יש לי בעייה

• פותח הנושא noe2
  • פורסם בתאריך

noe2

New member
יש לי בעייה

היי אני בת 16 ויש לי בעייה אני בזמן האחרון חוזרת לבית מוקדם מבית הצפר ומוצאת את הדלת של האחים שלי אתאומים בן ובת בניי 13.5 נעולה אני פוחדת לספר לאמא שלי כי אהורים שלי גרושים ואני לא רוצה להחביד עוד על אמא שלי

noe2

New member
היי יש לי בעייה

היי אני בת 16 ואני בבעייה אני בזמן האחרון חוזרת מקדום מבית הצפר ומוצאת את הדלת של האחים שלי אתאומים נעולה הם בניי 13.5 בן ובת ואני פוחדת לספר לאמא שלי כי אהורים שלי גרושים ואני לא רוצה לאחביד על אמא שלי גם כך יש לא הרבה בעוית

SHEMAPSY

New member
תגובה

דברי איתם או שתבואי לפניהם ותיתחבאי בחדר או משו ...

ממי כנסי..

הכי טוף זה לספר להם האמת אפילו שאת לא רוצה להכביד עליהם אין מה לעשות את חייבת לעזןר גם לאחים וגם לאמא והאבא ותמיד תזכרי שההורים הם לצידך ולצד האחים שלך אתם ממש לא מכבידים עליהם בשום בעיה שתהי לך תפני רק אליהם מי כבר יעזור לך יותר טוף מאבא ואמא א?תחשבי ע ל זה..

soofgania

New member
שבי עם הורייך לשיחה בעניין

תציעי שאחותך תעבור לישון בחדרך מאחר שבגיל 13.5 לא מן הראוי שתאומים שלא מאותו מין ישנו בחדר אחד משום שבגיל ההתבגרות מתחיל לצמוח החזה וכבר אינה יכולה להתלבש מול אחיה ועוד מעט תצטרך לקבל מחזור ולכן הגיע הזמן שתעבור לחדר אחר. אחרי שתסכמו את העניין תקראו לתאומים לשיחה ותסבירו להם בצורה יפה את עמדתכם בעניין. בהצלחה.

נניח..............

נניח שהם באמת עושים מעשה חשוד הם לבד בבית למה לנעול את דלת החדר? כשאדם נוסף נימצא בבית נועלים את החדר אבל כשלבד? יאללה צאו מיזה

soofgania

New member
נועלים מפני גורם מפתיע

ועובדה שהאחות הפתיעה וחזרה מוקדם מהרגיל

dolmush

New member
מודאגת?

שלום לך! ייתכן והם מעשנים או מאוננים. בתקוה שהאפשרות השנייה היא הנכונה. בכל מקרה הודיעי להורייך ותבחנו את העניין בזהירות בהצלחה.

למעלה