יש לי בעייה...

The Charmd One

New member
יש לי בעייה...../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif

אז ככה... אני בחוג ריקוד עם מורה אחת, ועכשיו זאת השנה הרביעית איתה...וכאילו בכלל אני בריקוד די הרבה זמן...*מחשבת* וואי עכשיו זאת השנה השמינית...:) ואני ממש מתה על ריקוד ואני חייבת להיות באיזה חוג... אקיצר, אני בחוג איתה ובהתחלה היה כיף..חח..כאילו התחלתי מהיסודי בכיתה ה´ ומלא חברות שלי היו וזה....ואז שעברנו לחטיבה אז זאת הלהקה של ביצפר שמופיעים בטקסים וסטאפ...אז בסדר הייתי שם עם שתי חברות שמבשך הזמן אחת עזבה...אז הייתי עם השנייה, מאיה, שהיה די כיף ככה וזה... ואז כבר בסוף שנה שעברה חברהשלי ההיא יצאה ממנה, והשנה היא בכללעברה דירה , אז נשארתי גלמודה...כי גם מהשכבה אין עוד בנות שם..יש רק מח´ של חטיבה א´..וגם יש את כל הזניקיות המעצבנות..איכסה שונאת אותן... אז אני די לבד בחוג..וזה מעצבן כי אין מישהי ברמה שלי ממש כאילו באמצע כזה ואז אני די נתקעת בלי זוג בקטעים שיש..כאילו יש לי בסוף אבל לא קבוע וגם לא כזה מתאים לי....תמיד זה בנות שאו שהן שונאות אותי (נראה לי) או אני אותן..חח..:/ קיצור- החוג הזה לא טוב, ממש לא מקצועי, ואני לבד שם. אבל הצד הטוב- המורה כבר מכירה אותי ויש לי את המוניטין אצלה וזה נוח כזה, יש ריקודים די יפים, והשעות אחרי ביצפר זה ממש נוח, כי בערב או אחר הצהריים אין לי כל כך זמן לחוגים... אז לצאת או לא לצאת? זאת השאלה....וזאת רק בעייה א...חח אין לי לב לומר לה!! תמיד אם כבר יש לי אומץ לנסות לדבר על זה היא מביאה לי איזה משפט של ענת אני סומכת עלייך וזה וזה...מחמיאה לי וזה ואז.. אה כן אז מה רצית לומר? אז אני כזה: אמ כלום.. לא משהו חשוב... חח אי אפשר ככה!! אבל אני די רוצה כבר לצאת ממנה...חיחי כמו שבר אמרה לי, צריך להחליף מדי עם מורים ומקום כדי שיהיה ניסיון ולהתמודד עם דברים חדשים וזה... אבל נניח עשיתי את זה- יצאתי... לאן אני אלך? חחח...כאילו בנשר יש עוד מורה לריקוד יותר מקצועית וגם חברה שלי, שמה אבל הבעיות: 1.עד כמה שהיא טובה- היא לא...חחח...אני רוצה מישהי ממש חיצונית וטובה.. 2.זה ממש לתקוע סכין בגב למורה שלי עכשיו- הן אוייבות בנפש...חח סיפור ארוך...ולא נעים לי... אז אם אני אצא ואלך למורה מסומכת יותר...אז לבד?
אמאלה..כי שאר החברות שלי לא בעניין של ריקוד... ולחברה ההיא כבר יש את החוגים שלה...אולי אני אצטרף לאחד שלה...אבל אני לא ממש רוצה כי היא ממש חושבת את עצמה לפעמים- רוב הזמן חחח- ואני כבר רואה מה יהיה אם נרקוד יחד באותו חוג...חרטה...לא לא רוצה
אז מהסיבה הזאת אני די מעדיפה להיות לבד....ככה אני כזה עם עצמי אין לי מן תחרות סמויה או קטעים כאלה..אבל מצד שני- ברור שעם חברות/חברה זה הרבה יותר כיף..גם להגיע יחד לחזרות וזה... כן מורכב... אז מה עליי לעשות?
אז הבעיות שלי הן: לצאת? ואם כן איך? לאן ללכת אם אני אצא? לבד? לא לבד? אוף
בבקשה הלפ מי... אני אובדת עצות...:p

