יש לי בעיה

h o g i

New member
יש לי בעיה

פשוט נהייתי אפס אינ יסביר בקיץ למדתי אצךל טופסי איזה 15 שיעורים וביום הראשון של שנת הלימודים קנו לי גלשן מאז אני גולש עכשיו התקדמתי דיי בסדר והגעתי למצב שאני תופס פינה עכשיו לא יודע מה היה לי אבל זה היה מן דבר כזה שהיה תקופות שאני מצליח ותקופות שלא עברה עונת מעבר הצלחתי קצת עכשיו עכשיו התחיל להיות לי פחד שאני יפול על הבטן מגל וזה עבר לי שידעתי שכלום לא יקרה ולא יודע מה קרה פיתאום אני נהייתי אפס התחלתי לפחד מהגובה של הגל ולפחד מהריפ ופשוט כאילו כל החשק של גלישה יצא ממני אני זוכר שפעם הייתי מעביר ימים שלמים (שלא היה גלים) בגלישה באתרים של גלישה סרטים וזה כזההה אהבתי את זה ופיתאום התחיל להיות לי פחד מהריפ מה שלא שמתי עליו זין קודם דרך אגב תמיד שמעתי אנשיםן שפוחדים מזה ובלב צחקתי עליהם ובכלל נהייתי אפס משהו לא נורמלי כאילו חזרתי חצי שנה אחורה מה שיצא עכשיו אינ גולש חצי שנעה ולא עומד ופעם הייתי לוקח פינה וזה פשוט מטריף אותי כבר לא בא לי ללכת לגלוש אני כל הזמן שוכח לבדוק תים ופעם הייתי בודק איזה 3 פעמים ביום וכללית פשוט לא בא לי ללכת לגלוש זה פעם קרה למישהו ?

h o g i

New member
בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות

זה כזה מבאס אותי

Ninja 636

New member
תגובה בשבילך אחי

אחי גם לי זה היה פעם אני גם הייתי מפחד ליגלוש בגלים גבןהים תמיד שהיה ים גבוה הייתי מפחד ליגלוש ותמיד חיפסתי תרוץ לא להיקנס לים אבל זה היה מיזמן ליפני הרבה שנים לפחות איזה 5 שנים אבל זה עובר אתה צריל להיות חזק אחי וזה עובר בקיצור היה חזק ותתחיל לזיין תים בקיצור שיהיה לך בהצלחה אחי ואני מקווה לישמוע מימחה תגובה טובה בהצלחה

h o g i

New member
כן פה נכנסת הבעיה

זה לא שאינ מפחד להיכנס בסופות אני מפחד מגלים שיותר גבוהים מ40 אוקיי ? אני עכשיו נאלץ ללכת לציקי ביץ בגלל שאני מפחד מהריפ פתאום ואינ לא יודע מה יש לי כי פעם פשוט הייתי שם על זה זין ....... טוב אחי תודה בכל מיקרה

h o g i

New member
חוץ מזה אחי זה לא רק הפחד

זה כאילו פיתאום כל החצי שנה שלמדתי הלכה לפח אני לא מצליח לעמודדדדדדד למען השם ...... אינ יודע שזה לא הרבה זמן הקע שידעתייי ח ולא יודע מה קרה לי

DaRזה אני

New member
אחי זה קרה לי גם

לא גלשתי הרבה זמן והשרירים ברגליים הלכו כאפות קצת תרגילים ומתיחות וזה חוזר מה זה ריפ?

h o g i

New member
סלעים אחי סלעים

טוב תודההה לכולם פעם הבאה שיהיה גלים אני בניגוד לרצון ילך נירא איך יסתדר לי

DaRזה אני

New member
כן אחי

אל תהיה טמבל גם אני לא גולש בסלעים אני גולש רק בסלעים רק במקרים שיש לי שיעור פרטי וזה בהילטון וזה היה רק פעמיים.... אחי יש גלים נהדרים גם בחול לא צריך ריף...

zvikel

New member
מה זה משנה?

מא איכפת לך מה יש מתחת למים? כל עוד החרבות לא נתקעות בריף זה לא אמור לעניין אותך

DaRזה אני

New member
אה..

מה לא אמור לעניין אותי להיכנס למערבולת לדפוק את הראש לאבד את ההכרה ולא לצאת יותר מהמים? לא אמור לעניין אותי שהגלשן יקבל פיצוצים או ישבר? לא אמור לעניין אותי לקבל שריטות ולהיפצע? לא אמור לעניין אותי הסכנת חיים הזאת? אחי שמע אתה בן 22 תפעיל את ההיגיון אל תמליץ כאלו הצעות יש כאלו שבסוף יקחו את הדברים האלו ברצינות....

Raz Surf

New member
אחי תיראה מה תעשה...

תחכה ליום נמוך.. לך עם הגלשן ותתחיל לתפוס גלים קטנים... ככה אחרי שתרגיש בטוח אתה תוכל להתקדםם לגל יותר ויותר גבוה... אין מה לעשות אתה צריך להחזיר לעצמך את מה שאיבדת... אל תוותר...!!!! תתחיל מקטן ותעבור לגדול... ואני ממליץ לך אם אתה מפחד מהסלעים לעבור חוף.. אי אפשר להנות מגלישה בחוף שאתה מפחד ממנו.... לך לחוף עם קרקע חולית...ולאט לאט זה יחזור...

למעלה