יש לי בעיה!

TAL1983

New member
יש לי בעיה!

התחלתי לעבור קורס הכשרה בהוט שנמשך 3 שבועות אך אני חושש מתגובת הלקוחות-יש המון מה לדעת לפני שמדברים עם לקוחות והשאלה היא האם באמת מיישמים אח"כ הכל? או שזה רק חודש ראשון ואח"כ כבר לא מתרגשים כ"כ? תנו עצות וטיפים להתחלה בבקשה..... ספרו על ההתחלות שלכם....

שירות לקוחות של הוט

לא יודעת באיזה מוקד מבחינת שלוש החברות אתה תעבוד אבל מה שלומדים משתמשים חלקית רוב הלימודים נעשים תוך כדי עבודה ואז כבר אתה לא נלחץ מלקוחות אל תקח ללב מה שלהקוחות אומרים זה כולל קללות וכו אחרת לא תתשרוד בעבודה ללקוחות יש נטיה לשקר כדי להשיג את מה שהם רוצים חלק מהלקוחות חושבים שנציג הוא פקיד שמעביר הודעות למנהל ורק עם המנהל אפשר לדבר קח את העבודה בסבבה יש עוד חיים מעבר לה

תשובה

גם אותו תאריך לידה וגם אותה עבודה? הממ נחמד. בהתחלה מן הסתם זה מפחיד כי אין לך את כל המידע ואת כל הניסיון להתמודדות עם לקוחות, אבל מתרגלים עם הזמן. אז אתה תשגע את התומכים ואת האנשים שיושבים לידך וגם כמה לקוחות שיבקשו לדבר עם מנהל כי אתה לא נשמע להם מספיק סמכותי, אבל עם הזמן תראה שאתה כבר מתמודד עם דברים לבד, תרגיש יותר בטוח בעצמך וגם תישמע כמו מישהו שבטוח בעצמו וכמעט כל דבר יהיה קטן עליך. ההתחלה שלי היתה מזעזעת ולקחה באמת יותר מדי זמן מהממוצע... שמתי לב שאנשים שהתחילו בקורסים אחריי כבר שוחים במערכת ואני עדיין מרימה יד לתמיכה כל שתי דקות. אז ביומיים-שלושה לקחתי את עצמי בידיים ולפני שהרמתי את היד, חשבתי לעצמי מה הדבר הכי גרוע שיקרה אם אני אחליט את ההחלטה הזאת בעצמי, ואחרי זה פשוט לא הייתי צריכה לעצור, אני פשוט זרמתי. אם אתה צריך עוד טיפים ועצות, אני פה :)

bell boy

New member
תראה ישנה בעיה כי השירות לקוחות

בהוט לא ידוע ברמה הגבוה שלו ( לעומת החברה המתחרה וחברות הסלולר) לכןאנשים באים כבר עם אנטי כלשהוא ... יש לך את האופציה להוכיח להם אחרת ... למרות שאני לא ממש מת על החברה הנ"ל אני מאחל לך בהצלחה כי אתה קודם כל נותן שירות ולכן מחובתי לתת לך את ההרגשה הכי טובה( אחוות פורום נקרא לזה ?) בכל מקרה אח שלו יהיה בסדר לא לדאוג ותמיד תשמח שאתה לא פרונטלי

bell boy

New member
אממ אממ שאם לקוח ממש עצבני הוא יכול

לזרוק עלייך את הנייד שלו...?

Black Star

New member
טוב נו ../images/Emo8.gif

כן בהחלט יש דברים כאלה... כבר היו מקרים מעולם. צריך לקבל תוספת סיכון במקומות מסוימים

למעלה