יש לי בעיה..

Special Girl

New member
יש לי בעיה..

שלום לכולם... אולי מישהו יוכל לעזור לי יש לי מחשב פנטיום 4|| ו ווינדוס 98 כשאני שומעת קול בסביבת הווינדוס הקול נשמע נורא!! אני לא יודעת ממש איך להסביר את זה אבל שומעים גרוע מישהו יודע אולי מה יכול להיות המקור לבעיה??

kitt

New member
יש מצב שבו קול נשמע בסדר? מה הכוונה

רק בסביבת וינדווס? ניסית להחליף רמקולים לראות מה קורה? איזה קול? מCD? הקולות של המחשב? kitt מלא שאלות כרימון.

Special Girl

New member
אז ככה..

המצב היחיד שהקול נשמע בסדר זה כאשר אני מדליחה את המחשב, אתם יודעים בפנטיום 4 החדשים יש איזה אישה מדברת שאומרת שכל החיבורים מותקנים טוב\לא מותקנים.. אז זה הדבר היחיד שלא שומעים בעיוותים. ניסיתי להחליף רמקולים, אך הייתה אותה בעיה, ומכך שהבעיה לא נובעת מהרמקולים. מהרגע שבו נפתח הוינדוס - החל מהמנגינה שהוא עושה שהוא נפתח, מוסיקה מתקליטורים mp3 פשוט הכל.. שומעים מעוות.. מישהו אולי יכול לעזור לי? לפחות ללת לי כיוון מאיפה זה יכול לבוא???

kitt

New member
לדעתי יש שתי אפשרויות, הראשונה כפי

שכבר ענו לפני, ייתכן וכרטיס הקול עצמו תקול - יש לחזור לחנות בה קנית את המחשב (בהנחה שהוא יחסית חדש ושיחליפו את הכרטיס במסגרת אחריות. האפשרות השניה היא שהדרייבר שלו תקול, במקרה זה יש לגשת לאתר יצרן כרטיס הקול ולהוריד את הדרייבר המעודכן ולהתקינו.

למעלה