יש לי בעיה!!!

יש לי בעיה!!!

יש לנו בבית ספר מקצועות בחירה, וכמובן שאני הולכת למחול. דרך אגב אני כיתה ז'. ולא מזמן הגשנו עבודות שורשים ומחר יש לנו את מסיבת סיום השורשים ומקצוע בחירה מחול רוקדות שם. עשינו חזרות בכיתה על אחד הריקודים, אבל יש כמה בנות שהן רמה ממש גבוהה שזה אלו שבשורה הראשונה ואת אלה שברמה מש ירודה שבכלל לא ממשיכות בשנה הבאה. אז עשו לנו מין העמדה, כאילו תנועות בסיסות, משיכת יד, צעד ימין צעד שמאל, לא משהו רציני וזה... משהו ממש פשוט ולא קשור חחח ואני עומדת בשורה ראשונה עם עוד כמה, המורה ראתה שאני זוכרת את כל התנועות שבריקוד הכי טוב מכל הבנות, וזאת המחנכת, כנראה יש לה הבחנה טובה. והיו כמה בנות שלא זכרו במיוחד. אז היא אמרה "אני שמתי לב שהילדה שזוכרת הכי טוב זאת איה, אז תעזרו בה" וכמובן כל הבנות הקנאיות שהן הרבה פחות טובות ממני (בלי להשוויץ, זאת האמת) ישר היה להן מה להגיד והן התחילו לקנא. אתמול היה לנו שעתיים של המקצוע בחירה, ואמרו בחדשות שב-11 מסיימים ללמוד, אז כל הקנאיות למינהן אלה שבכלל לא בראש שלהן ריקוד רציני "חשבו" שיש שביתה ולכן לא יהיה מקצוע בחירה והביאו ג'ינס, וזה היה בערך 15 בנות. והמורה למחול התחילה לדבר על זה שהן לא ירקדו במסיבת שורשים כי הן לא יכולות לעשות היום חזרה. ואז הן ישר נטפלו אל המורה ואמרו לה שאת מה שהמחנכת שלי אמרה בכיתה. הן אמרו את זה בצורה שאומרת שאני המניאקית בחבורה... אבל מה לעשות, כשהן יתחילו להשקיע ולהתקדם ולהביא בגדים מתאימים גם הן ידעו את הריקוד ויזכו לקרדיט בכיתה. אבל לא, הן חייבות להגיד משהו. אז המורה שלי למחול, זאת המורה הכי טובה בעולם, אורלי מזרחי מי שמכיר/ה. והיא התחילה לצעוד עליהן: כשאתן תשקיעו כמו איה, תבואו בבגד גוף ותיץ כמו, ותגיעו לרמה של איה, אז תבואו אליי בתלונות. אבל אתן לא יכולות להגיד שיש אפליות כי אין בכלל מה להשוות. ת'אמת שהיא צודקת. עכשיו כל הבנות החברות שלי שהן המשקיעות והטובות ואלה שבאמת התקדמו השנה, התחילו לצחוק ולהגיד לי שהמורה יבשה ת'בנות, בקיצור ממש עודו אותי וזה.. הן חברות ממש טובות, ומזל כי איתן אני ממשיכה בשנה הבאה לפרויקט חדש שנפתח בבית ספר, של הבנות הטובות מאוד במחול, זה נקרא "פרויקט מצוינות במחול". אבל בכל זאת זה לא נעים שזה מה שהן חושבות עליי. אבל אני לא אפסיק להשקיע ולהתמיד רק בגללן, בחיים לא. אז זהו רק רציתי לספר את זה. אם יש לכן עצות הארות משהו, אשמח לשמוע!! איה.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifואי איזה כיך לךךךך../images/Emo99.gif

איזה פרגון את מקבלת...
וגמאני בכיתה ז' וגמלי יש מקצועות בחירה וגמני צריכה להגיש עבודה שורשים וגמני במחול במקצועות בחירה

למעלה