nutmeg

New member
בואי נעשה קצת סדר

את אוהבת לרקוד אבל הולכת לחוג גם כחוג חברתי. בעייה. כל הרקדנים שאני מכירה - אלו שממש בוער להם בעצמות לרקוד והריקוד הוא טעם החיים שלהם לא מזיז להם אם יש להם חבר או חברה בחוג כי הם מרוכזים בעצמם ובהישגים שלהם. גם אין מצב שלא נעים להם מהמורה. אם יש מורה ששווה ללמוד ממנו משהו - הם ילכו אליו כי הם רוצים להשתפר ואין "לא נעים לי". לעומת זאת אם מדובר בחוג חברתי - באמת אין טעם להשאר אם אין לך שם חברים. בקיצור, את כנראה בגיל בו את חייבת להחליט עד כמה הריקוד חשוב לך בחיים וכמה את מוכנה "להקריב" בשבילו. את מחליטה!!

The Charmd One

New member
כן..

אתה צודק..ואני באמת עוד לא יודעת כמה הוא באמת חשוב לי... אבל זהו, שהחוגים שיש אצלי בסביבה ואני יכולה ללכת אלייהם, הם רק חוגים שיש בהם איזה קטע חברתי... אני באמת צריכה להחליט אוף

יו, לפני שנוטמג תגיע

אני אספר לך שהיא בחורה לכל דבר. אמנם מהאגף הגריאטרי, אבל בחורה. ולבעייתך: מעבר להחלטה אם את רוצה בכלל להמשיך לרקוד או לא, עם חברות או בלעדיהן, את בכל זאת נשמעת כמו אחת שמיצתה לפחות את החוג הנוכחי. אני הייתי ניגשת למורה החביבה שלך, שמן הסתם מרגישה שאת הולכת לברוח לה, וכל פעם עוצרת אותך בסחטנות רגשית פשוטה, ואומרת לה שחשבת על זה, שאת מרגישה שאת רוצה לשנות אווירה, אולי לנסות משהו אחר, שלמדת המון ושזו היתה תקופה נפלאה, אבל לפרוש צריך בשיא. אח"כ תחליטי איך את ממשיכה משם. אני הייתי ממליצה לעשות שינוי דרסטי ולעבור לאמנויות לחימה, אולי איזה נינג´יטסו בסיסי, ואם תרצי בכלל לעשות הסבה רצינית, במוזיאון "יד לפולין" (שהקימותי במו ידיי, מו מוחי, וכלל לא במימוני) ישנם חוגים אחר הצהריים בנושאים שונים: סריגה, תפירה אמנותית, החמצת פנים, מציאת-הרע בכל דבר, התבוננות ביקורתית בכוסות חצי ריקות וגולת הכותרת: מניעת סקס שיטתית.

zimes

New member
אם את רוצה להמשיך לרקוד

את יכולה לבקש מהמורה המלצה על מורה / בי"ס לריקוד רציניים בחיפה. כהכ, כשהיא ממשיכה להיות ה"גורו" שלך, היא לא תשים לך רגליים ביציאה מהקן. אבל כמובן, כמו שנט אמרה - אם חשוב לך יותר הקטע החברתי - העצה שלי לא תופסת.

d u c k y

New member
לפי מה שהבנתי המטרה שלך היא

לרקוד. אם אכן זה המצב, אני בטוחה שאת יכולה למצוא מורה טובה יותר וחוג טוב יותר, שגם יתאים לך מבחינת הזמן. פעילות חברתית אפשר לשלב תוך כדי זמן הפנוי, ואני בטוחה שיש לך חברים מחוץ למסגרת הזו. בנוסף את תוכלי גם להכיר אנשים חדשים במקום החדש. אל תשארי כי את לא רוצה לפגוע בבמורה. כך לעולם לא תתפתחי מקצועית ולא תדעי את יכולותייך... בקיצור לעבור חוג, ולקוות לטוב.

d u c k y

New member
אם לא אמרתי בעבר

גם אצלי התחנפות עדיף שתבוא לידי ביטוי בצורת פאקט ליתר דיוק - פרלמנט לייט ארוך... נורא יקרות הסיגריות באמריקה בערך 7 דולר קופסא במנהטן... פה בחור העונה לשם טנפליי קצת פחות...

