יש לי חברה, שביקשה ממני מתנה ליום ההולדת דיסק של אביב גפן. עוד מעט אני צריכה לקנות לה את המתנה, אבל אני לא מבינה כלום במוזיקה שלו. איזה דיסק לקנות לה?(הכוונה לשם, כמובן)כלומר, על איזה אתם הכי ממליצים?
דבר ראשון יש לה כבר דיסקים מסויימים? היא מכירה אותו? דבר שני היא אוהבת מוזיקה כמו פנטרה מטליקה נירוונה וכאלה? או שהיא אוהבת שירים יותר רגועים? תעני על אלה בשביל שאני יוכל לתת לך עצה טובה
תקני לה או את עכשיו מעונן או את אביב גפן 3!!! זה הדיסקים הכי טובים שלו.... גם ליליות לבינים חמוד אבל הוא שקט. מקווה שעזרתי, ביי ביי, רותמו´שששששששששששששששששששששששש
אם היא אוהבת מטליקה וכאלה ניראה לי שתיקני לה את "חלולים" ואם לא אז תקני לה את "לילות לבנים" או "שומקום" או "זה רק אור הירח" ואם היא לא אנטי כל כך ל"יומן מסע" אז כדי גם אותו
הפסיקו לייצר אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדרכים היחידות להשיג אותו זה לקנות משומש, או לצרוב, או לחפש חנויות קטנות שנשר בהם עוד עותק אחד, וגם זה בתקווה.... זה ממש מטומטם, כי זה הדיסק הכי יפה שלו
אם אני לא טועה היה אותו בהופעת אור הירח ובאזריאלי צליל או טוור רקורדס בחופש הגדול ובדיוטי פרי אפשר לקנות את כל הדיסקים ביחד(אח של חבר שאני עשה את זה) אז בטח אפשר גם לחוד...
לא היה אותו בהופעה של אור הירח, הייתי ושאלתי.. היה שם דוכן עם כל הדיסקים -חוץ- ממנו. בחופש הגדול יכול יכול להיות שעוד הפיצו את זה. אני יודעת שמספטמבר כבר לא מייצרים את זה. לא יודעת מה הולך בדיוטי פרי.. פעם אחרונה שהייתי שם היתה בגיל 12...
הד ארצי בדרך כלל לא מפסיקים ליצר דיסקים ובטח שלא דיסקים שיש להם קונים [אומנם יחסית למכתב הדיסק הוא נפל אבל זהב זה הצלחה...], בכל מקרה אין שום [ואני מדגיש שום] בעיה להשיג איזשהו דיסק של אביב בכמעט כל חנות [הכי הרבה תזמינו], חוץ מכמובן כאלו שלא יצאו בארץ..
<full moon> היא הכי תהנה ממנו, יש בו קצת מכל דבר... אוסף מדהים!! מה גם שהשירים בו הם בדיוק אביב גפן. לילות לבנים וגם יומן מסע הם שני דיסקים רגועים מאוד... אמנם לילות לבנים פחות רגוע אבל בכל זאת.... בקיצור: תקני לה את האוסף, יעלה לך קצת יותר אבל משתלם! שלך, שירלי מנהלת הפורום!
לילות לבנים הוא בהחלט דיסק נחמד, אבל הבעיה שלו זה שהוא נשמע אותו דבר לכל אורך התקליט, לא ממש מגוון. אותם עיבודים, לחנים ומילים דומים אז מה שאמרתי מקודם, וגם "זה רק אור הירח" שהוא פשוט מקסים.
הדיסקים שלדעתי הכי טובים, אחרי מחשבה רבה של לנסות לצמצם מכל הדיסקים, כי כולם טובים מאד ! הם: המכתב, לילות לבנים, אביב גפן3, שומקום, חלולים בהצלחה .. ומזל טוב.