יש לי בעיה

יש לי בעיה

לפני שבועיים עשיתי אולטרסנד, חששו שיש לי קשרית בבלוטת התריס (דרך אגב אני סובלת מתת פעילות) ובתשובה אמרו שאין לי קשריות אך יש איזור בעל מרקם לא אחיד.. אף אחד לא טרח להסביר לי מה פירוש הדבר. בכל מקרה אתמול הייתי אצל הרופאה והיא אמרה לי שיש לי קשרית.אני לא מבינה איך זה יכול להיות שלא ראו את זה באולטרסאונד.. היא אמרה לי שהבלוטה טיפה מוגדלת ושהקשרית קטנה מאוד יותר מאפונה. אני רק בת 19.. חשוב שאוסיף שהקשרית היא באיסטימוס ולא במקום שבוא אמרו שיש לי מרקם לא אחיד. באולטרסאונד אמרו שאיזור זה לל קקשרית ונורמלי.. בבקשה תגידי לי דעתך.

מרקם בלתי אחדי

שלום לך, קןדם כל מרקם בלתי אחדי זה ממצא כמעט קבוע בהשימוטו כך שזה לא היה מטריד אותי. אם הרופאה מתעקשת שהיא ממששת קשרית שהיא נפרדת מהבלוטה, אז כנראה שהיא צודקת. אולי לא ממש עשו את ה-US בצורה קפדנית, גם כאלה דברים יש. כך שאם הרופאה משוכנעת שיש קשרית ואם היא רוצה לנקר אותה הייתי בהחלט מסכימה לכך.

sarush

New member
מנצלת ההזדמנות

לספר שאחרי חששות רבים עשיתי ניקור בתחילת השבוע. היה ממש לא נורא, 3 דקירות קצרות ונגמר. אמנם נהיה אח"כ שטף דם כול-סגול וכולם חושבים שיש לי "איקי" בצוואר.... אבל זה כבר מתחיל להעלם... אני שמחה שסוף סוף עשיתי זאת וזה מאחורי. אז תודה לקרן על כל העצות והעזרה והעידודים. המשיכי להרגיע אותנו ושיהיה לך חג שמח נהדר!!

sarush

New member
../images/Emo9.gif

אחרי עשר שנים עם הבנזוג.. איקי.. נו שויין.

למעלה