יש לי בעיה.

יש לי בעיה.

איך לא חשבתי להתייעץ איתכם אף פעם .. פתאום עלה לי הרעיון. נראה ... אולי אקבל פה רעיון. יש לי כבר הרבה זמן.. בעיה שלא נפתרת, בנות. יש לי העזה.. ואני ניגש, ומדבר.. ומציע.. ומנסה בכל מיני דרכים.. והן אף פעם לא נענות. הן לא רוצות... אני לא יודע מה לעשות.. אני נראה טוב לדעתי.. זה לא שם.. אני נחמד.. זה גם לא שם. זה נכון שאני האמת לא מרגיש שהן יגידו לי כן, אני מנסה לחשוב שכן.. אבל זה לא, והגישה שאני בא.. משדרת את זה.. ואני במעגל קסמים כזה.. זה בד"כ או מביך אותן, או שהן נרתעות, ומנסות לברוח מהסיטואציה, או שפשוט אומרות לא, למרות שלאחרונה זה "יש לי חבר", ומעבר לזה זה בכלל לא נראה לי טבעי, גם מה שאני עושה.. לגשת ככה, זה לא נראה לי לעניין, אז למה שיראה להן? ואין לי שום דבר שנראה -כן- לעניין בראש. לעיתים נדירות שבנדירות אני מרגיש המון בטחון עצמי עקב משהו ואז הכל קורה ספונטנית וזורם נכון וההתחלה עם בנות קוראת בדרך ככה.. בזרימה .. ואז זה יוצא יותר טוב, ואני גם מצחיק וגם לא כל כך אכפת לי מה התוצאות אני פשוט עושה מה שבא לי. אבל גם אז אם אני ניגש למישהי, כדי להתחיל איתה.. זה יוצא גרוע והיא לא רוצה. רק שפחות אכפת לי. אז שורה תחתונה, לא איך להרגיש בטחון עצמי, אלא איך לגרום לכך שזה ילך עם הבחורה? נראה אם יעלה משהו שידבר אלי. עיצות? רעיונות?

אורלי_ל

New member
אולי...

אתה משתדל יותר מדי להיות משהו שאתה לא? אולי אתה משדר שמה שאתה רוצה זה "כיבוש" (הצלחה במשימה)? הפך משני הנ"ל - לבוא מאהבה ולהיות אמיתי. זה מה שעלה לי בראש. לילה טוב.

משהו שאני לא?

להיות משהו שאני לא...הממ.. לא נראה לי. אני לא משחק משחקים, אלא בא כמו שזה יוצא לי.. לא מנסה להיראות משהו אחר.

שם ים

New member
לשחק משחקים..

לפעמים זה נידרש.. ולא מחייב שזה רע, אולי זה פשוט חלק מהמשחק. אני חושבת שאני מתחברת לדברים שלך ממקום מסויים. הייתי פשוט שם. וזה מזכיר לי קשרים שהתחילו בישירות. ישר הייתי משתפת בהכל. ובעצם, לצערי, הקשר היה מתחיל תמיד ממקום של כאב. על ההתחלה הייתי משתפת בהכל. .. היום אני אישית)), מבינה, שבעצם איטיות היא חלק מתהליך בניית הקשר. זה גם מרתיע קצת, הישירות הזו.. תנסה לדמיין את עצמך, אם ישר יגשו ויהיו ישירים.. זה אולי קצת מחמיא, אך גם המון מרתיע. .. מסכימה שלפעמים צריך להיות קצת איטיים, ולשמור על הגחלת. לא לפתוח את כל הקלפים.. שם ים.

deep ocean

New member
המממממ

אני לא יודעת מה אתה מקרין בדיוק, ולמה חלק מרגישות מאוימות (אתה ישיר מידי? אתה תקיף?) בעצם, אני חושבת שענית לעצמך "לעיתים נדירות שבנדירות אני מרגיש המון בטחון עצמי עקב משהו ואז הכל קורה ספונטנית וזורם נכון וההתחלה עם בנות קוראת בדרך ככה.. בזרימה .." אוקיי...אז זאת הנקודה ברגע שלא תחשוש ממה שיקרה וזה יהיה חסר משמעות אם הבחורה תהיה מעוניינת או לא תוכל לזרום יותר בביטחון וגם לשדר את זה. "אז שורה תחתונה, לא איך להרגיש בטחון עצמי, אלא איך לגרום לכך שזה ילך עם הבחורה? נראה אם יעלה משהו שידבר אלי. עיצות? רעיונות?" למה הכוונה במשפט האחרון שלך? אתה הרי לא מתכוון איך לגרום שילך לך טוב עם הבחורה כשאתם כבר יוצאים, אלא איך ילך לך טוב עם הבחורה כשאתה מתחיל איתה. לא?!

