יש לי בקשה והמלצה...

mishmishonet

New member
יש לי בקשה והמלצה...

לכל מחפשי המונולוגים/שירים למיניהם...אני מאוד רוצה לעזור,אבל פשוט מאוד קשה אם אתם לא מפרטים. תפרטו באיזה סגנון, לאיזה מין, אורך ועוד.... עכשיו, בלי קשר, הכנתי רשימת שירים מדהימים (סורי בננים,זה בעיקר נשיים..)שכמעט תמיד עובדים באודישנים: 1.אפונה וגזר (נדוש, אבל עובד. בדוק) 2.כל השיר מהמחזמר "שיקגו", ביחוד "רוקסי" (קחו בחשבון שמאז שהסרט יצא (ועוד מעט ההצגה) זה יכול להיראות נדוש ומאוס) 3."אם זו אהבה" (פשוט, קלאסי ויפהפה) 4."בתוך" (קצת קשה, מכל הבחינות-אם לא מתחברים-אז לא) 5."דמעות של מלאכים" (אם רוצים להסתכל לבוחנים בעיניים ולראות אותן נוצצות..) 6."יום יבוא" (שירי נשמה תמיד עושים רושם של טיפוס מקורי ומגוון) 7."פרנויה"(השיר בין ההכי קשים אבל מיוחד ומקסים כל כך...בשום אופן לא לנסות בכח!) 8."נגיעה אחת רכה"(אם בא לך לרגש ולהתרגש...מצוין לדואט) 9."ממריאה ברוח"(שיר נשי, כוחני מאוד, מלא אנרגיות והחלטי. הבעיה היא שהשיא הוא בסוף ובאודישן יעצרו אותך...) 10."חשמל בכפות ידיך"(שיר מקסים שכיף לזרום איתו. יתרום לרושם של טיפוס בעל השכלה מוזיקלית.) מקווה שזה יעזור בעתיד...

פֶרא

New member
שירים שאני שרתי באודישנים:

אני שוב מתאהב\ גידי גוב על קו הזינוק\ החברים של נטאשה גיטרה וכינור\ אריק אינשטיין

mishmishonet

New member
נכון....

זה סתם שירים שאני מאוד אוהבת... אתם מוזמנים להוסיף שירים שאתם שרים באודישנים...

Awaken

New member
יש לך גישה דפוקה. מאוד.

תסבירי לי את השורה הזאת: "הכנתי רשימת שירים שכמעט תמיד עובדים באודישנים" בואי תסבירי לי איך שיר יכול "לעבוד" או "לא לעבוד" באודישן... את לא חושבת שגם למבצע עצמו יש קצת, טיפונת, השפעה על התוצאה? זה מגעיל לראות שאת מייחסת יותר חשיבות לבחירה עצמה מאשר הביצוע... אני אפילו יגזים ויגיד שזה ממש מסחור מסויים... גועל נפש.

mishmishonet

New member
כאילו, צ'יל!

לא הגזמנו...סתם חשבתי שאולי זה יעזור לאנשים שמחפשים שירים מסוימים...את לא חייבת להתעצבן כ"כ...!! ברור שהמבצע הוא זה שעושה את השיר, אבל גם לשיר יש השפעה...מהרבה מאוד בחינות...איך זה מציג את הנבחן (מבחינת יכולות,טעם מוזיקלי,מצב רוח,אופי..) ובאמת אני מתנצלת שזה כל כך עיצבן אותך..אבל באמת,מה הקשר למסחור בזה?! נ.ב את בטח עכשיו חושבת שאני דוגמגישה כזאת, אבל זאת ממש לא השאיפה שלי. אני מאוד מנסה להיות שחקנית/זמרת על רמה, עם כבוד. ואת בטח תחשבי שזה "גובל בשחצנות" (ציטוט שלך) אבל אני מנסה להישאר נאמנה לאומנות שלי,ולכן אני מאוד מעריכה אומנים אחרים, כמו אלה שכתבו, הלחינו וביצעו את השירים למעלה...

mishmishonet

New member
טוב, נמאסת...!

אני יודעת שעכשיו אתה חושב שאני פרחולה ממוצעת בגלל משפט הנושא, אבל כשקראתי את ההודעה שכתבת לי, כל כך נדהמתי שזה הדבר היחיד שיצא לי... אפשר לחשוב מה עשיתי! קצת הגזמת...זה רק פורום, חשבתי שאולי הרשימה תעזור למישו..ואם לא בא לך על זה, אז אתה לא חייב להשתמש בה! אני מתנצלת שאני הרגזתי אותך, כי זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי, אני פה בשביל ליהנות, ללמוד מאחרים יותר מנוסים ממני...ולעזור לאלו שפחות...אז אני מבקשת שקצת תירגע ואם אתה לא מסכים איתי, וחושב שהגישה שלי :"דפוקה,מאוד",אז אתה יכול להיות טיפה יותר נחמד..ולכל אלו שזה עיצבן אותם-אני באמת מתנצלת...בסך הכל רציתי לעזור..כי אני יודעת שלפני כל אודישן, אם הייתה לי רשימה כזאת זה היה עוזר לי מאוד..

