The Charmd One
New member
יש לי בעייה...../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif
אז ככה... אני בחוג ריקוד עם מורה אחת, ועכשיו זאת השנה הרביעית איתה...וכאילו בכלל אני בריקוד די הרבה זמן...*מחשבת* וואי עכשיו זאת השנה השמינית...
ואני ממש מתה על ריקוד ואני חייבת להיות באיזה חוג... אקיצר, אני בחוג איתה ובהתחלה היה כיף..חח..כאילו התחלתי מהיסודי בכיתה ה´ ומלא חברות שלי היו וזה....ואז שעברנו לחטיבה אז זאת הלהקה של ביצפר שמופיעים בטקסים וסטאפ...אז בסדר הייתי שם עם שתי חברות שמבשך הזמן אחת עזבה...אז הייתי עם השנייה, מאיה, שהיה די כיף ככה וזה... ואז כבר בסוף שנה שעברה חברהשלי ההיא יצאה ממנה, והשנה היא בכללעברה דירה , אז נשארתי גלמודה...כי גם מהשכבה אין עוד בנות שם..יש רק מח´ של חטיבה א´..וגם יש את כל הזניקיות המעצבנות..איכסה שונאת אותן... אז אני די לבד בחוג..וזה מעצבן כי אין מישהי ברמה שלי ממש כאילו באמצע כזה ואז אני די נתקעת בלי זוג בקטעים שיש..כאילו יש לי בסוף אבל לא קבוע וגם לא כזה מתאים לי....תמיד זה בנות שאו שהן שונאות אותי (נראה לי) או אני אותן..חח..:/ קיצור- החוג הזה לא טוב, ממש לא מקצועי, ואני לבד שם. אבל הצד הטוב- המורה כבר מכירה אותי ויש לי את המוניטין אצלה וזה נוח כזה, יש ריקודים די יפים, והשעות אחרי ביצפר זה ממש נוח, כי בערב או אחר הצהריים אין לי כל כך זמן לחוגים... אז לצאת או לא לצאת? זאת השאלה....וזאת רק בעייה א...חח אין לי לב לומר לה!! תמיד אם כבר יש לי אומץ לנסות לדבר על זה היא מביאה לי איזה משפט של ענת אני סומכת עלייך וזה וזה...מחמיאה לי וזה ואז.. אה כן אז מה רצית לומר? אז אני כזה: אמ כלום.. לא משהו חשוב... חח אי אפשר ככה!! אבל אני די רוצה כבר לצאת ממנה...חיחי כמו שבר אמרה לי, צריך להחליף מדי עם מורים ומקום כדי שיהיה ניסיון ולהתמודד עם דברים חדשים וזה... אבל נניח עשיתי את זה- יצאתי... לאן אני אלך? חחח...כאילו בנשר יש עוד מורה לריקוד יותר מקצועית וגם חברה שלי, שמה אבל הבעיות: 1.עד כמה שהיא טובה- היא לא...חחח...אני רוצה מישהי ממש חיצונית וטובה.. 2.זה ממש לתקוע סכין בגב למורה שלי עכשיו- הן אוייבות בנפש...חח סיפור ארוך...ולא נעים לי... אז אם אני אצא ואלך למורה מסומכת יותר...אז לבד?
אמאלה..כי שאר החברות שלי לא בעניין של ריקוד... ולחברה ההיא כבר יש את החוגים שלה...אולי אני אצטרף לאחד שלה...אבל אני לא ממש רוצה כי היא ממש חושבת את עצמה לפעמים- רוב הזמן חחח- ואני כבר רואה מה יהיה אם נרקוד יחד באותו חוג...חרטה...לא לא רוצה
אז מהסיבה הזאת אני די מעדיפה להיות לבד....ככה אני כזה עם עצמי אין לי מן תחרות סמויה או קטעים כאלה..אבל מצד שני- ברור שעם חברות/חברה זה הרבה יותר כיף..גם להגיע יחד לחזרות וזה... כן מורכב... אז מה עליי לעשות?
אז הבעיות שלי הן: לצאת? ואם כן איך? לאן ללכת אם אני אצא? לבד? לא לבד? אוף
בבקשה הלפ מי... אני אובדת עצות...
אז ככה... אני בחוג ריקוד עם מורה אחת, ועכשיו זאת השנה הרביעית איתה...וכאילו בכלל אני בריקוד די הרבה זמן...*מחשבת* וואי עכשיו זאת השנה השמינית...