גנגי

New member
את צריכה עובדת מנוסה?

כי אני פולנייה עם דיפלומה, ויש לי גם תעודת הוראה, אפשר לשלב... ~גנגי מחמיצה במקצועיות פנים, מלפפונים ושאר ירקות, ואתם עוד תיווכחו שזו לא קלישאה נבובה~

The Charmd One

New member
תודה../images/Emo9.gif

חח ואין סיוכי שאני אשנה...אני לא יכולה בלי ריקוד
אז אממ כן היא באמת מרגישה...לפי השעור האחרון.. אבל אני רוצה לעזוב משם רק שיש לי חוג אחר ביד...שאני לא אשאר קרחת מכאן ומכאן..(
מאיפה הבאתי את זה) אה ואממ כן. מה זה גריאטרי|?
*מסוקרנת*

zimes

New member
למה לא תעשי מה שהצעתי לך?

אם תשתפי את המורה שלך, את לא תצאי קרחת. אבל... כשתגיעי לאגף הגריאטרי, יהיו הרבה. הרבה קרחים מסביבך.

The Charmd One

New member
אבל מה זה גריאטרי לעזאזל?!

והיום התבטל השעור שהיה אמור להיות...סימן
בכל אופן, החלטתי שאני אצא, אבל רק אחרי שאני אלך לכמה שעורי ניסון אצל אחרים...
וכן, נראה לי אני אשתף אותה...תודה

nutmeg

New member
את יודעת משהו?

כשלא יודעים מילה - הולכים למילון. אבל בכל זאת - גריאטריה זהו תחום המתמקד בהבאים הרפואיים של הזיקנה אגף גריאטרי בבית חולים הוא אגף הזקנים לעומת האגף הפדיאטרי שהוא אגף הילדים... והאגף הפסיכיאטרי... לא משנה. בכלאופן, האגף הגריאטרי בפורום אפי הוא כל אותם "זקנים" מגיל 28 ומעלה.