deep ocean

New member
אם הבנתי נכון

יש לך תעוזה לגשת להתחיל אבל לא הולך לך אז זה קשור במה שאתה משדר. אתה מקרין משהו מסויים. מה אתה מקרין? מה אתה משדר? ציינת ש- "זה נכון שאני האמת לא מרגיש שהן יגידו לי כן, אני מנסה לחשוב שכן.. אבל זה לא, והגישה שאני בא.. משדרת את זה.." נו...אז זאת התשובה לדילמה שלך. לא??

שאלה טובה

השאלה האחרונה .. זה שניהם קשורים ... בגלל החשש והרצון כל כך שזה יצליח זה גם הורס את ההתחלה וגם את היציאה. אבל כרגע נתמקד בהתחלה .. אני לא יכול סתם להפסיק לחשוש ממה שיקרה.. להפסיק להיות תלוי בתוצאה..

*אביבה*

New member
בוקר טוב

אורי, "אני יכול להפסיק לחשוש. " אני רוצה להפסיק לחשוש " " אני רוצה להפסיק להיות תלוי...." הבחירה שלך.... חפש מה זה משרת אצלך.

שם ים

New member
היי אביבית../images/Emo142.gif

מה שלום הגפילטע פיש?
חיבוקים נישוקים וגעגועים..

*אביבה*

New member
היי מתוקה

היום יש טשונט.
נשאר אצלכם משהו מהחריימה? תביאי קצת שנטבול את הלחם.....

שם ים

New member
איזה תאבון עשית לי../images/Emo13.gif

ואני עכשיו בכלל עם הקשה שלי.. שיהיה לך יום שימשי...המון.

deep ocean

New member
עצה

יש לך איזה קישור בראש שאומר שהתוצאה (אם הבחורה מסכימה או לא) קשורה לערך העצמי שלך או משהו כזה. מין הסתם במקרה זה, אתה תמיד תרצה שהבחורה תגיד כן, ותחשוש מה-"לא". אני בעד שתבצע במוח את ההפרדה בין להתחיל עם בנות לבין מה הערך של האדם: "אין לי שם בסדר?" כולנו בני אדם שונים כולנו רוצים דברים שונים לגיטימי שבנות לא ירצו אותך לגיטימי שבנות ירצו אותך הכל לגיטימי הכל בסדר העובדה אם מישהי תענה לחיזורים שלך או לא, צריכה להיות מפורדת מהערך העצמי שלך. ברגע שתפריד את זה, תפסיק לחשוש. מין הסתם, כאשר שני הדברים מחוברים, החשש אמור להיות ממש גדול!!! מי ירצה שהערך העצמי שלו יהיה נמוך?!?! אף אחד!!! תטפח את עצמך ללא קשר להיענות של הבנות ותדאג להזכיר לעצמך הודעה שכתבת פה בעבר, על זה שלכולנו יש תסריט בראש. אתה זוכר שכתבת על זה שכל אחד הוא הבמאי וכותב הסרט? יופי אז יש דמויות בסרט שלך=כל מיני בנות שאתה מתחיל איתן בסרט שלהן יש דמויות אחרות אתה דמות אצלן הן דמויות אצלך אתה לא יכול לגרום להן לראות אותך בתסריט שלהן בתור דמות אהובה. אתה דמות בסרט שלהן. אולי הן ירצו להכניס אותך לסרט שלהן ואולי לא, אבל מה שבטוח זה שתתמקד בלאהוב את עצמך, ואז תמצא את עצמך מתישהו בתסריט עם מישהי אחרת שתרצה אותך שם איתה. קלישאה? אולי, אבל זה מוכיח את עצמו במציאות.

~דויד~

New member
תרשה לי להכיר לך בחורה מלאכית

שמה: לואיז היי אצטט לך משפט מן הספר שלה "הכוח טמון בתוכך": "אם מוכנים אנו להפקיד את חיינו בידי אותו כוח נשגב שבתוכנו, הכוח האוהב אותנו ותומך בנו, אזי נוכל ליצור חיים אוהבים ומשגשגים יותר."

למעלה