יש לי בעייה קשה....

יש לי בעייה קשה....

מורני ... לך אני יעצתי,לצעוד בעקבות הלב ולחשוב על הצעדים עם המוח. עכשיו אני מבין איך את מרגישה בהקשר לכך. אחרי שהגבתי לך בפורום חשבתי על זה וגם אני נמצא בערך באותו מצב כמוך רק הרבה יותר רציני ואני באמת לא יודע מה לעשות גם? מי שמכיר אותי טוב יודע שהיה לי סיפור קטן עם הצעת נישואין שלא הלכה טוב,לפני כחודש וחצי נפרדתי מחברה שלי בגלל שהיא רצתה להיפרד. עכשיו היא רוצה לחזור אליי אבל לא לאותו סוג קשר שהיינו בו,אלא לבלתי מחייב כזה. אני לא יודע מה לעשות? אני אוהב אותה נורא אבל אני יודע שזה כבר לא יילך. אם אצעד בעקבות הלב אולי אצליח,אבל לעתיד הרחוק אני עלול להיפגע !!! אז מה עושים? מורני עכשיו תורי לקבל ממך עצה...

בבר

New member
בוגד B-( אפשר להגיב?

יקירי יש לי הרבה עצות בנושא זה אבל אני לא אפרט כאן מה דעתי(לא לחזור) ואני רוצה לנסות לעזור לך ולהסביר לך את דעתי אבל זה בפירוש לא יעשה כאן אי לכך ובהתאם לזאת - צור איתי קשר- עוד היום. יום קסוםםםםם, אישתך, אני.

את תמיד יכולה להגיב לי....

את הרי מכירה כמעט הכי טוב מכולם...(בצ`אט). אני אשתדל מאוד להתקשר איתך אבל...אני אהיה פנוי רק בשעה 00:30. את יודעת,אני בעבודה. אז תיידעי אותי אם זה בסדר.

בבר

New member
זה בסדר :cool:

אבל תתקשר אליי לנייד קודם בכדי שאקח את האלחוטי לדירה . נשיקות ותעשה כיף בעבודה, אישתךךךךךך, אני H-)

למעלה