יש לי בעיה

יש לי בעיה

אשתי קנתה שוט, ופעם בכמה זמן אנחנו עושים קצת סאדו-מאזו במיטה כוול קשירות וכאלה... רק שהיא לא מצליחה להצליף "כמו שצריך" ..היא מרחמת עליי, אני מתחנן לפניה שתהיה בעצבים שתהיי בקריז, שתכניס בכול הכוח, כי אני רוצה שישארו לי פסים אדומים, וזה לא עוזר. היא פשוט מרחמת. ועושה את זה בעדינות. היא רק שומעת גניחה והיא מפרשת את זה כסבל. בכלל היא טיפוס עדין מאוד, וזה משעמם אותי ומבאס. אני צריך בת זונה אמיתית (במיטה !).. והיא בדיוק ההפך. מה עושים ? מה עושים כדי לעשות אותה קצת יותר אכזרית ?

ב ה ט

New member
מאוד פשוט, רשימת הדברים שהיו גורמים

לי להפוך את עורי מסאבית עדינה למלקה קשוחה: 1)להמנע מלהוציא את הזבל כמה ימים. 2)מגבת המושלכת רטובה על הסדינים. 3)תחרויות המילה הכי ארוכה תוך כדי גיהוק. 4)פלסטיקים מלאים באוכל של חמותי. 5)קרש אסלה מורם שלא הוחזר למקומו. 6)עישון הג'וינט האחרון שלי. 7)ריח של עמבה. 8)"בישלתי לך ארוחת ערב" (למה יש קישואים על התקרה, אה?) 9)העלמותם של ספרים ודיסקים לאחר כל ביקור של מי מחבריו/משפחתו. 10)שיא השיאים כמובן, אוזניים בספרים במקום סימנייה. די, ברצינות עכשיו, סקס והצלפה מתוך קריזה זה... האמממ... לא לעניין לטעמי ולא בדיוק משרת את המטרה לשמה נתכנסתם שם.

אייבורי

New member
דווקא השאלה חשובה

בעצם מאיפה מגיעים (שיחה שהייתה לי עם הכתומה) יש כאלו שמגיעים מנקודת אור, מנקודת חיוך ויש כאלו שמגיעים מכעס יש מכל סוג, כולם לגיטימיים בעיני אך לא לטעמי. מאיפה כל אחד מגיע ?

ב ה ט

New member
אין לי מושג לגבי אחרים, אבל אם אני

אחטוף משהו מתוך קריזה - אני מודיעה קבל עם ועולם ואישתו גם שאני פשוט קמה והולכת ולא מראה את פרצופי הענוג וישבני הצח יותר לעולם. זהו.

nerissa

New member
אני..

מגיעה מחדרה. רק תגיד איפה, מתי ומי מביא קונדומים ;) ובקשר לנושא - יש לי את אותה בעיה עם ברק. הוא לא מסוגל להגיע לעוצמות מהם אני מתענגת.. הוא "חלש" מידי. עדין מידי. אפילו סימן אחד לרפואה האיש לא מצליח לתת לי מתנה
על השפלות למינהן אין מה לדבר בכלל. אני מקבלת תשובות בסגנון:"אני לא אשפיל את האישה שאני אוהב.." או "אין סיכוי שאגיד דבר כזה לאמא של הילדים שלי!" וכל מיני כאלה

אייבורי

New member
בואי הנה זונה קטנה

(מממ...בסוף אני אהנה ככה מלהשפיל...או סתם להיות פיל) מי לא משפיל אותך ? תגידי פה ועכשיו, נצליף קצת בישבן שלך ונראה לו מזה. (יווו אני משתפר) יחונך ברק לאלתר.

calba 2

New member
מממממממ..........

אייב...הולם אותך!
(אני לא מבינה למה אין אייקון של נשיקה.......)

gidionline

New member
היי בהט תיסלם על ההתערטלות הורשאית

אהבתי, גם בז'יז'ינה לא סובלת מצעים על הרצפה

gidionline

New member
תגיד לה פשוט

לא תעשי חזק אני עוזב או שפשוט מכינים מלונה אצל וויצ'י

סבלנות

תגיד - אתה העבד שלה? אז היא קובעת את הכללים. אתה יכול לבקש, או שמא - עדיף להתחנן אבל - קבל אותה כמות שהיא, תן לה פידבקים חיוביים, ותפסיק לנסות לשלוט מלמטה. עם הזמן, היא תרגיש יותר בנוח ותוכל להתבטא בעוצמה גבוהה יותר. או שלא, ואז ייתכן שכרגע, אין ביניכם התאמה בנושא הזה. אגב - דיברתם על זה? מה היא אמרה?

מזדהה איתך חבל"ז

לא מצליח לעשות כלום עם אישתי משעמם תחת רחמנית בת רחמנים ובת מזרונים

למעלה