יש לי בעיה

ChainLightning

New member
יש לי בעיה

אולי תוכלו לעזור לי.יש לדמויות שאני משחק נטיה להפוך להומוריסטיות גם אם זה ממש לא במקום(כמו למשל, כששיחקתי לוחם הודי שכפרו נטרף ע"י מפלצות,אז חצי שעה אחרי שראיתי את כל הכפר שלי מת אני מתחיל להריץ בדיחות.)אני מתכוון שהדמות מסתכלת על דברים לא מספיק ברצינות.מה לעשות?

בורן

New member
נו? אם הדמות היא הבעייתית

אז מה הבעיה? כשאתה רוצה לספר בדיחה תזכיר לעצמך שלפני שעתיים מישהו קרוב אליך מת, וזהו, אתה לא תספר את הבדיחה.

גם לי יש בעיה אולי תעזרו לי

טוב יש לי איזה שחקן אחד שעושה דברים יפים ומענינים אבל מה שיוצא מזה שכל הזמן המשחק מתרכז בו ושאר השחקנים פחות מתענינים ואין לי מה לעשות הרי אני צריך להתיחס הרבה אליו ופחות לשאר ואני לא יכול להגיד להם לעשות דברים מענינים כי כנראה אין להם רעיונות. מה לעשות????

DDN

New member
תגדיר "דברים מעניינים"

הוא "משתלט" על המשחק, או שהוא עושה הרבה דברים ואחרים פשוט נשארים פעורי פה ומאבדים כל מחשבה עצמית? או שפשוט התורות שלו ארוכים פחד ונראה שאתה מתייחס רק אליו?

שהם נגיד בערים או עיירות אז

חלקם הולכים קצת לעבוד וזה והוא מתידד עם אנשים הולך למקדשים מנסה להשיג חפצים ופשוט יש לו כריזמה 16 (+2 מחפץ קסום) ואז הוא מתידד עם הרבה יצורים ולשאר אין רעיונות מה לעשות נגיד הוא הלך להרבה מקדשים בשביל שיברכו לו את הנשק ולשאר לא היה ממש מה לעשות.

אהמ. מאיפה זה מוכר לי?...

הומוריסטיות... פסיכיות... same old. טוב, אתה צריך לתפוס את עצמך, לשבת קצת ולחשוב מה אתה, כשחקן, רוצה להעביר בדמות. אם צריך, תרשום את זה לעצמך כדי שתזכור בשלב מאוחר יותר. גם לרשום דברים בדף הדמות שיעזרו לך להיכנס בצורה רצינית יותר לתוך הדמות זו דרך טובה להתמודד עם העניין. אתה יכול גם, עד כמה שזה כואב, לחתום מול חבריך על מסמך הטוען ש"הדמות הבאה שתשחק תהיה נורמלית". לאחר מכן יקרה אחד משני דברים - או שתשחק דמות נורמלית וזה יעבוד יופי, או שתשנא את אוחז המסמך כל משך חיי הדמות הבאה שלך. DDN, אם אתה קורא את זה - אני רוצה את המפית הזו קרועה...
ביצה, שנמנעת להתחייב לקמפיינים כרגע עקב הבטחה לדמות נורמלית שניתנה ברגע של חולשה...

למעלה