יש לי בעייה

יש לי בעייה

אוקיי אז יש לי את האייפוד בערך כמה שבועות. והורדתי אליו את כול השירים שיש לי.. עכשיו הבעיה היא שלא כול השירים שיש באייפוד אני רוצה, ותוכנה של האייטונס ששמתי בה את כול השירים היא במשתמש אחר שלי במחשב שאותו מחקתי. ועכשיו יש לי בעיה כי אין לי שום שיר בתוכנה שבאייטונס הזה ואני לא יכולה למחוק ממנו שירים. אז השאלה היא איך מעבירים שירים מהאייפוד למחשב וגם עוד שאלה איך אני יכולה לשנות שם הזמר כי למשל יש לי את השמות באנגלית אבל בarists באייפוד זה רשום לי נגיד אבריל לאווין3, אווריל לאווין04 וכו' (באנגלית) כי ככה זה היה כשהורדתי את השיר מקאזה טוב תודה לכול מי שיענה וסליחה על המגילה =))

elad2002

New member
המממ ככה....

את לא צריכה את המחשב המקורי שדרכו העברת את השירים לאיפוד כדי למחוק את השירים מהאיפוד. מספיק כל מחשב שמותקנת עליו תוכנת Itunes. פשוט תפעילי את התוכנה שהפוד מחובר ואז התוכנה תגיד לך שהספריה שיש על האיפוד לא תואמת לספריה שיש על המחשב ותשאל אותך אם את רוצה שהמחשב יחליף את הספריה שיש על האיפוד, תעני לא. ואז תלכי לאפשרויות של האיפוד באייטיונז, ותבחרי בסינכרון ידני. עכשיו תוכלי לראות בצד שמאל את האיפוד שלך, ולראות את השירים שיש עליו, למחוק,לשנות וכו... אי אפשר להעביר שירים מהאיפוד למחשב, אפל חסמו את האפשרות הזאת כי זה נגד זכויות יוצרים או משהו, אבל אפשר להוריד כל מיני תוכנות כמו לדוגמא ipod agent שעושות את העבודה.. בקשר לשינוי שם הזמר, פשוט תכנסי ב Itunes, נניח תסמני את כל השירים של אבריל לווין, ואז תלחצי על אחד מהם לחצן ימני ותעשי get info ושם תגיעי למידע על השירים, ותוכלי גם לשנות לכולם את השם ל avril lavigne בלי בעיה. מקווה שעניתי על הכל אם יש עוד שאלות תשאלי בכיף

למעלה