יש לי בעייה

א י י ל8

New member
יש לי בעייה

קניתי את הדיסק ועבדה לי העטיפה עם הספר של המילים עם מישהו יוכל להגיד לי איפה אני מוצא את המילים אני ישמחחחחחח וגם עם לא אני שמח שיש לי את הדיסק

ו ר ד ב

New member
איך בדיוק אבדה לך???

העטיפה מודבקת לדיסק עצמו!

שהדיסק נמצא במערכת באופן קבוע

והעטיפה כל הזמן משוטטת לה.... אני אישית מצאתי את עצמי מחפשת את העטיפה בימים המעטים האלה לפחות כמה פעמים אבל.... אני ממש לא פונקציה. אצלי בחדר מרוב דפים, תמונות ובלאגן הכל הולך לאיבוד אפילו את עצמי אני לא מוצאת לפעמים.

א ל ה 27

New member
מאוד חשוד!!!

שילך לקנות את הדיסק... כי מה שבטוח הוא לא רכש אותו.. וסאלי האחת.. תעשי לך סדר בדברים לך אני מאמינה, כי את אחת הטובות והנאמנות כאן שירשרנו אחת לשניה הרבה והוא לא! לכן זה חשוד....

א ל ה 27

New member
אל תשכחו!!

זה עידן ההורדות.. בגלל שזה דיסק חדש, יקר ומעולה.. יש אנשים עצלנים, וחסרי סנטימנטים..

עמירעמר

New member
מה יקר נשמות 45 שקל??? שייקנו ולא י

יקרצו תירוצים והמצאות מגיע לעמיר שתשקיעו בו 50 שקל פעם בשנה ואגב את ניצחת איתי הכל אני רכשתי ב 70 שקל או אש שלכת אני לא זוכר אז המחיר ירד והמוצר רק השתבח עם הזמן אין הפתעות עמיר זה המיר הדבר המפתיע היחד הוא שעד כמה הוא ענק במה שהוא עושה נ.ב אולי כדאי למחוק הודעות כאלו ורד לטיפולך

ו ר ד ב

New member
שי...

אם עד עכשיו לא מחקתי את ההודעה - כנראה שבחרתי להשאיר אותה... (מהסיבות שלי) אז אין צורך בעצות של מה למחוק ומה לא! אבל תודה בכל אופן...

עמירעמר

New member
עמיר מלך וורד הנסיכונת חחחח

יאללה סולחההההההההההההההההההההההההה

golf123

New member
זה לא קורה לי כל יום, אבל...

זה קרה לי לאחרונה עם "שלכת". הדיסקים של עמיר נמצאים אתי באופן כמעט קבוע על הקו של "בית-אוטו-בית-אוטו", וקורה שאני משאירה את הדיסק באוטו, ולוקחת את העטיפה (מכסה הפלסטיק) הבייתה יחד עם שאר הדיסקים, חוזרת למחרת וממשיכה לשמוע את הדיסק באוטו. והנה, יום אחד, אין עטיפה. באחת הטלטלות האלה מהאוטו לבית וחוזר חלילה, הלכה לאיבוד העטיפה (מכסה הפלסטיק) של "שלכת" ומה שיותר מוזר, שהעטיפה החיצונית מהקרטון שעוטפת את מכסה הפלסטיק, נותרה מיותמת. נשארתי עם הדיסק עצמו והעטיפה החיצונית ללא המכסה פלסטיק
אחחחח... כמה שהחיים יכולים להיות קשים לעתים

טוקבק

New member
../images/Emo13.gifתמידאפשר לקחת אותו לפוליגראף....

אם יצא דובר אמת, נסרוק.

למעלה