יש לי בעיה...

• פותח הנושא hgal
  • פורסם בתאריך

hgal

New member
יש לי בעיה...

יש נגן MP3 של קריאיטיב. ויש לי קובץ קול 20 שעות.. והנגן רואה אותו רק כשעתיים וחצי.. עכשיו הוא ממשיך לנגן אחרי שהשעתיים וחצי נגמרות, אבל אז אני לא יכול להעביר קדימה/ אחורה... במחשב הקובץ בסדר.. למישהו יש רעיון מה עושים ? תודה...

JustThomas

New member
כנראה הנגן לא מסוגל לטפל בקובץ

כזה ארוך. וזהו, אין הרבה מה לעשות לדעתי עם זה, ככה הממשק של הנגן בנוי.

JustThomas

New member
*שכחתי להוסיף

תנסה פשוט לחלק את זה לקבצים של שעתיים, זה יעבוד אני מאמין. +יהיה לך קל יותר לנווט בין הקטעים השונים של הקובץ.

hgal

New member
תודה ל ך, אגב, בקובץ של 11 שעות

הוא כן טיפל טוב.. מוזרררר אתה מכיר תכונה שמחלקת קבצי קול במקרה ? ושמורת על הפורמט שלהם ? תודה..

JustThomas

New member
הממ, יש הרבה

יש את Cool Edit שהרבה משתמשים בה, לי לא יצא להשתמש. יש את Goldwave החינמית, נחמדה. אני משתמש בSony Sound Forge היא עולה כסף, אבל מעולה. גם אם אני לא טועה עם תוכנת הצריבה נרו תוכנת עריכת סאונד (Nero Wave Editor) גם לא רעה בכלל. את כל התוכנות האלה ועוד על אותו עיקרון תוכל למצוא ב download.com. מקווה שעזרתי =)

hgal

New member
תודה לשניכם , הורדתי את

MUSICUTTER ואיך לעזאזל משתמשים בה ? איך מגדירים את הנקודות בהם אני רוצה לחתוך ? תודה

LinkTree

New member
אהה...

זה פשוט מאוד! בוחרים את הקובץ אחרכך לוחצים ADD וכותבים מאיפה החלק החלק החדש מתחיל (במבנה של 00m 00s 00f כאשר S זה שניות M זה דקות ו F זה אלפיות במקום של ה FILE NAME כותבים את שם החלק - לבחירתך כשסיימת לחלק את הכל (אגב תמיד החלק שאתה מוסיף יהיה אוטומטית מאיפה שרשמת עד הסוף (במקום של האורך LENGTH יהיה כתוב TILL END ) ואז הוא יחלק את הקובץ ואיפה שהיה הקובץ המקורי יהיה המקור והחלקים החדשים.

hgal

New member
תודה רבה..../images/Emo13.gif

לילה טוב ושבוע טוב..-)

למעלה