יש לי בעיונת

יש לי בעיונת

לין(התוכית) היא בסה"כ בת 3 חודשים היא יושנת בכלוב שלה בדרך כלל אבל היום כל פעם שאני שמה אותה בכלוב היא מתחילה להתנגש בסורגים ואם אני שמה עליה שמיכה היא לוקחת את השמיכה ומעיפה ואם היא רואה שאני מתעקשת נורא היא פשוט מתחילה לצייץ בקול חמוד ובוכה כזה ואז אני מושיטה יד והיא רצה אליה לקחת אותה וישר קופצת עלי וזה לא נובע מהזנחה או משהו יכול להיות שלתוכים יש סיוטים?

174M4R

New member
☻☺♦♣♠♥•&#

היא חייבת לישון בכלוב כל יום! איך היא מעיפה את השמיכה?? היא תוכי! היא לא כלב! אני מכווה שאת שמה את השמיכה על הכלוב.. ולא על לין.... :-O גם אם היא מצייצת תשאירי אותה בכלוב... אם לא היא תירצה כל הזמן להיות מחוץ לכלוב והיא תילמד שמה שהיא רוצה היא מקבלת.. והיא תהפוך למפונקת...

אויי איזה חמודה

היא מיתבכיינת כמו ארתור ששמים אותו בתוך הכלוב,זה אומר שהיא מאוד ניקשרה עלייך והיא לא אוהבת להיות בכלוב,אבל חיייבים שהיא תהייה גם בכלוב,בשביל שיינה ואכילה.

אז מה שעשיתי בלילה היה..

נתתי לה להשאר איתי טיפונת נתתי לה המון נשיקות וחיבוקים ואחכ שמתי אותה בכלוב ,סגרתי את האור וליטפתי אותה חלש חלש חלש המון המון המון עד שהיא ממש נרדמה ואז כיסיתי את השמיכה (על הכלוב לא עליה .. מה נראה לכם?) ואז היא נרדמה בשקט.. איזה חמודה בבוקר נתתי לה בוטן אז היא לקחה לי אותו עם היד ואכלה כמו סנדוויץ' אני אוהבת את התינוקת הזאת

LordOfSpells

New member
התוכי שלי לא ישן בכלוב...

הוא ישן על המאוורר שלי. (שמאז שזה הפך להיות המקום האהוב עליו, המוורר תמיד מכובה וכל שבוע אני חייב לנקות ממנו את החרא). הוא גם לפעמים נרדם שאנחנו מכורבלים על הספה. הוא פשוט נדחף בין היד שלי לכרית ועוצם עיניים. חמוד רצח. מה גם שהוא אוהב לתת לי נשיקות ולכרסם לי את האף העיניים והשיניים...אבל את זה הפסקתי לתת לו כי אני אל רוצה לצאת פצוע בסוף.

ילי121

New member
חח גם שלי לא

אבל סניה שלי מתחיל לדבר בישביל צומת לב....

למעלה