erlich

New member
כל מה שיש לי בשבילך זו דוגמא אישית

אבל לפני זה אזהרה לקוראים - הודעה זו נכתבה בין המקלדת לשירותים בשל וירו קשה שתקף אותי. נתחיל מזה שאני אוהב רקדניות (מבלי לדעת לרקוד ב-כ-ל-ל), ואין מה לעשות, מהיותי גבר שמעריך (מאוד מאוד
) בחורות גמישות (מאוד:) אז אנחנו די מגיעים לאוהב רקדניות. פעם אפילו הלכתי להופעת בלט קלאסי בשביל מישהי (לא הייתם מאמינים עלי הא?:). אבל לא אותה אחת מהסיפור. החברה הכי הכי טובה שלי רוקדת מאז שאני והיא זוכרים אותה. התחילה מבלט קלאסי מודרני ג´אז ומה שלא תרצו. הילדה נורא נורא מוכשרת, באמת, עושה כל מיני הופעות, לאחרונה אפילו התחילו לשלם לה על ההופעות האלו. יש אפילו דיבורים על איזה תפקיד בסרט (פורנו. סתם) ישראלי. אמרתי לה שאם התפקיד דורש עירום, אז רק אם זה אומנותי והוא חלק חשוב מעלילת הסרט. (כן בטח). למזלה אגב, היא גם אחת מהבחורות היותר מושכות שאני מכיר. בכל אופן, היא רקדה שנים באותה המסגרת, בקונסרבטוריון שנמצא בעיר הקרובה (אגב, בתור אחת שהריקוד זה חלק מאוד גדול מהחיים שלה - לא הכל אבל מאוד גדול) היא הייתה משקיעה בזה המון המון שעות, אחרי בית ספר וזה... אני לא יודע איך היא הוציאה ציונים יותר גבוהים משלי (בעצם אני יודע אבל זה לא עקרוני
, עם ההתפתחות שלה בתחום, היא החליטה לעבור מסגרת, ולמרות שהיא עדיין לפעמים הולכת לקונסבטוריון הזה (רק לשיעור אחד שמתאים למסלול שהיא בחרה - פלמנקו, אגב). עכשיו למרות הצבא (לא קיבלה מצטיינת כי פלמנקו זה פשוט לא סיגנון שמוכר) היא ממשיכה לרקוד. לא מוותרת על זה. ומצליחה לעשות את זה יפה מאוד. היא אומנם מוצאת חברות בכל מקום שהיא הולכת אליו (היא מהמסתדרות האלו:), אבל אני יודע שזה מעולם לא היה חשוב לה. הריקוד זה קריירה בשבילה והיא כל הזמן עושה את הבחירות שמתאימות לה לקריירה. במקום מסוים, אני חושב שאת גם חייבת לעשות מה שמתאים לעצמך. ונכון שהייתי יכול לתמצת את כל ההודעה למשפט הזה, אבל פאק איט, אני בבית, משעמם לי, אני רוצה להיות בצבא, ומותר לי לעשות מה שאני רוצה! אני מניח שאת מתכוונת לנשר שליד חיפה ולא לנשר שליד רמלה. בכל אופן, חיפה, זו עיר די גדולה, הרבה יותר ממה שכולנו פה במרכז חושבים, וממש לא חסרים בה מקומות ואני מניח שגם לא סטודיואים (
) לריקוד. אני לא יודע כמה זמן נסיעה זה, אבל אם החברה הזו שלי הסתדרה עם חצי שעה נסיעה ביום (והיום היא אפילו נוסעת כמה פעמים בשבוע לתל אביב ישר אחרי הצבא וחורת משם בלילה) לכל כיוון, את בטוח תסתדרי. חברים אפשר למצוא בכל מסגרת, וגם אם הן יהיו מבוגרות ממך ישר יש לכן משכנה משותף שזה הריקוד, אז תוכלי להסתדר איתן. כך או כך, ההחלטה צריכה קודם לבוא ממך והוות את הבסיס להמשך הריקודים האלו שלך :). אגב אני עדיין חושב שהנשר ליד רמלה זה מתקן לחייזרים או מתקן של הממשלה לייצור נשק ביולוגי, למרות שאבא היה שם כמה פעמים וניסה להסביר לי שבאמת יש שם רק מפעל מלט, אני עדיין לא מאמין. הוא חלק מהקונספירציה! אפי? דןצ? מישו יודע? ארז.

idanyd

New member
נשר רמלה

בתור מישהו שעובר שם כל יום בדרך לעבודה מזה כשלוש שנים, אני חושב שאני יודע בדיוק מה יש שם. Not. גם אני לוטה בערפל בעניין הזה. היום כשעברתי שם יצא משם ריח מאוד מוזר, משהו שמאוד דומה, אבל לא ממש, למשהו ששונה לגמרי ממלט (ותודה לדגלאס אדאמס על הפלגיאט). כשאני מסתכל על זה מרחוק, אני תמיד חושב שעוד רגע אני אראה את סופרמן טס בסביבה, בדרך להציל עוד נפש תועה, כי זה מזכיר לי את מטרופוליס. אמשלי טוענת שהמשטרה שורפת שם כל מיני דברים לא חוקיים שהם תופסים - סמים, רולטות וכד´. אבשלי לא ממש מדבר על זה. אולי בגלל העבר שלו במוסד... כנראה רק נהגי המשאיות שנכנסים לשם ויוצאים משם כל היום באמת יודעים...

The Charmd One

New member
חח אוקיי

אז קודם כל- בכלל לא התכוונתי לנושא חברתי!! ממש לאא!! חברים אני ממש לא מחפשת..אבל להיות לגמרי לבד שכולם בחבורות זה מעצבן כזה...וזה הקטע לא שאני רוצה הלכיר אנשים חדשים דרך החוגים..טוב לי עם האנשים שאני מכירה...חחח... אז כן, אני בנתיים אנסה להתעניין ולראות מה יש...וחח כן, נשר שליד חיפה
אבל מחר לדוגמא יש לי שעור, ואני לא חושבת שאני אמא רלה אז, כי ככה אני נשארת יתומה...חחח כאילו בלי החוג שלי, ובלי משהו חדש...ואני לא יכולה ככה בלי כלום... אז תודה לכולכם
ממש עזרתם לי

למעלה