יש לי בעיה

• פותח הנושא tsm24
  • פורסם בתאריך

tsm24

New member
יש לי בעיה

אחותי הולכת להפגש עם מישהו שהיא לא מכירה והכירה דרך המסנג'ר בסלולרי שלה! נראה לי קצת תמוה אבל אני משתדל לא להיות רע אליה, רק שזה מפריע לי. איך אפשר לדבר איתה בלי לפגוע בה או לגרום לריב?

אז ככה

לדבר איתה להסביר לה את הסכנות,לבקש ממנה להזהר ומה שנותר לעשות זה להתקשר מדי פעם לבדוק שהכל בסדר

Ben Dor

New member
אני אומרת...

תיסע איתה...תראה אותו וזה.... תעזוב אותם פשוט תיהיה באותה עיר שהם יהיו בשביל להשגיח עליה...

!! אוי כל כך לא!

זה סוג של לעקוב.. זה מעיק! ואתה בטח לא רוצה שהיא תחשוב שאתם מתייחסים אליה כמו אל ילדה קטנה.. באמת זה נכון להסביר את הסיכונים וכל השיט הזה אבל גם לסמוך עליה.. ואם היא הכירה אותו במסנג'ר אז זה יחסית יותר בטוח כי צריך לתת את הכתובת או לקבל אותה מחבר אז ככה שיש לה איזה חברה או חבר שקישר בניהם... בכל מקרה... תנסה גם אתה לצ'וטט יותר במסנג'ר.. חח אולי גם אתה תכיר מישהי בפלאפון.

tsm24

New member
אני לא מזלזל

ואני אפילו חושב שתוכנה הזאת של המסנג'ר זה דבר מאוד כייפי ואחלה דבר, אבל קצת קשה לי עם זה שדרך זה יתחברו אליה אנשים שהיא לא מכירה, זה לא קשור לכתובת מייל שנותנים שני הצדדים

h e n y

New member
מובן הדאגה..

גם אח שלי ככה אליי... אבל תדבר איתה על כמה שזה מסוכן... זה פעם ראשונה שהיא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? היא נפגשת עם חברות? באיזה אזור? במקום ציבורי? תסביר לה שזה בסדר להיפגש אבל צריך להיזהר...אם זה לא הפעם הראשונה שלה אני בטוחה שהיא יודעת את כל הכללים...{בדר"כ כאלה שמנוסים בפגישות באינטרנט מפתחים לעצמים הגנה...} רק אל תהיה מסוג האחים שלא מסכימים לה וכל הזמן רבים איתה על זה...תראה לה שאתה סומך עליה...גם אם אתה לא.

יש משהו בדבריה..

אמנם אנחנו חיים בחברה מתקדמת שבה מכירים אנשים דרך תוכנת התכתבות כמו מסנג'ר מהפלאפון אבל עדיין יש את החולירות האלה בשטח.. שהיא לא תיפגש לבד שהיא תיקח איתה חברה או שתיים ותיפגש איתו וחברים שלו...

פשוט אל תבוא אתה בקטע של לריב

ולהתווכח, אלא פשוט תראה לה שאתה דואג לה ושהיא יקרה לליבך ולכן אתה רוצה שהיא תהנה אבל תדאג לעצמה, כי מי יודע מי נמצא אי שם בחוץ.

למעלה