יש לי בעיה.

יש לי בעיה.

בדרך כלל אני הולך להרקדה, או מתכוון ללכת להרקדה, רק כשבחורות מושכות אותי אחריהן להרקדה מסויימת. יש למשל 3 שושיות. יש שניים עם שיער בלונד 4 מכל אלה נמוכות, כולן נתנו לי את מספרי הטלפון שלהן. התוצאה, נעשה לי סלט ירקות ובלבול שלם בין כולן, אני כבר לא יכול ולא יודע להבדיל בניהן, גם כשאראה אותן. לא יודע מי זאת שוש א, או ,ב,או ג. התבלבלתי לגמרי. נהיה לי סלט גדול בראש. בסוף כולן יברחו לי. מה צריך לעשות, כשיהיו בעיות כאלה בעתיד?

מה שעליך לעשות עזרא....

זה להתעורר לשטוף ת'פנים לצחצח ת'שיניים. ולהרהר: "איזה חלום נחמד היה לי הלילה"

נשמע כמו משוואה עם שני נעלמים ../images/Emo6.gif

שלוש שושיות, שתיים עם שיער בלונדיני (אני מניחה שהשתיים האלה, הן לא חלק מהשלוש), וארבע מסך כל הבחורות הן נמוכות. 1. כמה בחורות סה"כ? 2. מה שמן של הבחורות אשר אינן עונות לשם שושי? 3. מהו מספרן של הבחורות הגבוהות? 4. באיזה שעה יצאה הרכבת מן התחנה? ועכשיו ברצינות, סלט ירקות זה מאוד בריא (ראה המלצותייך מהעבר)

../images/Emo6.gif חה חה חה! זו לא משוואה...

זו נוסחה, שדורשת תוכנה מיוחדת, הכוללת גרפים וטבלאות
מה שבטוח, זה ש...3+2=4
אגב- הרכבת כבר יצאה מהתחנה. נשאלת השאלה באיזה קרון יושבת הבלונדינית שאינה עונה לשם שושי...

ספיקטו

New member
לפתרון המשוואה הזו

עזרא חייב לחזור לביה"ס ל- 5 יח"ל במתמטיקה. ואם הוא יקבל במגן שלילי, זה בטח בגלל המורים.

אנדי54

New member
תעשה רוטציה

כל שבוע תהיה בחברתה של שוש אחרת. ולעניין האבחנה - צלם כל אחת מהן (יש לך בטח מצלמה בסלולרי) ורשום את מספרה של כל אחת מהן על הצד האחורי של תדפיס התמונה המתאימה. בתיאבון.

אנדי.הרעיון שלך מצויין,גם חשבתי

עליו, אלא שרק לילדים שלי יש סלולרי כזה, לי יש סלולרי פשוט ללא מצלמה. בשבוע שעבר היתה אי נעימות, כאשר פגשתי אחת מהן,אמרתי שלום שושי, אמרה ,איזה שושי,שכחת ,אני שושי? לך תרקוד עם שושי.

union39

New member
עזרא מקבלים דיסק על הפתרון?

עזרא נמר הוספתה עוד חידת תו השעה הפתרון לדעתי שאת הבלונדניות תשלח אליי אני כבר ידע מה לעשות איתן יאלללה אני רץ עכשיו לים לשטוף תעניים

נכנס

New member
עזרע כרמל מה עם../images/Emo24.gif

קיבוצנקית? שחרחורת,בלונדינית,אדמונית.צבוע פסים בצבעים שונים, מה יש סליחה קטנה לפגיעה גדולה אפשר גם במסר אישי. אתה נוסע לבורסה? היום אייל בטח ירקיד, ויספר בדיחה, וישיר, נותן הכול ובחינם. נוסע? איך אני אוהב לרקוד בשבת.ומיד זה נגמר ובשבת נוסעים לבי"תר ירושלים.והשנה הבן שלי הכין אותי שלכול המשחקים נוסעים. שבת שלום וכייף לכם.

נכנס חביב שלנו.תשמע.קיבוצניקיות

עלה כיפק, לא משנה לא הצבע העיקר לא צבועה. קודם כל אמריקאית. אני מחפש בנרות אמריקאיות, לא הגזע, לא הלאום מה אגיד לך נכנס יקירי, לא תבין אותי, רואה משחק מהמונדיאל לא מדבר אלי בכלל, רואה חמש דקות משתעמם וסוגר, פעם שנים רבות הייתי שוער בכדורגל (לו שוער בכניסה) אולי לא אראה גם את משחק הגמר במונדיאל, ממש לא מעניין אותי, רוצה רק לרקוד. אהיה היום בבורסה אצל אייל, אני לא יודע אם תהיה משי שתסכים לרקוד איתי, אם לא ,אברח הביתה, לא אוהב מעגלים. מה אגיד לך נכנס, אתה אבא טוב ובעל טוב, מה שאומרים לך אתה עושה בשבילהם. ובלי צביעות

יענקלה.תודה.טוב שהזכרת לי את מרק

העדשים, אני מעוניין להעלות קצת את מינרל האשלגן בגוף, עדיף שלא יהיה נמוך,רצוי בינוני,גבוה מזיק ללב. רק שכחתי איך מכינים אותו ושיהיה רך וטעים, אני בקושי יודע איך מבשלים ביצה. האשלגן טוב לכל השרירים בגוף וגם למערכת העצבים.

ספיקטו

New member
עזרא, מתכון מרק עדשים בשבילך

אופן ההכנה: בוררים 2 כוסות עדשים (ירוקים או כתומים). מטגנים בצל חתוך לקוביות עד שהוא מזהיב. מוסיפים לסיר כף וחצי גדושה קמח ומערבבים. הקמח צריך להשחים מעט אבל לא להישרף. מוסיפים לסיר את העדשים, 4 כוסות מים (לפחות), כף אבקת מרק ופלפל. אפשר להוסיף גם 2 גזרים קלופים. מבשלים על אש גבוהה כאשר הסיר מכוסה. לשים לב שהמים לא יגיעו עד סוף הסיר (בגלל הקמח המרק יכול לגלוש). לאחר שהמים רתחו להעביר לאש קטנה ולהמשיך לבשל. חשוב לערבב מידי פעם כדי שהעדשים לא ידבקו לתחתית. לאחר שהעדשים מתרככות מוסיפים מלח (אם צריך) ורבע עד חצי כוס ירק קצוץ. אני בדרך כלל שמה פטרוזיליה. מרסקים את הכל עם מועך תפוחי אדמה, וממשיכים לבשל 15 ד' נוספות. בתאבון

ידידי שיף ספיקטו.תודה על ההסבר.אני

מדפיס את ההסבר למתכון מרק עדשים, אני יודע שאתה 10 בבישול. עד לפני שנה ,היתה לי מבשלת בבית, עכשיו אני בבעיה עם האוכל , לפעמים אני קונה אוכל מוכן, אני מעדיף להכין בעצמי , באוכל המוכן לפעמין שמים הרבה מלח בישול שהוא לא בריא, אני מעדיף להשתמש בשמן זית בלבד עם חומציות נמוכה מאד,0.5% חומציות, למי שלא יודע ,שידע ,בנוסף לצעידה היומית גם שמן הזית הטוב מעלה את הכולסטרול הטוב בגוף.

hammi

New member
עזרא, אלמלא היכרותי עמך...

... הייתי משוכנע שאתה דמות דמיונית, שנועדה להוסיף מימד היתולי לפורום.

למעלה