יש לי בעיה!

haimwe

New member
יש לי בעיה!

יש לי אורגן EXR-7 של רולנד ועד היום הייתי מקליט שירים ואז כשהייתי מסיים להקליט הייתי שומר את זה על דיסקט ואז מעביר את זה למחשב ואז מעלה לאתר. יש לי בעיה!: אני מקליט על האורגן שיר ואז אני בא ומכניס דיסקט ולוחץ לו על שמירה וזה כותב saving וזה נשאר ככה ולא שומר!! זתומרת שאני לא יכול להעלות לפה יותר עד שאני יפתור את הבעיה הזאת!!. בבקשה תביאו הצעות לפתרון הבעיה!. תודה לעוזרים...

epotex

New member
../images/Emo45.gif

יש לדיסקט צ'ופציק כזה שאפר להזיז יכול להיות שהוא זז לך ונחסם שחק איתו ממצב כולם השבוע האחרון היה מטורף לא היה לי כל כך זמן להכנס לכאן שבוע טוב לכולם...

haimwe

New member
כן ניסיתי כבר...

תראה מה קרה לי עכשיו: באתי, הקלטתי משהו של איזה 10 שניות משהו מעפן כזה של רגע רק לראות אם זה שומר ואז הקלטתי וניסיתי לשמור וזה שמר!. ואחרי זה חשבתי שזה עובד אז הקלטתי שיר מלא של איזה 3 דקות ככה ובסוף ניסיתי לשמור וזה נתקע שוב פעם!.

הייתי מציע לך לנסות לפרמט את האורגן

ובמידה שיש לך שם דברים חשובים תגבה קודם הכול במחשב כולל כל הזכרונות שעשית, ובוא נקווה שזה יעזור.

haimwe

New member
כן.

איך עושים את זה? וכשאני יפרמט אז אני צריך לשים עליו את כל המקצבים שהוא נותן לי ואת כל הצלילים בכללי לגמרי ואני יצטרך להתקין את כל הפונקציות של האורגן?

ממש לא

הפירמוט נעשה רק בהגדרות שקבעת לאורגן חוצמזה הכל ישאר ואולי תצטרך להכניס שוב את המקצבים שאתה הכנסת או כל מה שנמצא על ה FLASH וגם זה אני לא בטוח אבל ליתר ביטחון כדאי שתעשה לזה גיבוי במחשב. אז איך מפרמטים? כבה ת`אורגן, תדליק שוב ותוך כדי שהוא מנסה להידלק תחזיק את הכפתור שנקרא USER PROGRAM

haimwe

New member
עשיתי את זה:

אוקיי עשיתי את זה ואני חושב שזה עבד!. תודה לך!.

haimwe

New member
זה לא מחק שומדבר

זה לא מחק כלום והשאיר לי הכל... אני לא יודע אם זה פירמט ואין לי שמץ מה זה עשה. לחצתי על זה ארוך תוך כדי הדלקה ואז זה נדלק לאט ואז היה כתוב Factory! וזהו. עוד מעט אני ינסה להקליט...

מאמין שבחלילית יתנו פיתרון

ננסה שני פורומים. http://www.halilit.com/forums/viewforum.php?f=4&sid=4ee4f9e68dd4006df7851e45ce74a32e http://www.halilit.com/forums/viewforum.php?f=5&sid=4ee4f9e68dd4006df7851e45ce74a32e

haimwe

New member
אוקיי....

תראו מה נסגר.... התקשרתי למוכרת שקניתי ממנה את האורגן(לא קניתי בחנות מפורסמת-קשרים של אמא) וסיפרתי לה מה הבעיה שלי והיא אמרה לי שאני ימצא את האחריות ומצאתי וזה למזלי פחות משנה והיא אמרה לי שאני יבוא אליה במהירות האפשרית כי כנראה צריך להחליף כונן אז כשאני יביא לה את האורגן אז היא תשלח אותו לבדיקה. וזהו.... חתיכת סיפור יצא מכל זה...

למעלה