יש לי בעיה

יש לי בעיה

אני בן 18 ואני עם שלושה נשים וכולן חושבות שאני חבר שלהן ואני אוהב את כולן מה אני אמור לעשות

bad girl201

New member
עצה שלי...

קח הפסקה מכל השלוש לאיזה שבוע ככה, ובזמן הזה תחשוב טוב טוב עם עצמך עם מי אתה באמת רוצה להיות ואז תסביר בעדינות לאחרות שזה פשוט לא מתאים וזהו זה. בלי להעליב- אני חושבת שרוב הבחורים בגיל 18 עדיין לא ממש בוגרים... ולפעמים חלקם גם כשהם עוברים את ה-18 הם עדיין נשארים אותו הדבר: מניסיוני האישי אני יכולה לספר לך על בחור בן 21 שהייתי בקשר איתו ושלא יודע מה הוא רוצה מעצמו בכלל ומי שאכלה אותה כל הזמן בגלל זה הייתה, איך לא, אני. אם אתה אומר שאתה אוהב אותן אז מן הסתם אתה גם בטח לא תרצה לפגוע בהן אז עדיף שתסיים עם הסיפור הזה כמה שיותר מהר כי אם לא אז מתי שהוא זה ייחשף ואז תישאר בלי אף אחת, הרי לשקר אין רגליים...אף בחורה לא אוהבת שמשחקים איתה, זה בטוח.

פלפלת 19

New member
אהבתי דיי דרימ

גמאני חושבת אותו דבר תבחרר אחת אחתתת!!!! לא אלףף!!!!

קודם כל,תחשוב טוב איזה עונש מגיע לך

דבר שני, תעזוב את שלושתן. לא מגיע לאף אחת מהן כזה יחס, ובטח שלך לא מגיע להנות משלושתן. דבר שלישי, תמצא לעצמך עיסוק מעניין ואל תתקרב לבנות בינתיים. אם אתה חושב שאתה אוהב את שלושתן, כנראה שיש לך עוד הרבה ללמוד על אהבה. באמת.

seeyou

New member
אל דאגה-../images/Emo6.gif -זה מצב זמני

"אני אוהב את כולן מה אני אמור לעשות"...... תשובתי: ....לעשות- הן לא מחפשות "אהבה"....הן רוצות רק

למעלה