יש לי בעיה

יש לי בעיה

אז ככה אני קוסם והחבורה שלנו הם הניבחרים שצריכים להגיע לעתיד ולהסיג איזשהי אבן ובלה בלה בלה זה לא מה שחשוב אבל עכשיו הגענו לעתיד וביום הראישון הכל היה טוב ונחמד כוחות הקסם שלי עבדו ולא עלה במוחי שאני יקום בבוקר ואני ינסה לשנן את הקסמים שלי אני לא יצליח אפילו אחרי אלפי ניסיונות ודרכים מוזרות להסיג קצת קסם שום דבר לא עבד הדמות קיבלה רובה לייזר אבל היא די מפחדת להישתמש בזה או שזה לא יעבוד ברגע שהיא תיצטרך אותו כמו שהיא יכלה ליסמוך על הקסם היא מרגישה כאילו היא חזרה לנקודת ההתחלה כי בהתחלה לא היה לה ספר קסמים כי היא נחטפה על ידי אנשיו של זנזר(כן כן התחלנו את המישחק במבוך של זנזר)שניסה לעצור את מה שאנחנו עושים עכשיו כניראה ולא היה לה שום קסם עד שהם לא הגיעו לעיר הגדולה ככה שכמה חודשים(שלב 3 כמעט) לא היה לה קסם מלבד כמה מגילות שהיא מצאה במבוך והיא הישתמשה בקשת משו שהיא הכירה מילדותה אבל גם לא היתה מוכשרת בה(2- מחסר כוח) אבל לפחות אז זה היה דבר שהיא הכירה ולא איזה נשק לא מובן שבלחיצה על איזשו הדק משחרר קרן צהובה מוזרה הדמות מרגישה כאילו היא חסרת תועלת לקבוצה והיא לא תוכל לעזור להם בשעת צרה כמו שהיא יכלה פעם היא רוצה לעזוב ולא לעקב אותם אבל היא יודעת שמיצד שני הסיכוים של החבורה לחזור לעבר בלעדיה ירדו עוד יותר כי כבר הסיכוים ירדו עם מותו של הפלאדין מספר חודשים לפני היא לא רוצה לאכזב את החבורה אבל מיצד שני היא מרגישה שמשו אומר לה שהגיע הזמן לעזוב מה לעשות? דיברתי עם השה"מ שלי על זה והוא אמר לי שזאת ההחלטה שלי מה לעשות עם הדמות הוא לא ממש נתן לי פיתרון כמו שציפיתי שהוא אולי יתן אז אני ישמח עם מישו יוכל לתת לי איזשהי אצה או פיתרון לבעיה הזאת

רמץ

New member
עתיד ללא קסם...

זה באמת מבעס כשלדמות אין הזדמנות לנצל את הכישורים שלה... דרואידים במבוכים, גנבים במדבריות... אבל בעצם אילו ברירות באמת יש לדמות שלך? איך היא יכול פשוט לעזוב? אם כן יש לה גישה בחזרה לעבר, אז ממה שאמרת על היום הראשון אפשר להסיק שבעתיד הזה אפשר להטיל לחשים אבל לא לשנן אותם - אז למה לא לחזור, לשנן, לחזור בחזרה? אם אין לה גישה חופשית לעבר, מה יעזור לה סתם להיפרד מהחבורה? מוטב שתעזור בכל דרך שהיא יכולה כדי שתוכלו כולכם לעזוב את העולם נטול הקסם הזה בהקדם האפשרי.

אז ככה

לחשים אי אפשר להטיל כי אין שם שום דבר שדומה לקסם אף אחד לא שמע על זה ושהישתמשתי בקסם מי שראה את זה לא הבין מה זה ששאלתי את השה"מ שלנו למה היה לי ביום הראישון את הקסמים הוא אמר ביגלל ששיננתי אותם עוד בעבר ולא בעתיד ככה שהכוח שלהם היה עדיין בתוכי לעבר אין לנו גישה חופשית והדמות שלי יודעת שיש עוד מספר חודשים טובים עד שנוכל לחזור לעבר היא גם לא יודעת איך היא תוכל לבצע את המסימה,החבורה צריכה לישמור על איזשו חפץ שהם לא יודעים מהו ביכלל בשביל שיעזרו להם להסיג את האבן שבעזרתה איכשו הם יחזרו לעבר

רמץ

New member
דג במדבר ../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif../images/Emo162.gif../images/Emo162.gif

