הם...
*שבטים חדשים ואנחנו ההנהגה הכי גדולה בערך 30 שבטים!!! (ורוצים לפצל אותנו לשתי הנהגות ביגלל זה... להנהגת ראשל"צ שזה ראשל"צ, חולון, אזור, בת-ים והסביבה, והשאר יישארו הנהגת מרכז) נועה.

י ע ל 2

New member
יש לי רעיון!!!!

מה דעתכם שכל אחד פה מהנהגה כלשהי יכתוב את כל השבטים שיש בהנהגה שלו.. סתם שיהיה כזה מול העינים...

השבטים בהנהגת דרום....

באר שבע- ניצני הנגב באר שבע- גילת באר שבע- סופה אשדוד- דותן אשקלון- נמרוד חצרים- חצרים להבים- נופר רחובות- שני"ר רחובות- פסגה (חדש) רחובות- סער (דתי) מצפה רמון- נקרות דימונה- שגיא ירוחם- רכסים גדרות- אריות שדרות- סיני אופקים- אופק קריית מלאכי- שלהבת מיתר- צחור עומר- במדבר

הנהגת ירושלים!

מאיפה אני יודעת? אוקי הנה מה שאני זוכרת: מצדה מודיעין יאקי קקי העמר מצדה ערבה מצדה בית הכרם היובל אלעד ד מצדה משואות ד להבות ד רכסים מצדה מצדה מצדה וואו אנחנו ממלאים את הנהגת ירושלים! איך זה קורה?! * - השבטים שאחריהם יש "ד" הם שבטים דתיים!

וגם יש את יונתן!

אני אעשה רשימה מעודכנת: מצדה העמר מודיעין אריאל יונתן דק"ר עוז זהר ערבה משואות רכסים להבות אלעד אמממממממממ לא זוכרת מה עוד

שכחתי ביתהכרם

אלון אלעד אריאל ביתהכרם דקר היובל העומר זוהר יהודה יונתן להבות מודיען מצדה משואות עוז ערבה רכסים שורק

בהנהגת שרון..................../images/Emo108.gif

איתן - הוד השרון אלומות - קציר חריש אלון - פרדס חנה אפיק - צור יגאל בָזָק - כוכב יאיר בן יהודה - אבן יהודה בני היער - חדרה דקר - הרצליה(צופי ים) הדר - רעננה הראל - רעננה(דתי) לביא - פרדסיה מגל - קיבוץ מגל נווה מגן - רמת השרון נחשון - אלפי מנשה נ"יר - כפר שמריהו עומר - בנימינה עמירים - גינות שומרון פולג - תל מונד צור - כוכב יאיר רגבים - כפר יונה רכ"ס - כפר סבא רשפים - הרצליה שחף - הרצליה פיתוח תמיד - קדימה

שכחת איזה שבט חדש...!

זה שבט בדואי שאני לא זוכרת של איזה יישוב הוא, אבל ניראה לי שקוראים לו אלון. נועה.

זה היה מופנה לנטע, ועוד משהו -

אתם יודעים שיש שמות "כפולים"? נניח יש שבט אפיק גם בחיפה וגם בעוד מקום, ושבט איתן גם במרכז וגם בשרון ואופק גם במרכז וגם בדרום. ויש גם שני שבט שיקמה!!! נועה.

יש גם .....

שבט הדר פעמים בשרון ומרכז ולביא שרון וירושלים ואלון בשרון וירושלים ויש עוד.........משומה זה נראה כאילו הנהגת שרון מעתיקה את השמות... oh well

למעלה