יש לי בקשה קטנה..

HairyPoota

New member
יש לי בקשה קטנה..

ממ...במועצת תלמידים החלטנו לקשט את בית ספר במשפטים חכמים/פילסופים וכ'ו.. ובגלל שמחר יש לי מבחן בהיסטוריה(בהצלחה)..תודה...אם אפשר לרשום משפטים כאלה..את השם של מי שאמר את זה...ואם בא לכם..פירוש..כי אין לי זמן בגרוש... ויהיה ממש נחמד אם מישו ירשום לי את מה שהיה כתוב בעצרת של רבין בשלט הגדול... תודה....

fate spinner

New member
גם אנחנו רצינו לעשות את זה בבית ספר

אז הנה הקובץ שאנחנו אספנו

נ ו ם

New member
מנהלות הפורום - למאמרים

ודרך אגב - איך זה שהקובץ פינוקים לא נמצא במאמרים??

roikeman

New member
פעם הייתי שחצן, מאז התגברתי על זה

והיום אני מושלם... (אנונימי)

s h e e p i t

New member
חשבתי שלא הייתי צריכה לבחור אותך

למועצת תלמידים.... היום אני כבר בטוחה בזה

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif אתה מתכוון ל...

"אינני מסכים עם דעתך אך אלחם על זכותך להשמיע אותה" ? או משהו כזה.. כאילו אני בטוחה שיש לי טעות במשפט.. משהו לא מסתדר לי.. בכל מקרה זה היה השלט שהראו כל הזמן בטלוויזיה..

נופ123

New member
המשפט מהעצרת...

"אינני מסכים לדעתך אבל אאבק על זכותך להביע אותה"-וולטר אם גם קטעים קצרים זה טוב תגידי ויש לי המון...... אממ...יש לי עוד משפט שאולי תאהבי...היה אצלנו בתפאורה בטקס חג מעלות (אני המצאתי אותו.......) "כשאדע להסביר את אשר רציתי לשנות אהיה כבר אחרי,אביט אחורה ואוכל להגיד-הצלחתי.ארגיש את אותה תחושה הממלאה את ליבי,תחושה כל כך קסומה של שינוי עשייה ושיתוף פעולה" ואם גם קטעים קצרים מספרים שיש בהם מסר זה טוב אז תגידי,גם מזה יש לי המון לל"ט נופר

נופ123

New member
סליחה...

מצטערת...אני לא ממש קבועה פה בפורום ולא מכירה את האנשים... אבל עדיין,אם אתה צריך קטעים קצרים ולא רק משפטים תגיד ואני אשמח לעזור יום טוב נופר

HairyPoota

New member
יש לי שלושה כרומוזוני מין

X X וY...יש לי שדיים כמו של רוני סופרסטאר ותחת של אקי אבני... או כמו שרועי בר נתן אומר..."סתם! סתם! סתם!"

למעלה