גם ללא קסם, קוסמים הם לא חסרי תועלת לחלוטין. 1) התבונה הגבוהה שלהם מאפשרת להם למצוא דלתות סודיות וכיוב'. 2) כל מיומנות אחרת של תבונה (גם אם אין לך הרבה שימוש ב-Knowledge, Arcana). 3) הקוסמים השורדים מתחלקים לשתי אסכולות: בעלי הזריזות הגבוהה (הרוב) ובעלי החוסן הגבוה (המיעוט). אלו המשתייכים לאסכולת הזריזות הם בעלי יכולת סבירה בשימוש בנשק ארוך טווח (במיוחד בדרגות הנמוכות - בהשוואה לשאר הדמויות...). 4) כל מיומנות של זריזות או חוסן בהתאם. 5) חדשות טובות! אפשר ללבוש שריון!
6) אולי בסוף יצא לך להסתובב עם רובה "לייזר" בעבר - אע"פ שאם קלעתי לדרך המחשבה של השה"מ שלך - רוב הסיכויים הם שהוא לא יעבוד שם...

אלברטין

New member
אולי הבעיה שלך עם העתיד...

היא בהטיית פעלים? גוף ראשון בזמן עתיד - אקום, אנסה, אצליח ולא יקום, ינסה, יצליח. דבר ראשון הייתי מנסה את זה, אולי זה יחזיר לדמות שלך את כוחות הכישוף.
נדמה לי שהמנחה שלך מתלהב מהרעיון של דמויות מו"ד בעתיד. אני במקומך הייתי מנסה לזרום עם הרעיון שלו, גם אם זה לא לגמרי מתאים לאיך שאתה מבין את הדמות. למשל, אולי הקוסם שלך דווקא מתלהב מטכנולוגיה? אולי הוא מתחיל לחקור איך רובי הלייזר עובדים? אולי הוא מוצא עקרונות משותפים בין כישוף ומדע? יכול להיות שזה קצת מאולץ, אבל מהשיחה שלך עם המנחה נשמע שהברירה שלך היא או לזרום עם הרעיון שלו, או לוותר על הדמות. נדמה שהוא לא חשב עד הסוף איך בדמות שלך אמורה להתמודד עם העניין. אז נראה לי שבמקום לתהות "מה הגיוני שהדמות שלי תעשה במקרה כזה?", מוטב שתנסה לחשוב איך להתאים את הדמות למצב החדש, ולהמשיך לתרום לחבורה. ובקשר לדרכים להסיג קסם... סייג לחכמה - שתיקה.

אולי תנסה להתקרב לרובה

ולעכל את זה שאין קסם תנסה להתאמן עם הרובה (לעשות מטווחים,לצוד)

Elenlos

New member
תשובה לאחד מהשאלות...

אם כל המטוס היה עשוי מהחומר שהקופסא השחורה עשויה ממנו אז הוא לא היה מצליח להתרומם... בכוונה משתמשים במתכות קלים כדי שלמטוס לא יהיה יותר מדי משקל... החומר שהקופסא השחורה עשויה ממנו הוא מאוד כבד...

tarash

New member
אני לא יודע מה אני הייתי עושה

כלומר אני הייתי פתוח לרעיון הלייזר אבל להיות בלי הקסמים שלי... זה כמו תינוק שלקחו לו את המוצץ, זה נורא.

timur97

New member
פתרונות קלים

הדמות שלך הפכה לחסרת תועלת לחבורה ולכן המשחק נהיה לא מעניין עבורך. הפתרון הוא להתאבד (עבור הדמות) ולפרוש (עבור השחקן) ניתן גם לחפש חבורה אחרת, שבה שה"מ יקבע שקליע קסם בודד שלך הורג כל יצור, ואז התועלת שלך לחבורה תהיה אצומה! (ע"ע ציניות)

The DDM

New member
timur97 - למה היתה ההודעה הזאת...??

לא לדכא את הילד ... הוא יכול לעשות טעות! (לפרוש מהקבוצה להתאבד במציאות, לדוגמא) ותקרא את "מי הזיז את הגבינה שלי" (לא את מהדורה מיוחדת לילדים) זה ספר שמדבר על להתמודד עם השינוי - זה בטוח יעזור. אמממם... תכוון את רובה הליזר שלך על השמש-- עם תפגע בידיוק במרכז זה יעבור עולם ויפגע בשה"ם שלך - זה יראה לו לא לקחת קסם מקוסם!!! תדבר עם הקבוצה - תציע להם להפסיק בחיפושים אחר האבן המוזרה וללכת לאנוס מישהי - השוטרים יהרגו אותם (עם רובי ליזר) ואז תתחילו דמויות חדשות, בזמן שלכם - ובפעם הבאה על תזוזו בזמן, בעבר לא היה משטר קשה והיה קל יותר לאנוס דב"שיות. קיצר - על תתאבד, תן למישהו להרוג אותך ותהנה כמה שיותר לפני המוות.

למעלה