יש לי בעייה עם אלאניס...

infatuation

New member
יש לי בעייה עם אלאניס...

משהו ששמתי לב אליו כבר די מזמן, אבל הדחקתי, ועכשיו בדיסק החדש זה עוד יותר בולט..זו בעייה בהלחנה שלה.. ובצורת הכתיבה היא חוזרת על עצמה במבנה הלחן, וכנראה בעקבות זה גם בכתיבה.. יש שיר, בתים יפים, מוזיקה מוצלחת ביותר, פזמון חמוד, ואז יש (בכל שיר) את השתי שורות האלה, וזה תמיד שתי שורות, ששונות משאר השיר ומשאר המבנה של המנגינה.. מבינים למה אני מתכוונת? זה כאילו היא משועממת מהלחן של עצמה בשלב מסויים ומרגישה צורך לשנות אותו.. אז היא מוסיפה עוד שתי שורות כדי להכניס עניין.. לא שאני אומרת שכל שיר בנפרד מאוד יפה, אבל כשמסתכלים / שומעים את כולם ביחד, במכלול, אז זה עניין שחוזר על עצמו..

Lotzifer

New member
קוראים לזה "גשר" = bridge

ויש את זה לא רק בשירים של אלאניס. זה ידוע. אני חושבת שזה דווקא יפה

כן, bridge. וזה חלק חשוב...

מבחינת המילים, והמנגינה והכל... זה פשוט... שייך! לא יודעת, עזבו... למרות מה שחשבתי, אין לי יותר מה להגיד בנושא... מישהו יודע מתי (בדיוק) אפשר לקנות את הדיסק החדש?

Lotzifer

New member
תתקשרי לחנויות.....

יא, שאלתיאל קוואק בחתימה שלך!!!!!!!!

כן אני גם שמתי לב לזה

יש אתה בכל שיר בדיסק החדש ובכלל זה נפוץ בכתיבה של אלאניס! לפעמים זה נחמד, לפעמים לא!

gggrrr

New member
ברידג' זה אחלה של דבר

חוץ מהמשחק מי יכול להסביר לי את החוקים זה פאקינג קשה

Thestral

New member
השיער--- השיער../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo174.gif../images/Emo108.gif

*פורץ בבכי ומציף את הבית* למה? מטומטמת
השיער היפה שלהההההההה

Rוית

New member
אלאניס כותבת בתבניות קבועות כמעט

זה ידוע, אני מזמן שמתי לב לזה וקיבלתי את זה.. אני לא אומרת שזה בכל השירים שלה, אבל ברובם היא רושמת בתבנית של בית, בית, פזמון, בית, פזמון, גשר, בית, פזמון, פזמון.. זה במיוחד בולט בדיסק הזה ובURS.. אבל כל עוד כל שיר, עם כמה שהוא באותה תבנית, הוא שונה לחלוטין מהשני (וככה זה מרגיש לי בכל אופן) אז זה מצליח לעבוד בצורה חלקה.. :)

למעלה