יש לי בעיה

LOVE SIMS 2

New member
יש לי בעיה

קשה לי. אני מפונקת וכל הזמן רבה עם אמא שלי. אם משהו לא מוצא חן בעיני ישר אני מתחילה לכעוס ואני נורא קיצונית. כל הכתה שלי מתרחקת ממני, ואני מרגישה נורא בודדה. קשה לי לעשות את עבודות הבית ואני כל כך מפונקת! אני לא מוכנה לנקוף אצבע. אני ביקורתית נורא, כלפי עצמי וכלפי אחרים, שופטת אחרים ואת עצמי, ומורידה לעצמי את הביטחון העצמי. יש לי מלא דברים עצובים, אבל אין לי כוח לכתוב. אני מרגישה מועקה בלב. אני לבד. וקשה לי לקחת את עצמי בידיים. והמנצחת של המקהלה שלי שונאת אותי. והכל רע.

JudyWn

New member
קודם כל ../images/Emo140.gif

תרגעי. אחרי זה תקשיבי לעצמך. את כבר יודעת מה הבעיה שלך - עכשיו את צריכה לטפל בה. אמרת שאת מםונקת? אז תפסיקי להתפנק. אמרת שאת כועסת ונורא קיצונית - תנסי לספור עד 10. לכעוס מותר. השאלה כמה לכעוס. קשה לך עם עבודות הבית? אמרת שאת ילדה מוזיקלית, נכון? אז שימי מוזיקה ברקע ותנקי לפי הקצב. תאמיני לי, מנסיון, זה הרבה יותר נחמד לנקות ככה. וגם לא שמים לב איך הזמן עבר מרוב שנהנים מהמוזיקה. ותפסיקי לשפוט אחרים - זה בדיוק מה שהילדים בכיתה שלך עושים לך. זה לא מוצא חן בעיניך נכון?

די דנסר

New member
היי

גם לזה יש פתרון: המודעות שלך למצבך. את לא נוקפת אצבע, את לא עושה כלום, את מתעצלת בעזרה בבית, את לא מתאמצת לשמור על יחסים טובים עם אימך וחברותייך, ובנוסף, כנראה שיש בנות מוצלחות יותר במקהלה. לא כולנו נולדנו עם כישורים דומים, ואת כנראה טובה יותר מהן בתחומים אחרים. אני לא חושבת שהמנצחת שונאת אותך, כי היא רואה בך רק את הצד המקצועי ולא החברתי. תנסי לקבל את זה ולהיות פחות תחרותית. תנסי ליצור אוירה נעימה עם אימך וחברותייך, פחות להקצין את תגובותייך, ואז תרגישי אחרת. אם תאהבי את הסביבה, תקבלי יחס דומה כלפייך. בהצלחה. די דנסר.

למעלה