135791

New member
מה אתם רוצים מהמסכן? בסך הכל ניסה

לעזור.. במקום להתנפל תגידו תודה וזהו. גם אם אתם לא מתכוונים להשתמש בזה.. מעצבנים.

Awaken

New member
סחטיין על הרשימה.

אבל, מסגנון הכתיבה, וההצגה של הרשימה בקטע של "הנה שירים שבדרך כלל עובדים באודישן" מראה על משהו...

ortal del boca

New member
אני לא מאמינה!

מה זאת ההתנפלות הזאת על מישהי שבסך הכל ניסתה לעזור? מה התחלקתם על השכל?!?!? אני ממש בשוק...וגם אם יצא לה משפט שאתם לא כ"כ מסכימים איתו...אז אפשר לחשוב....תעירו, אבל לתקוף ככה?! אני באמת לא מאמינה עליכם! תתביישו לכם!

Awaken

New member
סליחה, את אמא שלי?

"תתביישו לכם" כן סבתא. מי תקף? את רואה אותי עומד בפתח ביתה עם אמסטף מזיל ריר? לא. מה שעשיתי, נקרא להעיר. הערה חריפה, כן, אבל הערה. אז חאלס עם כל משחקי היפי נפש האלו, זה מתחיל לעלות על העצבים... כאילו מה כבר קרה כאילו תשאר לה צלקת רגשית וטראומה לכל החיים בגלל שקצת הערתי לה פה...

mishmishonet

New member
מה נסגר איתך?!

נכון, שזאת לא הייתה בחירה נכונה של מילים ה"תתביישו לכם", אבל מה שמתחיל לעלות על העצבים זה אתה-!!!!אני מבינה פורום אמנויות הבמה, אז אתה בטח בן אדם דרמטי, אבל יש גבול! ואתה עברת אותו...אלוהים, אני פחות משבוע בפורום וטוב שלא הרגת אותי...והשאלה שלי היא למה? אמרתי משהו, שבכלל לא בכוונה דגדג לך ת'עצבים.יופי.אז תגיד.אבל יש צורה!! אז באמת, אם משהו מפריע, תדבר.יפה.נורמלי...ותפסיק לנפח דברים ולהוציא מפרופורציות... טוב, awaken?

mishmishonet

New member
אלוהים תודה!!!

כבר כל כך חשבתי שכל הפורום הזה הולך "להגן על האומנות" ולרצוח אותי פה...תודה מתוקה שאת עוזרת לי לשמור על שפיות!

mishmishonet

New member
אוקי...

קודם כל-שיפור...תודה על ה"מחמאה" שלך... עכשיו אם משהו מפריע לך, אז בוא נדבר! אתה לא חייב לתקוף ישר...אתה ממש הפחדת אותי...אני חשבתי קצת שיכירו אותי בפורום כי אני חדשה פה ואתה ממש לא נתת לי ברכת "ברוכה הבאה"... עכשיו באמת, לא בהתגרות...מה רע במשפט הזה שציטטת? זה שירים שניסיתי כבר הרבה פעמים בהרבה אודישנים ובכולם זה עבד...נכון שזה קשור למבצע, אבל גם...

אני חושב שמה ששהוא מנסה לומר

זה, שהשירים האלה עבדו בשבילך, ולא בטוח שהם יעבדו למישהו אחר. מה גם שמדובר בסיטואציות שונות - אודישן להפקות שונות, בוחנים שונים וכו'.

mishmishonet

New member
תודה רבה....

סוף סוף מישו שלוקח דברים בפרופורציות...מקווה שהרשימה תעזור לפחות לך...תודה מאמי...

Awaken

New member
תראי.

זה שהשירים עבדו לך, כנראה אומר שאת בן אדם מוכשר. גם אם היית עושה שיר אחר זה היה עובד. כי המבצע הוא זה שקובע, לא השיר. מצטער אם "הפחדתי" אותך כמו שאת אומרת... אולי הייתי תוקף מדי, למרות שפשוט ככה אני, זה צורת הדיבור שלי וצריך לדעת לקחת את זה בראש קל... זה כולה אותיות על מסך... בכל מקרה, אני מקווה שעברנו את הנושא הזה ושתוכלי להשאר ולהנות מהפורום כי את דווקא נראת לי אחת שמבינה עניין... סאלם.

mishmishonet

New member
סופסוף...

סבבה שהגענו להסכמה...הגיע הזמן, לא? אז תודה על ההתנצלות.מתקבלת.מקווה שנוכל להסתדר בהמשך...מעכשיו אני אדע לקחת אותך (ואת שאר האנשים בפורום) פחות ברצינות...דרך אגב, יש לך סגנון כתיבה חבל"ז...וממש סליחה שיצאתי איזה פריחה וונאבי...כי אני לא..אז תודה לכל המגינים והמגינות...

למעלה